steins Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 ja to pod other pa napisem/kopiram bal d or a mislim da moze i pod competitions može i jedno i drugo. Isprobano. uzgred, dadoše mi lvl3 konačno........ :D
Renegade Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 8 od 10 na kvizu, ne znam ni što sam ga radio.
pbg12345 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 e jbg, meni bilo lako, pogodio sam svih 10, ali nema novih posle kviza kako god, trebalo bi napokon da sam dosao do lvl 1 bio je ovo mukotrpan i dugotrajan put, ali celicna volja je pobedila :D odo sad ponovo da citam ovih 60 strana, da vidim sa kojim poslovima od sutra da se zanimam, da nabijem prosek najpre, pa cu posle i ja medju vas milionere :D
Renegade Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ma ja sam još na lvl0 iako sam ispunio ona prva 3 uslova pre nekoliko dana. Sad čekam red na šalteru za žalbe. :D
Joe D Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 uvek propustim taj. ima li sanse da se pojavi ponovo veceras?
pbg12345 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 uvek propustim taj. ima li sanse da se pojavi ponovo veceras? bukvalno se pojavio, ja odmah krenuo da radim i posle 10ak minuta koliko sam radio test, nema vise sad ga vrtim, ali izgleda slaba vajda za dalje @renegade kad si dobio taj cetvrti uslov? kad si ispunio ova tri ili ti od ranije nekad stajalo?
Renegade Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Mislim na ovo misteriozno što piše "Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up." To stoji oduvek tako. Koliko vidim retko ko dobije levele automatski kad ispuni ova prva tri uslova već mora da se cimaju tamo da bi to omogućili. Edited February 7, 2016 by Renegade
pbg12345 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 nema to kod mene, neko je kacio ovde gde mu to stoji ispod ova tri kao cetvrti uslov evo opet tvitera
Joe D Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 uh, kako godine da im procenim? osecam da cu da ujebem ovo
pbg12345 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 meni su svi 20-39 ma neces, evo i drugi bez greske pazi na ove ribe, mahom su latino, iako meni sve izgledaju kao belkinje, gledaj im jezik na kom pisu, da li ima spanskog, portugalskog, da li zive u kaliforniji :D eventualno google, pa im vidi fb ako se dvoumis
Joe D Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) lepo ide za sad 18/18. mozda ima nade za mene Edited February 7, 2016 by Joe D
cedo Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 pazi na ove ribe, mahom su latino, iako meni sve izgledaju kao belkinje, gledaj im jezik :D za sve ostalo ... mastercard :D
pbg12345 Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 evo ga lvl 1 treba sad od ovih 20 poslova izabrati pravi :) @cedo ne znam sta da ti kazem. ima vrlo vrlo zanimljivih tviter naloga na tom poslu :D
cedo Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 (edited) super vidi neki transcribe (walmarti i slicni) ... ima ih koji traze od 2 (datum i total/balance) do 4 informacije ... samo polako a vidi i na listi ove sa slikama (haljinama) od po cent ovaj bi trebalo da je lagan 844588 Dresses Categorization Neckline vidi koji imaju dosta zutih zvezdi ... ti su lagani i fer valjda samo polako i znaj da imas give up dugme ako ti nesto ne ide Edited February 8, 2016 by cedo
Recommended Posts