steins Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 koji, direktni ili rentani ? kako ja tebe da dodam u referal?
Renegade Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ovo za kad je sniman video? Šta odgovoriti kad je unutra snimano? :D novi posao za 0 lvl
pbg12345 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 ma da. samo jedan je mogao da se uradi valjda ce uci u statistiku mene su preorodili onim izbacivanjem tvitova :D
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 (edited) kako ja tebe da dodam u referal? ne mozes mene :) Global > Banners ... tamo imas linkove ... tko se registruje preko linka je tvoj referal (ima opciju da promeni u toku registracije, ali mora da zna tvoj username) Settings Edited January 7, 2016 by cedo
Gospodin Slucaj Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 ... edit 2: @gs Ako budes bio veceras za vina (Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Same) da znas da ne smes da submitujes pre 14:35 inace nema da ti dozvoli dalje da radis naravno da sam zaboravio ovo iako ste mi i ti i ordi rekli a i procitao sam na ana forumu mislim sta reci... jel nema bas nikakve sanse da mi da opet mnogo je lagan poslic i brzo se zavrsava
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 naravno da sam zaboravio ovo iako ste mi i ti i ordi rekli a i procitao sam na ana forumu mislim sta reci... jel nema bas nikakve sanse da mi da opet mnogo je lagan poslic i brzo se zavrsava mislim da ce ubrzo promeniti id ... mozda cak i veceras radi ovaj za statistiku (i sve slicne) ... isto lagani ... uvek su rezultati na vrhu, a samo dve stvari treba (url i phone, copy paste) 694823 Find Business' Google Profile And Capture Phone Number.
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 naravno da sam zaboravio ovo iako ste mi i ti i ordi rekli a i procitao sam na ana forumu mislim sta reci... jel nema bas nikakve sanse da mi da opet mnogo je lagan poslic i brzo se zavrsava :D 848407 Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Same
Gospodin Slucaj Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 e evo nasao sam ali mi nije jasno sto moram da cekam 10 minuta jel tako za svaki task
ordi Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 (edited) samo kviz traje duže od ostalih taskova i submituj ga normalno, ne moraš da čekaš 10 min edit: ostali taskovi traju nešto kraće i zato ih ne submitujemo pre 14:35. ovo važi samo za ignoring the year. Edited January 7, 2016 by ordi
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 lvl 0 848435 Help Us Identify Authors 848434 Help Us Identify Articles
Recommended Posts