Roger Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) @cedo Ja se takođe raspadam za računarom skoro ceo dan,većinom na poslu kao i većina ,ali imam proxy ,ne mogu da se logujem na CF preko Facebooka,a kroz Tor teško da ću moci da radim. (Ili može a ja ne znam). To mi je najveći problem. .. ???? Edited February 29, 2016 by Roger
Renegade Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Clothing Metadata Moderation (879342), 80 centi, samo pazljivo. Prvo me expellovali sa 40% a onda posle zalbi me vratili na 70%. Dovoljno da uzmem dva dolara dok me nisu opet expellovali. :D Ako radite, obavezno gledajte fotke sa linka. Odličan. Ja na testu 90%, svojom krivicom, glupi previd. Posle samo jedna greška, čini mi se njihova. Žalio se pa ćemo da vidimo. Dosad uradio 6 komada. edit: @Mos jel' ti sporo submituje kad uradiš ili to kod mene nešto koči (u poređenju sa drugim poslovima)? Edited February 29, 2016 by Renegade
Joe D Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 jel radio neko Search A Document Find A Date - Easy Job? Pokusavam, ali nemam blage veze kako da trazim. Neki savet?
Renegade Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Radio ja. Otvoriš dokument i tražiš "not later" "continuing disclosure" i tako slične ključne reči, imaš ih u uputstvu. Odgovori su najčešće tipa 150, 180, 365 dana ili isto to samo u mesecima. Radi ovo što je postavio Mos, ostavi to za posle. :D Edited February 29, 2016 by Renegade
Lezilebovich Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Da li je bitna brzina kojom se radi taskovi ? Video sam gore desno nesto kao odbrojavanje vremena, ali je islo i napred i nazad...
Joe D Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ja kao pokusavao, ali ctrl+f mi bas nije previse od pomoci u pdf-u.
Renegade Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Da li je bitna brzina kojom se radi taskovi ? Video sam gore desno nesto kao odbrojavanje vremena, ali je islo i napred i nazad... Nije bitna. Ustvari može da bude bitno u smislu da ne požuriš sa sabmitovanjem pa da te izbace. To zavisi od posla do posla. Ja kao pokusavao, ali ctrl+f mi bas nije previse od pomoci u pdf-u. Kreni da listaš od početka, nakon par stranica ide sadržaj i tu vidi gde je stavka continuing disclosure. Info koji tražiš je ili tu ili u apendiksu, na kraju.
cedo Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 @cedo Ja se takođe raspadam za računarom skoro ceo dan,većinom na poslu kao i većina ,ali imam proxy ,ne mogu da se logujem na CF preko Facebooka,a kroz Tor teško da ću moci da radim. (Ili može a ja ne znam). To mi je najveći problem. .. ne smes raditi preko proxija .. ima da te banuju ako imas internet na telefonu, mozes da sherujes hotspot i da se vezes na njega ... ne vidim drugu mogucnost
Amos Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 edit: @Mos jel' ti sporo submituje kad uradiš ili to kod mene nešto koči (u poređenju sa drugim poslovima)? Takodje kocio, do njih je.
cedo Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 jel radio neko Search A Document Find A Date - Easy Job? Pokusavam, ali nemam blage veze kako da trazim. Neki savet? mora da srca pdf ... mada nece biti svi srcabilni samo trazi "disclosure" ... najcesce je u apendixu ... kada dodjes na taj deo ... markiraj neku rec i srcaj "days" ili "month" ... rezultat je odmah vidljiv i onakvi su kao sto rece renegade ako se dokument ne moze pretrazivati, onda nadji sadrzaj i vidi gde je CONTINOUS DISCLOSURE ... opet je u nekom apendixu i trazi vizueno preporucijem za sve urlove dokumenata napraviti listu sa rezultatima posto se posle mnogi ponavljaju (posebno testni) ... to ce te ubrzati znacajno
Renegade Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 cedo, jel radiš odeću? Ovo je najbolji posao u mojoj dosad kratkoj crowdflower karijeri. :D
Joe D Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) uradio 8 taskova, 100%, ne da vise. naporan posao, ali probacu posle ponovo. edit: za find date, odecu sam izduvao u startu Edited February 29, 2016 by Joe D
Renegade Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Odradio odeću 19 komada po 1$, sad ga smanjili na 0,5$
cedo Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 cedo, jel radiš odeću? Ovo je najbolji posao u mojoj dosad kratkoj crowdflower karijeri. :D to sam ja pukao na kvizu ... 10 % valjda
pbg12345 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Odradio odeću 19 komada po 1$, sad ga smanjili na 0,5$ kakvu odecu?
Recommended Posts