Joe D Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) dajte savet za clothing metadata idi na search google for image da se ne zajebes, tu bi trebalo da nadjes koji je proizvod u pitanju. za main picture me je ispravio na jednom, nisam siguran sta je tacno kriterijum. isto sam pogresio za neki crni sal sa cvetovima, treba samo black bez flowery. a naucio sam i razliku izmedju high heels i pumps. Edited February 26, 2016 by Joe D
Renegade Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Fifa članci. Sentiment kakav je? Ja bi sve neutral?
Joe D Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) Pa uglavnom je neutral, ali moras malo da pogledas neki keyword, desi se da je negativan. za pbg-a za statse, ovi su poslovi bili dobri kad sam radio 879317 Determine The Sentiment And Spam Content For Social Media Posts, Videos, Forums, Blogs And Articles. Edited February 26, 2016 by Joe D
Renegade Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) Hvala, ima jedan što ih baš napljuvao, taj je very negativan. Ovi ostali, cenim neutral bez obzira što se priča o korupciji i sl. edit: 9 od 10, nije loše plus mislim da kenjaju i oko tog jednog, sad mora da gubim vreme na žalbeni postupak. Edited February 26, 2016 by Renegade
Joe D Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Odlicno je to, bezbedan si, a ne ulazi u statse pa ne moras da se strecas. Nemoj da se nadas da ces da se obogatis, posto daje ukupno 13 na dva posla. ovaj treci sto se pojavljuje ovih dana mi je dao 4 za sada, videcu da li cu dobiti jos neki.
cedo Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 (edited) Hvala, ima jedan što ih baš napljuvao, taj je very negativan. Ovi ostali, cenim neutral bez obzira što se priča o korupciji i sl. edit: 9 od 10, nije loše plus mislim da kenjaju i oko tog jednog, sad mora da gubim vreme na žalbeni postupak. ne vredi da se zalis, ne ulazi u statistiku a 90% ti je dovoljno za 8 zadataka sto ce da da mada ... zali se da ti udje u krv/naviku bold: sve sto je novinski clanak je neutral (skoro uvek) Edited February 26, 2016 by cedo
Renegade Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Mučki me zeznu na fifi (pominje se sheik u članku a korekcija kaže da treba da se odabere ono poslednje kod predsedničkih izbora), spade mi na 86% i sad više ne da da se radi a tek sam na 5. tasku. :( Ništa, idem da crtam haljine i ostalu odeću. :D
Joe D Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) 854259 Image Categorization - Help Us Determine The Type Of Indoor Setting Jos jedan smesno lak za 8 centi izgleda daje samo 7 :( Edited February 26, 2016 by Joe D
Roger Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 879342 Clothing Metadata Moderation Prevara,sta god da kazete verovatno puknete.
Renegade Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 (edited) Search A Document Find A Date - Easy Job Ovo zasad nije loše. Edited February 26, 2016 by Renegade
cedo Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 (edited) znaci ... kad hoce, hoce vratih se sa sa neke zabave i umesto da odem da spavam, vidim uber zavrsava, pustim ga da vrti, onako dok uskacem u pidzame ... rekoh nema nista, ali pusti jedan skracen, samo dva dijaloga cekam da istekne minut za uber sabmit, u medjuvremenu iskoci reklama ... i ... kenja me , bas me kenja ... a pre neki dan kada sam se pohvalio sa 100+ resenih ubera htedoh da okacim da mi zadnjih dve nedelje dalo bezmalo 10 nagrada no rekoh, necu mnogo da se hvalim, prestace ... bejah u pravu :) da pozivi neobux Edited February 27, 2016 by cedo
Renegade Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Lepo. :D A ja sve radim preko elite kanala. Moraću da počnem preko neobuxa. A šta je ovo, iskočila reklama sama od sebe ili si kliktao?
Joe D Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 (edited) Ima taj AdPrize, na svaku kliknutu reklamu dobijes mogucnost da gledas jos tri za dzabe, ali sa sansom da dobijes neku nagradu koja varira od 10 poena(1 cent) do golden accounta. ja sam ukupno dobio jednom 10 poena. Edited February 27, 2016 by Joe D
Recommended Posts