Joe D Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Zasto mi nista ne da da radim posle jebenog kviza? popizdecu.
cedo Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 probajte i ova dva https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/875949 https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/875787 samo vrtite
pbg12345 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 gde nalazis te poslove, meni nijednog nema u listi :D
Joe D Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 evo, ide find car dealership za 12 centi, lak posao
Roger Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) E sad ,jedna stvar koja izgleda samo meni nije jasna : sta znaci "vrtite " ? Jel to otvorite taskove u novim tabovima pa ukljucite AR za svaki posebno ? I jos nesto : ne mogu da podesim da mi AR daje signal da je "uhvatio " posao . Probao sam da kao kljucnu rec stavim ID taska ali nece,jedina korist od njega mi je sto mi vrti glavnu stranu. Pomagajte ljudi ako za Boga znate. Edited February 19, 2016 by Roger
cedo Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 (edited) E sad ,jedna stvar koja izgleda samo meni nije jasna : sta znaci "vrtite " ? Jel to otvorite taskove u novim tabovima pa ukljucite AR za svaki posebno ? I jos nesto : ne mogu da podesim da mi AR daje signal da je "uhvatio " posao . Probao sam da kao kljucnu rec stavim ID taska ali nece,jedina korist od njega mi je sto mi vrti glavnu stranu. Pomagajte ljudi ako za Boga znate. kod mene to izgleda ovako, ali zavisi koji tool koristis ... ne verujem da je ijedan posebno komplikovan da ... svaki task posebno moj staje da vrti kada se promeni url (ne podesavam nista posto ustvari url i gleda da bi vrtio) nemam nikakve notifikacije, ali kazu da ima i onih koji piste/vriste edit: tol se zove (hrom ekstenzija) Super Auto Refresh 2.0.9 Auto refresh (reload) pages, on a selected interval. NO ADs. SUPER EASY. Edited February 19, 2016 by cedo
Roger Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Hvala cedo ,car si !!! Btw ,jutros u 05 h sam skontao da ima vina da se radi ,ali sam morao na posao... Jel radio neko?
cedo Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Hvala cedo ,car si !!! Btw ,jutros u 05 h sam skontao da ima vina da se radi ,ali sam morao na posao... Jel radio neko? ako mislis na ovaj 875317 Categorize Each Wine, Give Appropriate Pricing, And Robert Parker Rating (or Substitute) to nisu ona vina meni ovo izgleda mnogo posla za malo para sa velikom mogucnoscu greske ( a i ima samo jednu zvezdicu, sto znaci da su se mnogi opekli)
steins Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ova vina su zajebana, nisu ona stara. Izbegavati!!! Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Roger Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ova vina su zajebana, nisu ona stara. Izbegavati!!! Послато са D6503 уз помоћ Тапатока Jbg. mene su opekle i bezazlenije stvari . Izgubio sam lvl 3 na brojanje celija,jer sam zurio, zinulo mi dupe i puf 0% na testu od 2 zadatka. I posle toga uhvatim sebe da pokusavam da brojim neko zrnevlje -u poslednjem trenutku sam se zaustavio i odustao. To smece je za obilazenje u sirokom luku, sve da daju 10$ po tasku.
Joe D Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Koliko ja vidim, ovde je moguce zaraditi nesto samo u vecernjim casovima.
cedo Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 car dileri od juce, ko nije 875787 Find Car Dealership Information
ordi Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 meni ne dade više od 4 taska za sada, a prelagan je. samo treba obratiti pažnju da link sadrži isto što i pitanje jer sam primetila da su 2 il 3 puta pokušali da me zeznu. mene će! :D
Recommended Posts