February 15, 20169 yr Nisam video taj do sad Koliko si odradio onih fifa? meni dalo 8 od jednog i 5 od drugog, i ne otvara mi vise.
February 15, 20169 yr Author Nisam video taj do sad Koliko si odradio onih fifa? meni dalo 8 od jednog i 5 od drugog, i ne otvara mi vise. i meni ... prva 8 druga 5 onaj sa carapama se pojavljuje povremeno, ima 3 joba uvek novo id ne vredi para, ali vredi accuracyja
February 15, 20169 yr koliko si je ti cekao? i jel moze ona da se veze za paypal/payza nalog? Uh, da te ne lazem, mislim 5 radnih dana i vikend. Ona je skroz odvojena od paypal-a, koliko kontam, i ne moze se vezati. Kao poseban licni MasterCard.
February 16, 20169 yr Što je CF ovoliko osiromašio sa Jobovima? Ima nešto onih matorih od kojih svi beže, a novih ili nema ili su toliko besmisleni da se ne isplati hakanje?
February 16, 20169 yr Author pamtite ovaj sa krovovima :) 874803 Image Categorization malo je drugaciji laksi trazi samo 3-4 vode ali daje sa kviz Edited February 16, 20169 yr by cedo
February 16, 20169 yr Author 874816 Program An Implanted Pacemaker (no Mobile Phones, Tablets Or Any Other Touchscreen Devices) (only Firefox/chrome Browsers Please)
February 16, 20169 yr sad sam pogledao, promenio se ID posla od kad sam ga radio, to znaci da bi u teoriji trebalo da mogu da otvorim. da mi nisu oduzeli znacku iz nekog razloga danas inace je odlican, za par minuta 41 cent Edited February 16, 20169 yr by Joe D
February 16, 20169 yr a koja je fora sa ovim NIKE zadatkom? Sve sam pretipkao ali mi traži da označim sve one boxeve u kojima piše da nema teksta za prepisivanje?
February 16, 20169 yr Author ja ga prijavio kao broken sacuvao napisano, pa kada ga poprave samo pejstujem :( radi ovaj, nema test https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/874832 trazi Disclosure ja sto sam nasao uglavnom bilo 180, 270, 45 dana ... ili nema
February 16, 20169 yr ja ga prijavio kao broken sacuvao napisano, pa kada ga poprave samo pejstujem :( radi ovaj, nema test https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/874832 trazi Disclosure ja sto sam nasao uglavnom bilo 180, 270, 45 dana ... ili nema pokušao i odustao. Problem je što nisam mogao ama ni jednu cifru da nadjem. Plus, on ti daje jedno 10 raznih sinonima, dok pretražiš sve njih na jednom tasku - ode vreme. Vrlo jebeno.
February 16, 20169 yr Author pokušao i odustao. Problem je što nisam mogao ama ni jednu cifru da nadjem. Plus, on ti daje jedno 10 raznih sinonima, dok pretražiš sve njih na jednom tasku - ode vreme. Vrlo jebeno. nije jebeno ... to su najbolji taskovi vreme/pare samo trazi Disclosure