pbg12345 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 852841 Image Categorization - Help Us Describe Clothing, Accessories, An... ima jos nekoliko slicnih na listi ajde baci jos neki link molim te. ja ne umem da nadjem
Roger Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) You must use your legal name when signing or you risk your account being blocked. Jel se jos nekom ovo pojavilo na RF profilu? I sta raditi u ovom slucaju ? Pojavilo mi se juce ,popiz..h od cackanja ali nikako da namincam pravo.. Sta da radim? A taman pocelo da kishi na RF... veceras puuno zadataka... Edited September 28, 2016 by Roger
pbg12345 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 :D upravo dosao da pitam da li se ovo jos nekom pojavilo (nisam video da je steins vec kacio) prilicno sam siguran da je ovo samo "podsetnik", posto sam uvek koristio pravo ime
pbg12345 Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 mogli bi da promene id na ovom poslu 637609 Evaluate Content For Local Merchants ima pola godine kako je ovaj id, u poslednjih mesec, dva se svakodnevno pojavljuje na listi, ali dzaba kad je davno jos dostignut maximum a bas zahvalan poslic bio :(
cedo Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 ajde baci jos neki link molim te. ja ne umem da nadjem zakasnio sam evo za crtanje ... nije tesko i ide brzo, malo se izvestite sa 3 alatke https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/955311 https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/955310
Roger Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 jel koristi jos neko skril? dobio sam obavestenje da mi za nedelju dana stize nova kartica, ali ja je nisam trazio postojecu sam dobio u februaru ove godine i na njoj stoji da je aktivna do 02/19 Danas mi stigla nova Skrill kartica , nisam joj se nikako nadao. Ajde mi objasni u vezi RF : kako da sad promenim u pravo ime i prezime ono sto sam do sad koristio .frka se nesto ne pokarabasi ?!
Joe D Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 ne verujem da mozes da promenis ime u ugovoru.
pbg12345 Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 posle se nesto pitam (paranoisem verovatno) da se ne odnosi to slucajno i na "ime" na samom rf? u ugovorima i svuda gde se trazilo ime i prezime sam uneo ime i prezime , ali ni na neobux niti na cf i rf mi nadimak nije ime i prezime
Joe D Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 posle se nesto pitam (paranoisem verovatno) da se ne odnosi to slucajno i na "ime" na samom rf? u ugovorima i svuda gde se trazilo ime i prezime sam uneo ime i prezime , ali ni na neobux niti na cf i rf mi nadimak nije ime i prezime naravno da se ne odnosi, user name je skroz druga stvar. u ugovoru mora da stoji pravo ime i prezime, kao i u svakom drugom ugovoru.
cedo Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 955239 Help Us Understand Yelp Text procitajte instrukcije
Roger Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 naravno da se ne odnosi, user name je skroz druga stvar. u ugovoru mora da stoji pravo ime i prezime, kao i u svakom drugom ugovoru. Meni su ugovori potpisani nickom... Sta sad?
Joe D Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 sad se nadas da nece da te provale. kao sto verovatno i nece. ne znam zasto ste ocekivali da je prihvatljivo potpisivati bilo sta pod laznim imenom.
Roger Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 sad se nadas da nece da te provale. kao sto verovatno i nece. ne znam zasto ste ocekivali da je prihvatljivo potpisivati bilo sta pod laznim imenom. A zasto da ne? Kada bih prave podatke ostavljao na svakoj baljezgariji na kojoj sam ucestvovao ,gde bi mi to odvelo?
Joe D Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 zato sto je to sto si potpisivao ugovor, a ne obicna registracija na sajt.
Recommended Posts