Renegade Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Ja Rainforest raduckam i dalje a crowdflower tj. figure eight, kako se sad zove, se ne sećam kad sam poslednji put uradio neki task.
Joe D Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 I ja samo rainforest. Od kad su odvojili placanje nisam upalio crowdflower, a neko vreme pre toga je slabo sta imalo da se radi.
steins Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 kako ste uspeli da zadržite naloge na RF? meni je izblokiralo čim su se podelili
Joe D Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 samo sam presao na placanje preko paypala i nastavio normalno da radim.
Roger Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 samo sam presao na placanje preko paypala i nastavio normalno da radim.Kako do novog naloga na RF ? I meni su nalog ugasili , a voleo bih po malo da pikam...Sent from my iPhone using Tapatalk
Joe D Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 14 hours ago, Roger said: Kako do novog naloga na RF ? I meni su nalog ugasili , a voleo bih po malo da pikam... Sent from my iPhone using Tapatalk nemam pojma kako dolaze do novih radnika posto vise ne ide preko crowdflowera. mozda mozes da im pises mail da ti aktiviraju nalog, a svakako treba prvo da promenis nacin placanja na rainforest profilu da bi krenuo da radis ponovo, posto su blokirali sve koji to nisu uradili.
MilosSiena Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Kupio bih rainforest account, cena po dogovoru. Ako je neko zainteresovan da mi proda, neka mi se javi porukom :).
Recommended Posts