October 20, 20168 yr da odgovorim sam sebi, mozda nekom zatreba Neobux’s Common Membership Discount Periods January 1st March 24th (Neobux’s inception) April 30th (Neobux’s official launch date) October 26th – 31st (Halloween) December 15th – December 31st (Admin typically does 3 – 4 randomly timed discounts throughout this period)
October 20, 20168 yr Author sorry radio sam sinoc do kasno, a onda i rano ustao. jos se nisam pribrao svaka cast, na zaradi, a i na ostavljanju linkova za poslove ja sam sa cf poslovima stao skoro totalno, ulenjio sam se, spora mi to zarada :) jurim samo poput onog sto sam ostavio link, da se radi za par minuta, a da je placen 10+ centi oslanjam se samo na rf (i malo rr) i tu variram od 0$ -5$ pa do 10$ i tako u krug uglavnom mada i dalje odgovorno tvrdim da moze ovo na 500+$ samo uz dobru organizaciju :D da, ispostavilo se da me onaj gubitak lvl3 na cf i nije nesto unazadio, 90% poslova su lvl 1 i 2. ono, nije da preporucujem :D , nego sam ranije bio ubedjen da je daleko vise poslova lvl 3 kakav popust krajem oktobra? pa nije im ni rodjendan, a ni nova godina, valjda :D moram napokon uzeti golden, odlazem to predugo. a vrlo brzo bi se isplatio, posebno ako uzmem ozbiljniju brojku rr, sto planiram (ne zato sto se nadam nekoj zaradi, nego pre svega radi ravnomernijeg priliva novca) i ne odustajes od ostavljanja linka :D jesi skupio neku brojku aktivnih dr? ja sam se jedno vreme lozio da se izreklamiram negde, ali me onda opet mrzi sve to i nisam siguran da li bi dalo rezultzata (u smislu da li bih nahvatao nekog ko bi bio aktivan), a deluje mi da je prihod od aktivnih dr, odlicna stvar direktnih imam 5. mislim da reklamiranje ne vredi zato sto ce ti svi doci i otici ako ne znaju sta i kako. od njih mozes da imas neki cent preko reklama i to je to .... ali reklame nisu ono sto ce nekoga da zadrzi. poenta je da imas referala kao sto imam ja tebe, na primer, koji radi cf i rf. odatle od direktnog imas 12% njegovog prihoda od minijobova. nisu to neke pare, ali svaki dinar za koji ne moras prstom da mrdnes je super stvar. mogu da ti kazem da od vas 5 ja imam sada u proseku $1 dnevno. samo da pozivi neobux :) da odgovorim sam sebi, mozda nekom zatrebaNeobux’s Common Membership Discount PeriodsJanuary 1st March 24th (Neobux’s inception) April 30th (Neobux’s official launch date) October 26th – 31st (Halloween) December 15th – December 31st (Admin typically does 3 – 4 randomly timed discounts throughout this period) ima jos dana za popuste. za valentajn, i dva puta preko leta (jednom u julu i jednom u avgustu). mozda sam neki i zaboravio. ali tada nema popusta na clanstvo, samo dodatnih 2% na produzavanje referala Edited October 20, 20168 yr by cedo
October 20, 20168 yr Author cek cek, ja sam tvoj ref? :o pa gde je moj procenat u toj prici? :D ja mislim da jesi. ili sam nesto pogresno uklavirio. a za procenat, ili se spusti do Bitolja, ili da se nacekamo u Bgdu pa cemo lako to da pojedemo i popijemo :)
October 20, 20168 yr Vracam se na CF posle skoro 5 meseci pauze. Da li se nesto desilo u medjuvremenu a da je vredno znati? :)
October 20, 20168 yr Author rf je doziveo velike promene. primio je nove testere, nema vise jurenja hitova i refresovanja. ono sto dodje to je zadatak.uzmi novu ekstenziju, ako ti se sama ne updejtuje sve drugo je isto.
October 20, 20168 yr Author 0 lvl, ali bih bio pazljiv sa ovim zadacima 961783 Find The Email Patterns Of Companies
October 20, 20168 yr Vracam se na CF posle skoro 5 meseci pauze. Da li se nesto desilo u medjuvremenu a da je vredno znati? :) kad dobijes expel na testu ne mozes da pogledas greske. to je to od promena.
October 20, 20168 yr Author 856428 Image Categorization - Help Us Describe Activities, Scenarios, Em...
October 20, 20168 yr Vracam se na CF posle skoro 5 meseci pauze. Da li se nesto desilo u medjuvremenu a da je vredno znati? :) vina se nikad nisu vratila :(