cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 tu sam! :D daj savet neki :) zdresu cas naci ili na home page (prva strana) ili na contact us ili na about razdvoj lepo sta je street address, od city, state, post code, ako trazi house no, suite ... ne znam ... sta sve vec trazi ... i pazi kada kopiras ustvari ... prati uputstva i zali se ako je nekorektna ispravka
pbg12345 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 sta si stavljao pod state za drzave poput indonezije?
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (edited) sta si stavljao pod state za drzave poput indonezije? tu bi trebalo da imas Country ... USA, Serbia State je za USA states ... California tj. CA itd .... nisam radio zadatak (samo sam ga otvorio)... ali tako treba Edited February 4, 2016 by cedo
Roger Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 lvl 0 ovaj ce sigurno u statistiku ... 4c 854693 Find The Address Of The Given Companies. sad sam ga otvorio 70% trazi tacnost ne radim ovakve zadatke posto su obicno korekcije blagi uzas ali ... okusajte srecu citajte uputstva i odmah se zalite ako vas koriguju a nije nesto u uputstvu Izradili me ,rekose mi da mi je vreme isteklo ,a ostalo je nesto manje od minuta . Ubelezise mi 0%.
pbg12345 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 tu bi trebalo da imas Country ... USA, Serbia State je za USA states ... California tj. CA itd .... nisam radio zadatak (samo sam ga otvorio)... ali tako treba da ok to, naravno ali kada je adresa u indoneziji, i trazi mi state na to sam mislio uneo sam ime provincije
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (edited) da ok to, naravno ali kada je adresa u indoneziji, i trazi mi state na to sam mislio uneo sam ime provincije pa kada je adresa u indoneziji, neces imati state nego samo country ili ja nesto ne razumem vidi sta pise u uputstvu ... da li da se ostavi prazno ili da upises "N/A" mislim prazno ako je required polje ima da te vrati kada sabmitujes Edited February 4, 2016 by cedo
pbg12345 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 ma trazi, i country i state. nije bitno. izvini sto te udavih sa tim :)
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 ma trazi, i country i state. nije bitno. izvini sto te udavih sa tim :) mozda pise ispod samog polja neka instrukcija ?
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/858013 javite se za uputstvo ako treba prelagan i prebrz
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 lvl 0 8 centi 858252 Tell Us If An Audio Clip Has Background Noise ovaj ce sigurno u statistiku
steins Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 lvl 0 8 centi 858252 Tell Us If An Audio Clip Has Background Noise ovaj ce sigurno u statistiku ja ne mogu da ga radim spavaju mi klinci. ali bi bio posebno oprezan pošto može biti jako problematično odredjivanje.
Joe D Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) najbolji posao ikad steta sto je samo 9 taskova bilo Edited February 4, 2016 by Joe D
Renegade Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 hellz yeah! :D Meni dao 8 taskova, 100%. Malo da živne statistika. Inače ovo me podsetilo, ko voli da preslušava tuđe razgovore za pare neka proba humanatic.
Recommended Posts