ordi Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 meni uvek više hitova daje kad se ulogujem na rf stranu sa svojom statistikom. ne mora da znači da je tačno, verovatno i nije, ali volim da mislim da je tako ^_^
pbg12345 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 a meni obavezno izbaci hit kad se izlogujem pa ulogujem, ekstenzija no-off-no danas sam mnogo bolje prosao sa rf, 18 za sad evo jos jedan od onih popslova sto mi stalno stoje na ar i pojavljuju se preko celog dana: https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/909212 odgovor je uvek yes, radi se bukvalno za pat drkundi
Gospodin Slucaj Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 ja uradio sve hitove koje mi je dao opet ~20 kao i juče (ali ceo dan) i ne - ne treba da bude YES da bi radio neki crveni hit u jednom trenutku mi sam imao otvorena četiri taba sa crvenim hitovima
pbg12345 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 da, da, odlicno upravo sam dosao da napisem slicno evo poslednjih sat vremena mi otvara sacuvane hitove od juce i prekjuce da li su nam hitovi personalizovani? odnosno, ako bih ja sad tebi poslao hit koji ti nisi radio da li bi ga ti mogao odraditi kod sebe?
Renegade Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Na kraju adrese je tvoj CF ID. Pretpostavljam da je sve pre toga univerzalno pa je dovoljno da se to promeni ali ko zna.
pbg12345 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 koliko ste opsirni kad prijavljujete problem na rf? ja uglavnom napisem svega 3,4 reci, nadam se da je dovoljno i da ne traze detalje
ordi Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 ma i ja sam prilično štura. bitno je samo ne psovati ih :D
Gospodin Slucaj Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 dobijam gomilu nekih hitova koje mi otvara bez problema ali ima bug odmah na početku treba da se logujem na njihov sajt ali je blank page već 4.-5. hit isto
Gospodin Slucaj Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 koliko ste opsirni kad prijavljujete problem na rf? ja uglavnom napisem svega 3,4 reci, nadam se da je dovoljno i da ne traze detalje pa ja opišem ukratko u čemu je sve problem jedna prostoproširena rečenica ne mogu sad da se setim primera ali trudim se da bude razumljivo i kratko
Renegade Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 dobijam gomilu nekih hitova koje mi otvara bez problema ali ima bug odmah na početku treba da se logujem na njihov sajt ali je blank page već 4.-5. hit isto Isto i ja sad. Probam jednom refresh cele strane kod mene u hromu i ako neće ni tad samo odradim NO (napišem probao da se ulogujem i izbaci mi blank page i ćao)
Gospodin Slucaj Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 isplatili mi hit iako je rejected (opet sam pogrešno sabrao )
Gospodin Slucaj Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 nešto što se plaća 328 centi ali netje da otvori https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/930888 ima 3 zvezdice
ordi Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 isplatili mi hit iako je rejected (opet sam pogrešno sabrao ) oni plate sve, al vodi računa kod sabiranja, zbog toga oće da banuju
Gospodin Slucaj Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 uh ban bi mi bio katastrofa koliko imam fore za sada 3 puta rejectovan (dva puta pogrešno sabiranje)
ordi Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 kalkulator u ruke. neće, imala sam i ja dva pogrešna sabiranja pa od tada dobro pazim.
Recommended Posts