steins Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 nešto mi nije jasno - kako je moguće da se ovi taskovi plaćaju samo po 0,01 kad su neki bili cirka 80 centa po poslu
pbg12345 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 ne 80 centa, nego 0,80 centa. sa tim sto ih neobux racuna kao 1 cent
FERNOUX H Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Jebote, jel se dešavalo vama da vam izbrišu nalog?
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Jebote, jel se dešavalo vama da vam izbrišu nalog? na neobuxu mom suri jeste prvi nalog izbrisan kreirao ga, pa nije mogao da se veze na CF i nije ni ulazio ne znam koliko, mozda nedelju dana taj mu je izbrisan kada smo posle seli, nije mogao da kreira novi sa istim mejlom valjda se brise ako si neaktivan drugi razlog moze biti da si prekrsio TOS ja od TOS-a znam samo da ne smem da se logiram na moj account sa racunara koji je imao, ima, ili ce imati drugi neobux account
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 ako pravite nalog na neobuxu izaberite nekoga da mu budete referal greota je da ne budete niciji tj. neobuxov
Gospodin Slucaj Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 a jel vam se desavalo da dobijate flagove iz kojih razloga se oni dobijaju? ovi od task autora admin flag je za krsenje cf tosa to znam
FERNOUX H Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Pa ja nisam radio ništa, sem što sam se uvek logovao i na CF i na Neobux. Juče i danas me je par puta izlogovao, pisalo da sam ulogovan negde drugde; ja odem da vidim login logs i nema ništa, logovao se normalno, sa svog kompjutera i IP adrese. Ulazio sam svaki dan da vidim šta ima, ali nije bilo ništa. Dakle, ne znam šta je...
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 a jel vam se desavalo da dobijate flagove iz kojih razloga se oni dobijaju? ovi od task autora admin flag je za krsenje cf tosa to znam nije ovaj je super task lagan, budi pazljiv i sledi instrukcije meni je dao do 120 637609 Evaluate Content For Local Merchants
Amos Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Hajde da se podelimo da budemo jedni drugima referali. Sta je potrebno za to? Da ovde pastujemo svoje profile?
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 (edited) Hajde da se podelimo da budemo jedni drugima referali. Sta je potrebno za to? Da ovde pastujemo svoje profile? mi sto vec registrovani smo vec neciji/niciji novi koji se registruju, kao sto vec rekoh slobi, najbolje je da izaberu da budu referali nekome koga znaju a ako vec nemaju nikoga, bolje da budu referal nekom kolegi forumasu nego nikome edit: a referala odabiras samo kada pravis nalog edit 2: @gs Ako budes bio veceras za vina (Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Same) da znas da ne smes da submitujes pre 14:35 inace nema da ti dozvoli dalje da radis Edited January 7, 2016 by cedo
steins Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 A kako se uopšte ubacuju ti referali? Ja nisam mogao da provalim. Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
cedo Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 A kako se uopšte ubacuju ti referali? Ja nisam mogao da provalim. Послато са D6503 уз помоћ Тапатока koji, direktni ili rentani ?
Recommended Posts