Gospodin Slucaj Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 ne znam meni nije lako s bazenom ima li ovo bazen na primer?
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 (edited) nema vidi primere ... imas slike 856797 Video Quality Assessment - Qualification Test izvini ... ima pokriven, barem mislim jbg kada radim 3 stvari paralelno Edited February 2, 2016 by cedo
Gospodin Slucaj Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 stavio sam da nema jbga koliko ti je pustilo?
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 (edited) 48 komada nemoj ispod 30 sek submit ... sta znam Edited February 2, 2016 by cedo
Gospodin Slucaj Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) e i meni 48 dakle to je to dobro je sto je samo toliko jer sam poceo da brljam spao na 92 acc mnogo laganih ~5 dolara hvala ti puno ja inace ne bih nabasao na poslic jer radim samo uvece Edited February 2, 2016 by Gospodin Slucaj
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 (edited) e i meni 48 dakle to je to dobro je sto je samo toliko jer sam poceo da brljam spao na 92 acc mnogo laganih ~5 dolara hvala ti puno ja inace ne bih nabasao na poslic jer radim samo uvece nista, nista ... jesi mi referal ili nisi :) i ja sam zavrsio na 92% ... dobro je to ajde mos, ordi, steins (ako imas lvl 3) edit: i ovaj gore sa ocenjivanjem kvaliteta slike je lagan uradio sam testni (i njega placa 16 centi) posle toga ce biti jos mislim 5 sa drugim job id Edited February 2, 2016 by cedo
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 cedo, imas li predstavu koliko cesto se menja ID na poslovima? poto sam expelled sa ovog sto je poslednja slamka spasa, i nece me pustiti da radim dok je na istom id-u. sad sam procesljao temu, izgleda da se na njemu ne menja ID. super, necu steci statse nikad ne znam za taj task bice taskova ... vidi onaj sa twitter demographic Ok, hvala cedo. Imam 91.5% tačnost a trenutno mislim da sam na 99 pitanja. Pokušao sam da nađem tako sliku kad mi se prvi put desilo da neće da je učita ali nisam uspeo. Igram se vatrom, znam. Dosad sam sigurno 6-7 odradio na neviđeno. :D ovde uputstvo za tiket u tom slucaju budi fin ...
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 lvl 0 mozda ovaj ide u statistiku 856840 Help Us Identify Blogs 856475 Help Us Validate Article Authors 856585 Help Us Validate Article Authors
pbg12345 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 lvl 0 mozda ovaj ide u statistiku 856840 Help Us Identify Blogs 856475 Help Us Validate Article Authors 856585 Help Us Validate Article Authors hvala cedo mada za blog: There is no work currently available in this task.
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 hvala cedo mada za blog: There is no work currently available in this task. samo ga vrti ... sad je izasao ... nisu ga jos pustili
pbg12345 Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 na dve sekunde :D ako mi i ovo umakne, upucacu se nije daleko dan kad cu imati i 1000 odgovorenih test pitanja, ali ne i 100 onih sto ulaze u statistiku :D
steins Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 ajde mos, ordi, steins (ako imas lvl 3) nemam lvl 3. već tri dana sam na 86% i ništa. Pisao 2x tikete da me dignu, al mi niko ne odgovara! PS oni poslići što si pisao za lvl0 ne idu u statse....:( a žao mi ovih areala, prošli put sam fine novce uzeo :(
cedo Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 (edited) Ne znam kako, izgleda nisam dobro sabrao danas, uglavnom, dokopah se nekako do 100 komada pitanja. Ali zasada ništa od unapređenja jer onaj dole četvrti nedefinisani uslov ne ispunjavam. Šta u praksi znači "Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up."? sad mi jos nesto palo napamet ... osim broja expelled u odnosu na broj ukupnih da nemas neki flag ? ... proveri job history... ako imas pisi ovde ako je procenat expelled jobova onda samo mozes da radis sve sto ima neko novo id, da ne budes expelled i da smanjis taj procenat ako nije ni jedno ni drugo ... pisi tiket kao sto sam ti dao primer u prosloj poruci mnogo je vazno da se tiketi pisu za svaku nekorektnu ispravku task autora ... nemam lvl 3. već tri dana sam na 86% i ništa. Pisao 2x tikete da me dignu, al mi niko ne odgovara! PS oni poslići što si pisao za lvl0 ne idu u statse.... :( a žao mi ovih areala, prošli put sam fine novce uzeo :( jbmu, kako ne mozes da se lepo odlepis od 85% radi ove lagane ... vina slike, vina godine, dilove, imas laganih za transcribovanje ako treba id jobova, trazi Edited February 2, 2016 by cedo
steins Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) sad mi jos nesto palo napamet ... osim broja expelled u odnosu na broj ukupnih da nemas neki flag ? ... proveri job history... ako imas pisi ovde ako je procenat expelled jobova onda samo mozes da radis sve sto ima neko novo id, da ne budes expelled i da smanjis taj procenat ako nije ni jedno ni drugo ... pisi tiket kao sto sam ti dao primer u prosloj poruci mnogo je vazno da se tiketi pisu za svaku nekorektnu ispravku task autora ... jbmu, kako ne mozes da se lepo odlepis od 85% radi ove lagane ... vina slike, vina godine, dilove, imas laganih za transcribovanje ako treba id jobova, trazi tako što sam vo! prošla nedelja me je zavila u crno - imao sam najmanje 5 jobova sa tačnošću 20%. Nemoj da me pitaš kako - na jednom sam recimo kucao pogrešne cene, na drugom nisam lepo proćitao šta se traži itd itd.... onda sam odustao od toga da kuckam na poslu, i promenio sistem i vratio procenat. Sad radim potpuno drugačije, prosto odustajem čim nisam siguran u 100% a ovamo cepam sigurice - vina i cene, plus oni za koje sam potpuno siguran da ću proći. Ruku na srce bilo je i puno Jobova gde su autori papci i gde sam spuštao procente potpuno bez veze. Jbga izabrao sam potpuno pogrešnu taktiku (pošto sam jurio samo broj jobova i pitanja da bi nabio statse za lvle) i sad malo plaćam ceh - al nema veze procente sam vratio i nabiću ih. Sad manje više znam šta mi odgovara i uhvatio sam neki sistem, plus sam napabirčio tri ludaka sa onim rentalima koji klikću ko blesavi :D Edited February 2, 2016 by steins
Renegade Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 sad mi jos nesto palo napamet ... osim broja expelled u odnosu na broj ukupnih da nemas neki flag ? ... proveri job history... ako imas pisi ovde ako je procenat expelled jobova onda samo mozes da radis sve sto ima neko novo id, da ne budes expelled i da smanjis taj procenat ako nije ni jedno ni drugo ... pisi tiket kao sto sam ti dao primer u prosloj poruci mnogo je vazno da se tiketi pisu za svaku nekorektnu ispravku task autora ... Nemam nijedan flag. Ukupno sam radio 32 joba, na 3 sam expelled (od ta 3 jedan ulazi u statse). Ne znam, da li da čekam ili da pišem taj tiket, nisam pametan. Napravili su misteriju od nečega što bi trebalo da bude egzaktno i transparentno.
Recommended Posts