cedo Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 (edited) e na forumu sam za ovaj poslic procitao da TA deli flagove ko bombonice ma eno ima 3 zvezde mogu ja da ga uradim pa da vam dam screenshotove ... mozda nesto pomogne a, pa sa toga sam ja vec expelled ... nije bio lvl 0 tada expelled mode 75% accuracy 3 tasks completed 4 cents per task Edited January 8, 2016 by cedo
Gospodin Slucaj Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 mjok meni bar ne treba spustio me je na 82% juce pa ga danas nisam ni radio bezveze ce da me izbaci jer je nesto acceptable umesto excelent...
cedo Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 mjok meni bar ne treba spustio me je na 82% juce pa ga danas nisam ni radio bezveze ce da me izbaci jer je nesto acceptable umesto excelent... ovaj je za tebe, dok cekas vina 848580 Image Categorization
Gospodin Slucaj Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) e usao sam ipak na poslic da vidim sta je ne znam kakve je slike tebi dao ali ja sam gledao slike iz tudjih kuca slike bezbednosne kamere i bilo je pitanje da li vidim ljude i naravno skoro na svakoj ima ljudi... ...u svojoj jebenoj kuci! prestravljen sam Edited January 8, 2016 by Gospodin Slucaj
Amos Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Koliko si uzeo od kad si sa 3 bedza (ako nije tajna)? :)
Gospodin Slucaj Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 juce oko 5 dolara a danas nisam ni radio nesto posebno odmaram se od jucerasnjeg teskog rada mislio sam da cu duplo vise da zaradjujem jer sam video na forumu da neki uzimaju po 10 dolara dnevno ali oni vrv rade po ceo dan
steins Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 lvl 0 4 centa ajdeeee 847670 Rate Relevance Of Image Tags - More Work Available. samo pazljivo :) jbmti, kako se nagrdih. jel ulazi kviz mod u statse?
ordi Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 e na forumu sam za ovaj poslic procitao da TA deli flagove ko bombonice sjajno jer sam upravo expelled
Renegade Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 (edited) jbmti, kako se nagrdih. jel ulazi kviz mod u statse? Ja nemam pojma kako sam na 81% nakon 23 tasks. Sad ga garantovano izbaksuzirah. :D edit: Naravno, spao sam na 79% i ćao. Edited January 8, 2016 by Renegade
pbg12345 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Meni to jedan od laksih, ali mi dao samo tri taska Nego, pomagajte drugovi :) jel smem u toku istog dana da se reg na neobux sa kompa i fona(razlicite ip naravno), veceras kod drugara videh ove poslice, pa mi bilo zao da propustim, sad sam na putu doma, trebalo bi do 12 da isklikcem one 4 reklame, zbog referala. Al se plasim da me ne banuju. A sa fona ne mogu reklame, kaze mi da nesto sa flashom nije ok
pbg12345 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ustvari cedo, jel se za reklame gleda lokal ili server time? Jer reklame mi se pojave u 18, ja ih inace pogledam navece, pre 00. E sad, ako glsdaju lokal time onda ce mi za danas biti 0reklama ako ih ostavim do ujutro, a po serverskom vremenu to bi bilo ok i ne bih propustio dan
cedo Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 (edited) Ustvari cedo, jel se za reklame gleda lokal ili server time? Jer reklame mi se pojave u 18, ja ih inace pogledam navece, pre 00. E sad, ako glsdaju lokal time onda ce mi za danas biti 0reklama ako ih ostavim do ujutro, a po serverskom vremenu to bi bilo ok i ne bih propustio dan server time imas dva timeframea za klikanje oglasa ... izaberes jedan i drzis se njega to je posebno vazno ako imas referale https://docs.zoho.com/sheet/published.do?rid=l3hhvefe526a124d941eba98ba7c6e1e0fbab&mode=embed ne moze sa mobilnog reklame, ni sa tableta ... Edited January 8, 2016 by cedo
pbg12345 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 lvl 0 4 centa ajdeeee 847670 Rate Relevance Of Image Tags - More Work Available. samo pazljivo :) uradio sam 18 ovih i onda mi izbacilo da nemam potrebne kvalifikacije :S nije mi se to ranije desavalo, gledao sam jesu ga prebacili na visi lvl, ali nije to ja ga vise ne vidim u poslovima You don't meet the qualifications for this task. Many of our tasks require that you have special qualifications before you can work on them. It seems you don't quite have all of the qualifications this task requires.
Recommended Posts