February 7, 20169 yr ja to pod other pa napisem/kopiram bal d or a mislim da moze i pod competitions može i jedno i drugo. Isprobano. uzgred, dadoše mi lvl3 konačno........ :D
February 7, 20169 yr e jbg, meni bilo lako, pogodio sam svih 10, ali nema novih posle kviza kako god, trebalo bi napokon da sam dosao do lvl 1 bio je ovo mukotrpan i dugotrajan put, ali celicna volja je pobedila :D odo sad ponovo da citam ovih 60 strana, da vidim sa kojim poslovima od sutra da se zanimam, da nabijem prosek najpre, pa cu posle i ja medju vas milionere :D
February 7, 20169 yr Ma ja sam još na lvl0 iako sam ispunio ona prva 3 uslova pre nekoliko dana. Sad čekam red na šalteru za žalbe. :D
February 7, 20169 yr uvek propustim taj. ima li sanse da se pojavi ponovo veceras? bukvalno se pojavio, ja odmah krenuo da radim i posle 10ak minuta koliko sam radio test, nema vise sad ga vrtim, ali izgleda slaba vajda za dalje @renegade kad si dobio taj cetvrti uslov? kad si ispunio ova tri ili ti od ranije nekad stajalo?
February 7, 20169 yr Mislim na ovo misteriozno što piše "Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up." To stoji oduvek tako. Koliko vidim retko ko dobije levele automatski kad ispuni ova prva tri uslova već mora da se cimaju tamo da bi to omogućili. Edited February 7, 20169 yr by Renegade
February 7, 20169 yr nema to kod mene, neko je kacio ovde gde mu to stoji ispod ova tri kao cetvrti uslov evo opet tvitera
February 7, 20169 yr meni su svi 20-39 ma neces, evo i drugi bez greske pazi na ove ribe, mahom su latino, iako meni sve izgledaju kao belkinje, gledaj im jezik na kom pisu, da li ima spanskog, portugalskog, da li zive u kaliforniji :D eventualno google, pa im vidi fb ako se dvoumis
February 7, 20169 yr lepo ide za sad 18/18. mozda ima nade za mene Edited February 7, 20169 yr by Joe D
February 7, 20169 yr Author pazi na ove ribe, mahom su latino, iako meni sve izgledaju kao belkinje, gledaj im jezik :D za sve ostalo ... mastercard :D
February 8, 20169 yr evo ga lvl 1 treba sad od ovih 20 poslova izabrati pravi :) @cedo ne znam sta da ti kazem. ima vrlo vrlo zanimljivih tviter naloga na tom poslu :D
February 8, 20169 yr Author super vidi neki transcribe (walmarti i slicni) ... ima ih koji traze od 2 (datum i total/balance) do 4 informacije ... samo polako a vidi i na listi ove sa slikama (haljinama) od po cent ovaj bi trebalo da je lagan 844588 Dresses Categorization Neckline vidi koji imaju dosta zutih zvezdi ... ti su lagani i fer valjda samo polako i znaj da imas give up dugme ako ti nesto ne ide Edited February 8, 20169 yr by cedo