pbg12345 Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 da odgovorim sam sebi, mozda nekom zatreba Neobux’s Common Membership Discount Periods January 1st March 24th (Neobux’s inception) April 30th (Neobux’s official launch date) October 26th – 31st (Halloween) December 15th – December 31st (Admin typically does 3 – 4 randomly timed discounts throughout this period)
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 (edited) sorry radio sam sinoc do kasno, a onda i rano ustao. jos se nisam pribrao svaka cast, na zaradi, a i na ostavljanju linkova za poslove ja sam sa cf poslovima stao skoro totalno, ulenjio sam se, spora mi to zarada :) jurim samo poput onog sto sam ostavio link, da se radi za par minuta, a da je placen 10+ centi oslanjam se samo na rf (i malo rr) i tu variram od 0$ -5$ pa do 10$ i tako u krug uglavnom mada i dalje odgovorno tvrdim da moze ovo na 500+$ samo uz dobru organizaciju :D da, ispostavilo se da me onaj gubitak lvl3 na cf i nije nesto unazadio, 90% poslova su lvl 1 i 2. ono, nije da preporucujem :D , nego sam ranije bio ubedjen da je daleko vise poslova lvl 3 kakav popust krajem oktobra? pa nije im ni rodjendan, a ni nova godina, valjda :D moram napokon uzeti golden, odlazem to predugo. a vrlo brzo bi se isplatio, posebno ako uzmem ozbiljniju brojku rr, sto planiram (ne zato sto se nadam nekoj zaradi, nego pre svega radi ravnomernijeg priliva novca) i ne odustajes od ostavljanja linka :D jesi skupio neku brojku aktivnih dr? ja sam se jedno vreme lozio da se izreklamiram negde, ali me onda opet mrzi sve to i nisam siguran da li bi dalo rezultzata (u smislu da li bih nahvatao nekog ko bi bio aktivan), a deluje mi da je prihod od aktivnih dr, odlicna stvar direktnih imam 5. mislim da reklamiranje ne vredi zato sto ce ti svi doci i otici ako ne znaju sta i kako. od njih mozes da imas neki cent preko reklama i to je to .... ali reklame nisu ono sto ce nekoga da zadrzi. poenta je da imas referala kao sto imam ja tebe, na primer, koji radi cf i rf. odatle od direktnog imas 12% njegovog prihoda od minijobova. nisu to neke pare, ali svaki dinar za koji ne moras prstom da mrdnes je super stvar. mogu da ti kazem da od vas 5 ja imam sada u proseku $1 dnevno. samo da pozivi neobux :) da odgovorim sam sebi, mozda nekom zatrebaNeobux’s Common Membership Discount PeriodsJanuary 1st March 24th (Neobux’s inception) April 30th (Neobux’s official launch date) October 26th – 31st (Halloween) December 15th – December 31st (Admin typically does 3 – 4 randomly timed discounts throughout this period) ima jos dana za popuste. za valentajn, i dva puta preko leta (jednom u julu i jednom u avgustu). mozda sam neki i zaboravio. ali tada nema popusta na clanstvo, samo dodatnih 2% na produzavanje referala Edited October 20, 2016 by cedo
pbg12345 Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 cek cek, ja sam tvoj ref? :O pa gde je moj procenat u toj prici? :D
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 cek cek, ja sam tvoj ref? :o pa gde je moj procenat u toj prici? :D ja mislim da jesi. ili sam nesto pogresno uklavirio. a za procenat, ili se spusti do Bitolja, ili da se nacekamo u Bgdu pa cemo lako to da pojedemo i popijemo :)
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 961752 Check Out These Tweets To Classify - Austria
Amos Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Vracam se na CF posle skoro 5 meseci pauze. Da li se nesto desilo u medjuvremenu a da je vredno znati? :)
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 rf je doziveo velike promene. primio je nove testere, nema vise jurenja hitova i refresovanja. ono sto dodje to je zadatak.uzmi novu ekstenziju, ako ti se sama ne updejtuje sve drugo je isto.
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 0 lvl, ali bih bio pazljiv sa ovim zadacima 961783 Find The Email Patterns Of Companies
Joe D Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Vracam se na CF posle skoro 5 meseci pauze. Da li se nesto desilo u medjuvremenu a da je vredno znati? :) kad dobijes expel na testu ne mozes da pogledas greske. to je to od promena.
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 961794 Check Out These Tweets To Classify - Germany
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 961796 Check Out These Tweets To Classify - France Ministry Of Defense
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 961806 Check Out These Tweets To Classify - Italy
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 856428 Image Categorization - Help Us Describe Activities, Scenarios, Em...
cedo Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 961711 [Europe] Branding Businesses ima jos tri cetiri ovakva
ordi Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Vracam se na CF posle skoro 5 meseci pauze. Da li se nesto desilo u medjuvremenu a da je vredno znati? :) vina se nikad nisu vratila :(
Recommended Posts