pbg12345 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 evo i ja sad vidim da imam jedno pogresno sabiranje od pre dva dana, a ubedjen sam da su bili drugi brojevi :S naime, negde sam procitao (i ispostavilo se kao tacno) da uvek daju dva razlcita ishoda za brojeve u okviru jednog zadatka. dakle ako su prvi brojevi yes, drugi su no i obrnuto i posto je meni na tom zadatku prvo sabiranje bilo tacno, a drugo takodje tacno, to drugo sam proveravao 10 puta. jesam bio umoran, spavalo mi se i jesam prs'o, ali sad bas da nisam u stanju sabrati dva trocifrena broja i da zakljucim da 4 i 2 na kraju daju 0 (10) je ipak malo mnogo druga mogucnost (verovatno realnija) je da im ove fotke koje salju nisu po redu (koraci u zadatku), pa da sam ustvari pogresio na prvom sabiranju koje posle nisam mogao proveriti
steins Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 jel ima još ko problem sa logovanjem na RF juče i danas? Ja ništa ne mogu da dobijem......samo vrti da su mi pokupili posao ili da nema virutalnih mašina
Gospodin Slucaj Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 isto i meni samo pet poslića od 8 jutros imam i application error svaki čas jesu li sklonili onaj prijemni poslić sa crowdflowera? pitam za druga :D
steins Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 isto i meni samo pet poslića od 8 jutros imam i application error svaki čas jesu li sklonili onaj prijemni poslić sa crowdflowera? pitam za druga :D ja bre niti jedan od 3 popodne i ono što sam uspeo da kliknem - izadju raznorazne greške
Gospodin Slucaj Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 videste li novi interfejs e da bilo m malopre pitanje da li je fajl skinut ILI je ponuđeno da ga skinem yes? no? ja sam kliktao yes jer kapiram da su obe situacije poželjne sad čekam da mi vi potvrdite da sam u pravu il ban
steins Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 ljudi, mogu li da instaliram RF ekstenziju i da radim sa drugog racunara, tj mreze? Pokusavam da ga instaliram na LT da bi mogao da se zezam na poslu i nikako mi ne ide pa me zanima da li je to uopste moguce, da necu da zeznem nesto?
Gospodin Slucaj Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 ne znam za to... znam da sada imam otvorenih pet crvenih hitova i nijedan mi ne da raditi još od jutros
ordi Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 pa zatvori ih, jebo ga ti ja samo što sam uključila laptop, iskoči mi zeleni :)
ordi Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 (edited) ovo večeras baš svaki hit s greškom i pritom ne mislim na application error. otvori mi dva, tri sa preko 20 koraka i greška je već na drugom, trećem Edited July 18, 2016 by ordi
steins Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 meni pošašave,........za manje od dva sata 11 komada..... ....and counting......
cedo Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 daje mi jedan za drugima hitove sa starim oopsevima, pa ako ste tu ne propustajte
cedo Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 903518 [Great Pay.] Do You Love Football? Tell Us What Do People On Soci... daje opet, i to dobro
Renegade Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Evo šta kažu za abandon job na RF How bad for tester is "Abandon job" message? Is there any number or percentage how many is allowed?These do not negatively affect your account and there is no limit on this. znači ništa strašno ako, iz nekog razloga, batališ task na pola? Svakako bolje nego da bude rejected. Čini mi se da sam negde ranije pročitao drugačije mišljenje za ove abandon, kao sve se to beleži negde i negativno utiče.
cedo Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 nista strasno, ja svaki dan imam po neki iz razloga sto kada ostavim racunar ne diram/gasim ekstenziju. kada se vratim imam abandoned job iz razloga sto ga nisam poceo raditi u predvidjenom roku (mislim da je 10 minuta)
cedo Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 934828 Clothing Categorisation Task lagan ako ste vec radili
Recommended Posts