Gospodin Slucaj Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 847845 Fashion Image Annotation jel probao neko ovaj meni izgleda kao broken job kad nacrtam sve sto trazi nece da ide dalje nego kaze da je nesto jos required
Amos Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Dap, ubih se crtajuci i svaki put nista. Batali ga.
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 847845 Fashion Image Annotation jel probao neko ovaj meni izgleda kao broken job kad nacrtam sve sto trazi nece da ide dalje nego kaze da je nesto jos required Dap, ubih se crtajuci i svaki put nista. Batali ga. Ti su zajebani. Tj task autor je ima lude korekcije, izbacuje sa 0-30% ... onda pises tikete, vrati accuracy, i tako za svaki task. Radio sam to kada nije bilo nista drugo. Nije vredno truda, morate nacrtati, pa onda lepo pomerite liniju da fituje onome sta uokvirujete. Snimite. Cekirajte checkbox da ste snimili. I nervirajte se posle kada vas koriguje Vrtite vina u kombinaciji sa ovim prelaganim, malo samo pazite 637609 Evaluate Content For Local Merchants i ovim 847624 Help Us Verify Our News Story Extractions potonji ima neke bezveze korekcije moze brzo da se radi ako se usemite vodite racuna o article date ... traze datum da bude zadovoljen (bilo create,. bilo update), vreme nije bitno mislim da ovaj nije los u kombinaciji sa vinima ... da se popuni vreme za racunarom i maksimizira zarada onaj prvi stalno vrtite, lagan i pusta do 120
Gospodin Slucaj Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 ja radim upravo ta dva uz vina i na ovim lokalnim trgovcima mi je accuracy na 85% blah stalno neke glupe korekcije i "no its not ok" a za story extractions mi treba po deset minuta blahx2
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) ja radim upravo ta dva uz vina i na ovim lokalnim trgovcima mi je accuracy na 85% blah stalno neke glupe korekcije i "no its not ok" a za story extractions mi treba po deset minuta blahx2 ako si iole vest sa tastaturom kopiraj pocetak clanka (ne predugacak text, dve tri reci)) otvori link searchni pocetak clanka CTRL+F i paste kopiraj kraj (ili pred kraj clanka) (ne predugacak text) vidi da li clanak odgovara ... odgovara i pocetak i kraj :) kopiraj naslov (zapamti datum) searchni da li naslov odgovara i proveri da li naslov ok, datum da li je tu, vidi autora mozes po dve informacije da drzis u glavi kada se vratis samo cekiras trebace ti ne vise od 30 sekundi za 1 i na kraju postanes masina :D Edited January 12, 2016 by cedo
Amos Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Do sada najlakse zaradjene pare, ko zna nemacki obavezno nek radi Bluekiwi survey. Nema testa, samo anketa, a kontam da moze i da se nalupa?
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 Do sada najlakse zaradjene pare, ko zna nemacki obavezno nek radi Bluekiwi survey. Nema testa, samo anketa, a kontam da moze i da se nalupa? kada odem u svajcarsku onda cu biti u poziciji da radim regionalno specificne zadatke, al mi tada nece biti do CFa :D
Gospodin Slucaj Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 @cedo moram da se izvestim nekako za taj poslic nije los dobar mi je accuracy tu a i plaća je solidna
Amos Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 (edited) kada odem u svajcarsku onda cu biti u poziciji da radim regionalno specificne zadatke, al mi tada nece biti do CFa :D Da li bi uspelo ako bih ti dao Job ID? Edit: to jest, imas ga gore na print screen-u Edited January 12, 2016 by Mos
Renegade Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 cedo, jedno možebiti glupo pitanje. Registrovao sam se na clixsense čisto da vidim o čemu se radi i tamo je bio jedan task za crowdflower kojeg trenutno nema na onoj elite stranici. Kliknem na njega i ulogujem se i sad mi na dashboardu sve nule, kao da ništa do sada nisam radio, u job history je sve kako treba. Da li sam nešto zabrljao ili ja ne kapiram baš kako ovo sve funkcioniše?
Gospodin Slucaj Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 renegade i meni se to desilo jednom isto sam nesto prckao oko razlicitih kanala i digao paniku bio ali se sutradan sve vratilo ne mozes da radis isti posao na dva kanala tako da nemas sta da brines
Gospodin Slucaj Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 e super cedo sto postavljas ove zadatke hvala puno ovaj je bas bio dojajan poslic jel 20 taskova max
cedo Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 e super cedo sto postavljas ove zadatke hvala puno ovaj je bas bio dojajan poslic jel 20 taskova max i kod mene 20 nije lose za 10 minuta rada :) postavljaj i ti ...
Recommended Posts