September 10, 20168 yr jel samo meni nestalo ono on/off ispod rainforest notifier-a? Apdejtovala se ekstenzija. Evo i kod mene.
September 10, 20168 yr Izgleda. Ja ionako kuburim s bojama, sad mora baš da se zabuljim da bi video da li je on ili off. Ala su ga opravili... :D edit: kad ekstenzija uhvati hit pretvori se u wor ali ako bude neki eror i ugasim taj tab ne vraća se na zeleno da traži novi nego se zaglavi na wor i mora ceo hrom da se restartuje. Edited September 10, 20168 yr by Renegade
September 10, 20168 yr edit: kad ekstenzija uhvati hit pretvori se u wor ali ako bude neki eror i ugasim taj tab ne vraća se na zeleno da traži novi nego se zaglavi na wor i mora ceo hrom da se restartuje. ovo bas htedoh da napisem. ajd, valjda ce da poprave to, ali ide na kurac prilicno. narocito sto ja uvek koristim dva prozora.
September 11, 20168 yr Author nov id 949621 Clothing Categorisation Task za 20ak minuta mi dalo 8 rf hitova ... a vikend:)
September 11, 20168 yr Kada se ova ekstenzija za RF apdejtuje ? Trebam li ja nesto da uradim, posto se meni nista nije jos uvek promenilo?
September 13, 20168 yr nisu mi bas donele srecu ove promene, otvorim svaki deseti hit, i to uglavnom ne iz prve.