ordi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 e pa fino bitno je pisati tikete a gledajte da uvek zaobiđete onaj live support na neobuxu (s vremena na vreme blinka na naslovnoj u gornjem desnom uglu) jer su tu javlja neki neartikulisani majmun, umalo se ne posvađah jednom s njim :D
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 vina nema veceras moguce da ce ih prevaciti opet u jutro kada bejahu ordi ? oko 9 ili ranije ?
ordi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 oko 9 e jbg, ja s posla ne mogu đuskat, tako da mi ostaje vikend samo
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 imas dilove, svako vece u 22 854933 Deal Search Results Relevance
ordi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) da znaš sam koliko ih mrzim, mada mi idu ok uhvatim sebe kako igram samo vina etikete i godine i rainforest a sve drugo bataljujem. danas se nisam čak ni logovala :( Edited February 2, 2016 by ordi
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 da znaš sam koliko ih mrzim, mada mi idu ok uhvatim sebe kako igram samo vina etikete i godine i rainforest a sve drugo bataljujem. danas se nisam čak ni logovala :( kada su vina godine ?
ordi Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 nemaju vreme, pustiš ih na ar i možda otvori task na svakih pola sata
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 Mrzim vas zbog Rainforesta :( bice i rainforest https://github.com/rainforestapp/tester-chrome-extension/issues tacnije https://github.com/rainforestapp/tester-chrome-extension/issues/24 tu ce pisati kada ce da bude a moze da se zaradi i bez rainforesta ja sam danas do sada napambircio >14$ ... od toga 3$ na rf nemam ja na njemu vise od 30%
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 (edited) ovaj zadatak preporucujem ... ide nekoliko puta nedeljno, nekada i vise puta na dan Look At Advertisements And Judge Them. trebace vremena da se uhodate (bar dva tri puta da ga radite) ne ulazi u statistiku test jako pazljivo, a posle vozi brzo Edited February 2, 2016 by cedo
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 da znaš sam koliko ih mrzim, mada mi idu ok uhvatim sebe kako igram samo vina etikete i godine i rainforest a sve drugo bataljujem. danas se nisam čak ni logovala :( e da uloguj se i uzmi 5$ 856718 Categorize Aerial Imagery
cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 857478 Comparison Of Two Summaries Returned In Response To A Search Keyword 122 centa
steins Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 857248 Do You Think This Tweet Is Funny? ne dirajte ovaj Job. Ja sam imao tačno 0 procenata. Veze nemaju tvitovi sa odgovorima. tipa twit koji kaže - only thing latelly banged in this bad is my finger onto leg nema seksistički, nego je disrespectfull
cedo Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 (edited) kako znas da pogodis job :D ja sam ga pogledao i zatvorio ... bio je jos jedan sa twitovima ... tagovi da se odrede ... taj je dobar za ovaj gore dobro placeni pazite Please spend at least three minutes to familiarize yourself with the topic you selected. Please click at least one of the links in each summary Please use a desktop or laptop PC (do not use a mobile device) inace nije problem Edited February 3, 2016 by cedo
Recommended Posts