steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 lvl 0 849809 Help Us Identify Authors cedo, zašto mi nije još uvek uveo u statistiku onaj task sa Twiterom?
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) cedo, zašto mi nije još uvek uveo u statistiku onaj task sa Twiterom? kad bih znao :) ustvari ... vidi da nije na prethodnoj strani, ukoliko imas vise strana meni tako task baca u history nekoliko dana ranije (najverovatnije pamti kada sam prvi put otvorio task, pa pod taj datum ga postavlja ... posto ponekad samo vidim task i ne radim ga odmah) pisi im ticket ... Edited January 12, 2016 by cedo
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 kad bih znao :) ustvari ... vidi da nije na prethodnoj strani, ukoliko imas vise strana meni tako task baca u history nekoliko dana ranije (najverovatnije pamti kada sam prvi put otvorio task, pa pod taj datum ga postavlja ... posto ponekad samo vidim task i ne radim ga odmah) pisi im ticket ... ma ne, tu je da nema neke veze sa tim što sam imao primedbu na jedan odgovor u tasku danas?
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) easyeee :) 849845 Automotive Customer Care - 18 - T (Potential Explicit Content) u testu mi je uglavnom bilo "no" (samo jedan yes) ali pazite @ steins nema veze sa tim Edited January 12, 2016 by cedo
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 easyeee :) 849845 Automotive Customer Care - 18 - T (Potential Explicit Content) u testu mi je uglavnom bilo "no" (samo jedan yes) ali pazite @ steins nema veze sa tim ok, kako da im pišem taj ticket?
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 ok, kako da im pišem taj ticket? Help > My Support Tickets > Create New Ticket popuni sva trazena polja (sa svog profila uzmes svoj/contributor id) zar nisi rekao da ti je job sad u listi ?
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Help > My Support Tickets > Create New Ticket popuni sva trazena polja (sa svog profila uzmes svoj/contributor id) zar nisi rekao da ti je job sad u listi ? pa jeste. Evo je lista dva posta iznad . drugi s vrha. Problem je što mi statovi s tog joba nisu ušli (još uvek) u statistiku. da jesu, imao bih preko 100 pitanja sa procentom oko 80+% i 8 jobova što je dovoljno za Lvl1.
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 pa jeste. Evo je lista dva posta iznad . drugi s vrha. Problem je što mi statovi s tog joba nisu ušli (još uvek) u statistiku. da jesu, imao bih preko 100 pitanja sa procentom oko 80+% i 8 jobova što je dovoljno za Lvl1. zameni XXXXXX sa id-em tvog joba ako ti se ne slaze broj odradjenih taskova i accuracy sa onim sto imas u job history tabeli, pisi tiket https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/XXXXXX koliko moje slabe oci vide ti i sa ovim imas prolaz, veceras posle ponoci :)
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 (edited) zameni XXXXXX sa id-em tvog joba ako ti se ne slaze broj odradjenih taskova i accuracy sa onim sto imas u job history tabeli, pisi tiket https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/XXXXXX koliko moje slabe oci vide ti i sa ovim imas prolaz, veceras posle ponoci :) ahaa, znači moram da čekam da prodje ponoć. Onda je verovatno to to. Ništa, posle ponoći otvaramo šampanjac za Lvl1 :D PS a da mi se ne slaže - ne slaže se - u tabeli piše 89% a na linku 90% Edited January 12, 2016 by steins
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) ahaa, znači moram da čekam da prodje ponoć. Onda je verovatno to to. Ništa, posle ponoći otvaramo šampanjac za Lvl1 :D PS a da mi se ne slaže - ne slaže se - u tabeli piše 89% a na linku 90% idi bre steins u persun ... jel ti se slaze broj odradjenih taskova ? nema sampanjca dok ne ucvrstis accuracy :) ... odradi nekoliko lakih poslova i zapamti, uvek mozes give up da pritisnes ako ti se ne svidja task nego ... nesto mi se cini da ti pisanje tiketa nije bas najjasnije ... znas kako da pises tiket na strani na kojoj imas korekciju ? Edited January 12, 2016 by cedo
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 idi bre steins u persun ... jel ti se slaze broj odradjenih taskova ? nema sampanjca dok ne ucvrstis accuracy :) ... odradi nekoliko lakih poslova i zapamti, uvek mozes give up da pritisnes ako ti se ne svidja task nego ... nesto mi se cini da ti pisanje tiketa nije bas najjasnije ... znas kako da pises tiket na strani na kojoj imas korekciju ? jeste, 50 taskova - celo jutro sam se borio s tviterom :D kako misliš na strani na kojoj imam korekciju? Jel to ono kad mi kaže da sam pogrešio nešto, posle odradjenog taska, pa me pita dal se slažem ili imam neku primedbu? To sam danas provalio. PS kad se dokopam Skoplja vodim na Zlaten Dab, nije šampanjac al penuša :D
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) jeste, 50 taskova - celo jutro sam se borio s tviterom :D kako misliš na strani na kojoj imam korekciju? Jel to ono kad mi kaže da sam pogrešio nešto, posle odradjenog taska, pa me pita dal se slažem ili imam neku primedbu? To sam danas provalio. PS kad se dokopam Skoplja vodim na Zlaten Dab, nije šampanjac al penuša :D ako ako :) ... tako sam i ja na jednom tasku uhvatio 60ak komada i uzeo lvl da ... na toj strani ... ne samo na tom delu ... sad cu da nadjem link gde sam pisao ti ko na politici, ne citas sta sagovornik pise :P ja btebe castim ako produzis do bitolja edit: tiketi zadaci kada zaradis bedz racuni savet edit 2: posto ne znas tiket da pises, onda ne znas ni screenshot da uzmes nemoj da printas ceo skrin ukucaj "Snipping Tool" (ako koristis windows, a verovatno koristis) tamo gde trazis programe na racunaru (zavisi od verzije operativnog sistema) ... handy je za uzimanje ss-a Edited January 12, 2016 by cedo
steins Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 ako ako :) ... tako sam i ja na jednom tasku uhvatio 60ak komada i uzeo lvl da ... na toj strani ... ne samo na tom delu ... sad cu da nadjem link gde sam pisao ti ko na politici, ne citas sta sagovornik pise :P ja btebe castim ako produzis do bitolja e da znaš da imam plan koji stoji godinu i po dana da se spustim do Bitolja. Čuo sam da je tamo odlična svirka po kafanama i klubovima i da ima za svačiju dušu. Plus da je grad prelep-tako da, to nije nikakav problem
cedo Posted January 12, 2016 Author Posted January 12, 2016 (edited) e da znaš da imam plan koji stoji godinu i po dana da se spustim do Bitolja. Čuo sam da je tamo odlična svirka po kafanama i klubovima i da ima za svačiju dušu. Plus da je grad prelep-tako da, to nije nikakav problem tako vele ... da se ovde jede i pije ... i zivot zivi :D gore su ti linkovi ... Edited January 12, 2016 by cedo
Recommended Posts