pbg12345 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 tamo gde ne pise koliko odgovor je manje od 11hvala nesto mi nije jasno. ima poslova, npr ovi: "Transcribe Information From A Receipt" stoji da je ponudjeno npr 20 taskova, a ja uradio 40 i svaki dan mi daje nove :o inace, ti Transcribe Information From A Receipt su mi jedan od najomiljenijih poslova, brzo se rade, a mogucnost greske bas mala :) mada je jucerasnji pobednik definitivno "Is This Correctly Hashtagged?", to se radi za bukvalno par sekundi
Joe D Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 meni te racune uglavnom otvorilo po 2-3 ili samo kviz, i ne da vise. osim walmarta, njega sam radio do iznemoglosti. 877649 We Give You A Link And You Need To Spot A Correct Date lvl 1, 5 centi, lak
pbg12345 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 ovo nisu "ona" vina sto ste ih spominjali? 877222 Categorize Different Wine Labels
pbg12345 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 meni te racune uglavnom otvorilo po 2-3 ili samo kviz, i ne da vise. osim walmarta, njega sam radio do iznemoglosti. 877649 We Give You A Link And You Need To Spot A Correct Date lvl 1, 5 centi, lak ovde, manje vise stalno onaj prvi rezultat na listi je tacan odgovor?
cedo Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 ovo nisu "ona" vina sto ste ih spominjali? 877222 Categorize Different Wine Labels nisu sad sam ih bas uradio ... expelled ... nefer korekcije zalio sam se ;)
Joe D Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 ovde, manje vise stalno onaj prvi rezultat na listi je tacan odgovor? prvi datum u 2016. trzis godisnji izvestaj, kvartalni izvestaj, i slicno.
ordi Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 @cedo -Pa porez državi ,naravno .Nemoj mi reci da prvi put čujes... :cry: @Ordi -pomagaj!! e? sad tek vidim. šta se desilo?
Joe D Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Imam jedno glupo pitanje. Primetio sam da kad izadjem sa posla u work mode-u, timer nastavlja da odbrojava. Jel mogu kasnije da radim ako otkuca do kraja?
Gospodin Slucaj Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Zašto ne ideš na give up Slobodno givapuj kad god ustreba tipitilk
Joe D Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Zašto ne ideš na give up Slobodno givapuj kad god ustreba tipitilk a onda moze da se vrati na posao?
Joe D Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 ok hvala. otvorio sam par poslova, pa da mi ne propadnu.
cedo Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 ok hvala. otvorio sam par poslova, pa da mi ne propadnu. ako odustanes, posao nece da ceka onda opet moras da se natjeces da ga otvoris ako otvoris vise poslova, radi prvo onaj najisplativiji, ili onaj za koji imas najmanje vremena ... ustvari, sam ces da procenis sta ti je najbolje :)
cedo Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 hvala nesto mi nije jasno. ima poslova, npr ovi: "Transcribe Information From A Receipt" stoji da je ponudjeno npr 20 taskova, a ja uradio 40 i svaki dan mi daje nove :o inace, ti Transcribe Information From A Receipt su mi jedan od najomiljenijih poslova, brzo se rade, a mogucnost greske bas mala :) mada je jucerasnji pobednik definitivno "Is This Correctly Hashtagged?", to se radi za bukvalno par sekundi transcribe taskovi dugo stoje na jednom id-u neki daju skoro 100 komada, naki pak samo par ... mozda je do toga sto ih ne vrtim cesto u poslednje vreme savetovao bih ti da tim taskovima ne dajes prednost nad ostalima tj. kada imas drugo da radis, radi ... a transcribe taskova ce uvek biti, i vikendom ja sam njih uglavnom koristio u pocetku da nabijem accuracy i u kombinaciji sa drugim laganim taskovima da povecam efikasnost ... a dobri su zato sto mogu da cekaju (oko sat vremena daju za rad) pa uvek mozes da ih bezecujes i da stoje ukoliko nesto drugo iskrsne
Joe D Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 ako odustanes, posao nece da ceka onda opet moras da se natjeces da ga otvoris ako otvoris vise poslova, radi prvo onaj najisplativiji, ili onaj za koji imas najmanje vremena ... ustvari, sam ces da procenis sta ti je najbolje :) ma, stvar je u tome sto mora ponekad i da se ustane od kompjutera :D poslusao gospodina, i u pravu je. otvara se task od pocetka.
Recommended Posts