September 22, 20168 yr jel koristi jos neko skril? dobio sam obavestenje da mi za nedelju dana stize nova kartica, ali ja je nisam trazio postojecu sam dobio u februaru ove godine i na njoj stoji da je aktivna do 02/19
September 22, 20168 yr Author jel koristi jos neko skril? dobio sam obavestenje da mi za nedelju dana stize nova kartica, ali ja je nisam trazio postojecu sam dobio u februaru ove godine i na njoj stoji da je aktivna do 02/19 phishing? edit: nemam skrill, samo glasno nagadjam Edited September 22, 20168 yr by cedo
September 23, 20168 yr jel koristi neko ar za rf? pitanje je da li imate problema od nocas? koji god hit da ubacim, izbacuje mi gresku: The signature in the URL is invalid.
September 23, 20168 yr Author jel koristi neko ar za rf? pitanje je da li imate problema od nocas? koji god hit da ubacim, izbacuje mi gresku: The signature in the URL is invalid. izgleda da su deploirali neke izmene (ono sto si juce postirao ovde) i usput su svi stari upsevi postali nevalidni novi su ok edit: imas validaciju rf accounta putem sms-a i imas zvucni signal da namestis kada ekstenzija baci zadatak (na edit profile strani u accountu) Edited September 23, 20168 yr by cedo
September 23, 20168 yr izgleda da su deploirali neke izmene (ono sto si juce postirao ovde) i usput su svi stari upsevi postali nevalidni novi su ok edit: imas validaciju rf accounta putem sms-a i imas zvucni signal da namestis kada ekstenzija baci zadatak (na edit profile strani u accountu) hvala cedo e: propade mi 100 i vise sacuvanih potencijalnih poslova :( Edited September 23, 20168 yr by pbg12345
September 23, 20168 yr Author 952377 Information Credibility On Twitter skoro svuda stavih ova dva kao razlog The presence of words related to the topic in the message The hashtag/s (e.g. #NSWvotes)
September 23, 20168 yr Utišaj zvučnike :D Probaj u volume mixer u okviru wina da smanjiš volume samo za chrome. Jedino mi to pada na pamet.
September 26, 20168 yr Author 859552 Image Categorization - Help Us Determine What The Image Is About
September 26, 20168 yr Author novo id, polako test :) 953623 Image Categorization - Help Us Describe The People In An Image