cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 evo ga opet 857478 Comparison Of Two Summaries Returned In Response To A Search Keyword 122 centa, samo pazite na uslove
Gospodin Slucaj Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 blah necu stici taj od 122 centa mnogo mi sporo ucitava stranice na tasku
cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 blah necu stici taj od 122 centa mnogo mi sporo ucitava stranice na tasku nema beze takvi taskovi mislim da nisu vezani sa tajmerom stigni do koda pa ces da vidis
steins Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 kako znas da pogodis job :D ja sam ga pogledao i zatvorio ... bio je jos jedan sa twitovima ... tagovi da se odrede ... taj je dobar za ovaj gore dobro placeni pazite Please spend at least three minutes to familiarize yourself with the topic you selected. Please click at least one of the links in each summary Please use a desktop or laptop PC (do not use a mobile device) inace nije problem Ma ja ga snimio 2x i kontam laganica - kratki tvitovi, jasne instrukcije, na onom prošlom sam dobro zaradio.... ..kad mi izašli rezultati umalo me slog nije strefio Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 ne da lovu :) kako ne da ... ja dva uradio jesi proveo > 3 minuta prvo na citanju posle bar jedan klik na link u deviceu
Gospodin Slucaj Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 jesam kazem ti nisam uradio na vreme stigao tajmer do nule i ja ajde ukucam kod i pokaze mi onu poruku da sam timed out evo stavio sam da se vrti pa cemo da vidimo hoce li iskociti jos neki task
cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 (edited) ove fife nisu lose, kada se prodje kviz 847545 [great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Social Media Think About Fifa? edit: vrtim ga ... dao do sada 7 posle kviza uglavnom je "no" (fifa igra) ili "unsure" (account suspended) em brzo ide em je dobro placeno (27c) Edited February 3, 2016 by cedo
cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 lvl 0 ovaj ide u statistiku ako se ne varam 733177 Music Artist Pictures
Renegade Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Radim sad ovaj music artist pictures i probao sam ono kad nema fotke da nađem link u source-u ali nema ga. Znači nije da neće da učita već jednostavno ne postoji. Aj ako nekog ne mrzi nek baci pogled. Baš me zanima da li samo meni tako zeza.
steins Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 (edited) ja ću izgleda definitivno da odustanem od ovoga - nemam ja živaca za ove prevarante. Sve je bilo ok do trenutka dok nisam počeo da prebacujem lovu na paypal - od tog trenutka je krenulo drndanje - prvo mi peti dan ne dižu lvl iako imam mimnum uslova, ja pišem prigovore, a oni me vrte u krug po principu "idite na šalter 2" pa kad odeš na šalter 2 oni kažu fali vam papir sa šaltera 1 pa kad se vratiš tamo oni na pauzi i tako u krug. Onda kreće jeba sa poslovima koje niko ne kontroliše nego tu ide izgleda fora APP (ako prodje, prodje) odnosno - ako se dovoljno veliki broj ljudi požali na posao, oni koriguju, inače ako nema kritične mase, prave se ludi sa birokratskim objašnjenjima...... poslao sam 20 tiketa, i dobio pomoć samo kod jednog, i to kod onog što je Čeda pisao da su se ljudi žalili već na forumu, svi ostali su ili otvoreni ili je na njih odgovoreno u najgorem birokratskom maniru..... itd itd...... Odo da spavam, da se oladim malo, pa da vidim dal ću sa ovim definiitivno da se pozdravljam...... Edited February 3, 2016 by steins
pbg12345 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 lvl 0 ovaj ide u statistiku ako se ne varam 733177 Music Artist Pictures opet sam zakasnio inace sam na onim jezicima skupio 5test pitanja napredujem :D nego jel dobio neko nekad ovo: There was an error submitting your assignment Sorry, your work cannot be accepted because it violates our guidelines. If you believe this is an error, please contact our support team using the Help link above. Click here to go back to the job listing page and find more work to do. to mi se desava kod prevoda madjarskog, odnosno na ovom poslu: 854235 Order Hungarian To English By Their Quality pre neki dan sam odradio 1 i imam 100% tu juce da ponovo, prvo pitanje neka fotografija, to odgovorim tacno, drugo prevod jedne recenice, gore recenica na madjarskom ispod 6 ili 7 ponudjenih prevoda i treba im dati ocenu od 1 do 5 i juce i danas, kakve god ocene da dam tim prevodima posle submita dobijem ovaj odgovor gore
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (edited) ja ću izgleda definitivno da odustanem od ovoga - nemam ja živaca za ove prevarante. Sve je bilo ok do trenutka dok nisam počeo da prebacujem lovu na paypal - od tog trenutka je krenulo drndanje - prvo mi peti dan ne dižu lvl iako imam mimnum uslova, ja pišem prigovore, a oni me vrte u krug po principu "idite na šalter 2" pa kad odeš na šalter 2 oni kažu fali vam papir sa šaltera 1 pa kad se vratiš tamo oni na pauzi i tako u krug. Onda kreće jeba sa poslovima koje niko ne kontroliše nego tu ide izgleda fora APP (ako prodje, prodje) odnosno - ako se dovoljno veliki broj ljudi požali na posao, oni koriguju, inače ako nema kritične mase, prave se ludi sa birokratskim objašnjenjima...... poslao sam 20 tiketa, i dobio pomoć samo kod jednog, i to kod onog što je Čeda pisao da su se ljudi žalili već na forumu, svi ostali su ili otvoreni ili je na njih odgovoreno u najgorem birokratskom maniru..... itd itd...... Odo da spavam, da se oladim malo, pa da vidim dal ću sa ovim definiitivno da se pozdravljam...... to je ovaj odgovor ako support moze odmah da razresi, razresuje ako ne moze, onda tiket ostaje "oen" pa za 2 meseca admini pregledaju (meni je posle dva meseca trazresen veliki broj tiketa i accuracy mi se popeo za ~3% .. ne lipsi konju do zelene trave princip ako mozes prihvati i ne nerviraj se, ako ne mozes, jbg ali nisu prevaranti, na svaki su odgovorili, ako je bio problem sa paymentom (dva puta sam imao) razresili su na moje zadovoljstvo ... jbg, kao i svaki veliki sistem, ima usko grlo u supportu ... stednja :D opet sam zakasnio inace sam na onim jezicima skupio 5test pitanja napredujem :D nego jel dobio neko nekad ovo: There was an error submitting your assignment Sorry, your work cannot be accepted because it violates our guidelines. If you believe this is an error, please contact our support team using the Help link above. Click here to go back to the job listing page and find more work to do. to mi se desava kod prevoda madjarskog, odnosno na ovom poslu: 854235 Order Hungarian To English By Their Quality pre neki dan sam odradio 1 i imam 100% tu juce da ponovo, prvo pitanje neka fotografija, to odgovorim tacno, drugo prevod jedne recenice, gore recenica na madjarskom ispod 6 ili 7 ponudjenih prevoda i treba im dati ocenu od 1 do 5 i juce i danas, kakve god ocene da dam tim prevodima posle submita dobijem ovaj odgovor gore to je "301" greska i desava se kada pritisnes submit ne valja job ukoliko je neki survay (tipa, odes na neki link i vratis kod za placanje) onda tiket i platice ti ... ukoliko se radi unutar cf-a ... ne mozes nista, ali okini tiket za svaki slucaj (da ti ne bi uticalo na accuracy) ... i odaberes "Broken Job" kada pises tiket Edited February 4, 2016 by cedo
cedo Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 (edited) lvl 0 ovaj ce sigurno u statistiku ... 4c 854693 Find The Address Of The Given Companies. sad sam ga otvorio 70% trazi tacnost ne radim ovakve zadatke posto su obicno korekcije blagi uzas ali ... okusajte srecu citajte uputstva i odmah se zalite ako vas koriguju a nije nesto u uputstvu Edited February 4, 2016 by cedo
Recommended Posts