February 18, 20169 yr Author probajte i ova dva https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/875949 https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/875787 samo vrtite
February 19, 20169 yr E sad ,jedna stvar koja izgleda samo meni nije jasna : sta znaci "vrtite " ? Jel to otvorite taskove u novim tabovima pa ukljucite AR za svaki posebno ? I jos nesto : ne mogu da podesim da mi AR daje signal da je "uhvatio " posao . Probao sam da kao kljucnu rec stavim ID taska ali nece,jedina korist od njega mi je sto mi vrti glavnu stranu. Pomagajte ljudi ako za Boga znate. Edited February 19, 20169 yr by Roger
February 19, 20169 yr Author E sad ,jedna stvar koja izgleda samo meni nije jasna : sta znaci "vrtite " ? Jel to otvorite taskove u novim tabovima pa ukljucite AR za svaki posebno ? I jos nesto : ne mogu da podesim da mi AR daje signal da je "uhvatio " posao . Probao sam da kao kljucnu rec stavim ID taska ali nece,jedina korist od njega mi je sto mi vrti glavnu stranu. Pomagajte ljudi ako za Boga znate. kod mene to izgleda ovako, ali zavisi koji tool koristis ... ne verujem da je ijedan posebno komplikovan da ... svaki task posebno moj staje da vrti kada se promeni url (ne podesavam nista posto ustvari url i gleda da bi vrtio) nemam nikakve notifikacije, ali kazu da ima i onih koji piste/vriste edit: tol se zove (hrom ekstenzija) Super Auto Refresh 2.0.9 Auto refresh (reload) pages, on a selected interval. NO ADs. SUPER EASY. Edited February 19, 20169 yr by cedo
February 19, 20169 yr Hvala cedo ,car si !!! Btw ,jutros u 05 h sam skontao da ima vina da se radi ,ali sam morao na posao... Jel radio neko?
February 19, 20169 yr Author Hvala cedo ,car si !!! Btw ,jutros u 05 h sam skontao da ima vina da se radi ,ali sam morao na posao... Jel radio neko? ako mislis na ovaj 875317 Categorize Each Wine, Give Appropriate Pricing, And Robert Parker Rating (or Substitute) to nisu ona vina meni ovo izgleda mnogo posla za malo para sa velikom mogucnoscu greske ( a i ima samo jednu zvezdicu, sto znaci da su se mnogi opekli)
February 19, 20169 yr Ova vina su zajebana, nisu ona stara. Izbegavati!!! Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
February 19, 20169 yr Ova vina su zajebana, nisu ona stara. Izbegavati!!! Послато са D6503 уз помоћ Тапатока Jbg. mene su opekle i bezazlenije stvari . Izgubio sam lvl 3 na brojanje celija,jer sam zurio, zinulo mi dupe i puf 0% na testu od 2 zadatka. I posle toga uhvatim sebe da pokusavam da brojim neko zrnevlje -u poslednjem trenutku sam se zaustavio i odustao. To smece je za obilazenje u sirokom luku, sve da daju 10$ po tasku.
February 19, 20169 yr meni ne dade više od 4 taska za sada, a prelagan je. samo treba obratiti pažnju da link sadrži isto što i pitanje jer sam primetila da su 2 il 3 puta pokušali da me zeznu. mene će! :D