Jump to content

CrowdFlower znate li ?

Featured Replies

jel koristi jos neko skril?

dobio sam obavestenje da mi za nedelju dana stize nova kartica, ali ja je nisam trazio

postojecu sam dobio u februaru ove godine i na njoj stoji da je aktivna do 02/19

• Author

jel koristi jos neko skril?

dobio sam obavestenje da mi za nedelju dana stize nova kartica, ali ja je nisam trazio

postojecu sam dobio u februaru ove godine i na njoj stoji da je aktivna do 02/19

phishing?

edit: nemam skrill, samo glasno nagadjam

Edited by cedo

jel koristi neko ar za rf? pitanje je da li imate problema od nocas? koji god hit da ubacim, izbacuje mi gresku: The signature in the URL is invalid.

• Author

jel koristi neko ar za rf? pitanje je da li imate problema od nocas? koji god hit da ubacim, izbacuje mi gresku: The signature in the URL is invalid.

izgleda da su deploirali neke izmene (ono sto si juce postirao ovde) i usput su svi stari upsevi postali nevalidni

novi su ok

edit: imas validaciju rf accounta putem sms-a i imas zvucni signal da namestis kada ekstenzija baci zadatak (na edit profile strani u accountu)

Edited by cedo

izgleda da su deploirali neke izmene (ono sto si juce postirao ovde) i usput su svi stari upsevi postali nevalidni

novi su ok

edit: imas validaciju rf accounta putem sms-a i imas zvucni signal da namestis kada ekstenzija baci zadatak (na edit profile strani u accountu)

:isuse:

hvala cedo

e: propade mi 100 i vise sacuvanih potencijalnih poslova :(

Edited by pbg12345

• Author

952377 Information Credibility On Twitter

skoro svuda stavih ova dva kao razlog

The presence of words related to the topic in the message

The hashtag/s (e.g. #NSWvotes)

jel ima sanse da se smanji ton na ovoj zvucnoj notifikaciji? mnogo je bucna

Utišaj zvučnike  :Jova: :D

Probaj u volume mixer u okviru wina da smanjiš volume samo za chrome. Jedino mi to pada na pamet.

ne radi mi to posao, trebace mi i da gledam nesto na full screen. 

E jbg. Ja chrome koristim samo za CF i RF pa mislim svi tako.