January 7, 20169 yr Ovo za kad je sniman video? Šta odgovoriti kad je unutra snimano? :D novi posao za 0 lvl
January 7, 20169 yr ma da. samo jedan je mogao da se uradi valjda ce uci u statistiku mene su preorodili onim izbacivanjem tvitova :D
January 7, 20169 yr Author kako ja tebe da dodam u referal? ne mozes mene :) Global > Banners ... tamo imas linkove ... tko se registruje preko linka je tvoj referal (ima opciju da promeni u toku registracije, ali mora da zna tvoj username) Settings Edited January 7, 20169 yr by cedo
January 7, 20169 yr ... edit 2: @gs Ako budes bio veceras za vina (Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Same) da znas da ne smes da submitujes pre 14:35 inace nema da ti dozvoli dalje da radis naravno da sam zaboravio ovo iako ste mi i ti i ordi rekli a i procitao sam na ana forumu mislim sta reci... jel nema bas nikakve sanse da mi da opet mnogo je lagan poslic i brzo se zavrsava
January 7, 20169 yr Author naravno da sam zaboravio ovo iako ste mi i ti i ordi rekli a i procitao sam na ana forumu mislim sta reci... jel nema bas nikakve sanse da mi da opet mnogo je lagan poslic i brzo se zavrsava mislim da ce ubrzo promeniti id ... mozda cak i veceras radi ovaj za statistiku (i sve slicne) ... isto lagani ... uvek su rezultati na vrhu, a samo dve stvari treba (url i phone, copy paste) 694823 Find Business' Google Profile And Capture Phone Number.
January 7, 20169 yr Author naravno da sam zaboravio ovo iako ste mi i ti i ordi rekli a i procitao sam na ana forumu mislim sta reci... jel nema bas nikakve sanse da mi da opet mnogo je lagan poslic i brzo se zavrsava :D 848407 Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Same
January 7, 20169 yr e evo nasao sam ali mi nije jasno sto moram da cekam 10 minuta jel tako za svaki task
January 7, 20169 yr samo kviz traje duže od ostalih taskova i submituj ga normalno, ne moraš da čekaš 10 min edit: ostali taskovi traju nešto kraće i zato ih ne submitujemo pre 14:35. ovo važi samo za ignoring the year. Edited January 7, 20169 yr by ordi