Renegade Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Nije me mrzelo, otvorio sam 8 tiketa. Jedno pitanje nisam baš siguran pa neću, dosta je i ovo.
Renegade Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Izvinjavam se na uzastopnim postovima ali moram. Odgovorili mi na prvi tiket. Kažu nisam u pravu :D Venice je po njima grad a ne deo Los Anđelesa iako svuda gdegod sam tražio piše da je neighbourhood of the city of Los Angeles. Eto, slaba vajda i od žalbe. edit: Odgovorili su zasad na 6 od 8 tiketa i u svakom mi se iskenjali po glavi s nekim neverovatnim nebuloznim objašnjenjima. :D Otprilike, sve je trebalo da znam unapred iako ne piše ništa u instrukcijama. Da čitam misli ovom što postavlja task. Edited February 5, 2016 by Renegade
steins Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Jel radio neko ovaj Job 854693 Find The Address Of The Given Companies.
Renegade Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Pročitaj današnje postove i ne radi ako su ti živci mili. :D
cedo Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 (edited) 858420 Moderate Images Of Restaurants radi ovo steins sve sto ima ljude a nije osoblje ... neprihvatljivo ... isto i vise slika u jednoj kvalitet ... nemoj very poor i excellent ... valjda ces ubosti od ona 3 a kategorija, znaces Edited February 5, 2016 by cedo
cedo Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 lagan instrukcije vazne 849844 Image Categorization - Help Us Determine If The Images Contain People
Gospodin Slucaj Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 joj sto je super ovaj poslic obozavama ga ali sad na sestom tasku mi ne otvara slike nesto nije u redu sa sajtom gde su postavili fajlove
cedo Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 (edited) i ovaj ... malo tezi ... ali 847693 Image Categorization - Help Us Determine The Setting Of An Image onaj prvi do sada 30+ :D edit: kad nem aslike desni klik, open image ... Edited February 5, 2016 by cedo
Amos Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Bogami, danas ubih $7.22 za nekih sat vremena posla. Keep 'em coming, boys!
cedo Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 dao 35 i napravio mi jedinu korekciju na poslednjem tasku :)
pbg12345 Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Ja se premisljam dal da uradim prvi testni task na ovom poslu sa adresama. Izvesno je da bih sjebao procente, ali bih i ispunio poslednji uslov za lvl 1 , pa da onda posle lagano vracam procente. Ili kad sam ovoliko cekao da sacekam jos koji dan dok ne uleti neki drugi posao. Dilema :) Edited February 5, 2016 by pbg12345
cedo Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Ja se premisljam dal da uradim prvi testni task na ovom poslu sa adresama. Izvesno je da bih sjebao procente, ali bih i ispunio poslednji uslov za lvl 1 , pa da onda posle lagano vracam procente. Ili kad sam ovoliko cekao da sacekam jos koji dan dok ne uleti neki drugi posao. Dilema :) ako do sada nisi imao mnogo expela radi i sutra nabij procenat
cedo Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 onda radi obavezno neka ti ovde netko tko je radio kaze koji su mu bili problemi ali uzmi vrapca, posto golub moze da odleti (da izbace neki tvoj task iz statistike) ... racunaj 0/10 da ces imati i kako ce ti to uticati na accuracy
Recommended Posts