Gospodin Slucaj Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 kako se odustaje od hita? evo već pola sata neće da pošalje screenshot nakon pola sata otimanja za hit i to nakon prvih pola sata čekanja na posao mislim da je dosta za večeras odoh u kafanu bre
steins Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 refresuj više puta za kratko vreme. Izbacice te. ELem, danas baš ništa na RF, ja za ceo dan dva posla.
steins Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 jel postoji nekakav inactivity fazon na RF? Ostavim ga, uključim onaj Chrome adon, kad posle pola sata vidim da sam izlogovan.,,,,,
Gospodin Slucaj Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 dešava li se još nekom Another worker accepted the job before you! danas prošlih puta je refresh rešavao stvar sad ni to ne pomaže
Joe D Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 928206 Categorising Twitter Accounts: Distinguishing Individuals And Org... evo jedan po meri lenjog coveka
pbg12345 Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 lagan, radi se par minuta, ali solidno placen, pa se isplati u nedostatku boljih opcija 927654 Find And Correct Business Addresses And Phone Numbers inace od sinoc mi daje samo njega i "racune" racune sam podelio u dve grupe, jedna je podnosljiva, druga bas mucna za 4c rf iako gnjavi od juce, izvlaci stvar
Gospodin Slucaj Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 rf meni ništa ne daje ili da ali mi neko uzme ispod nosa hit juče možda dolar od njega
pbg12345 Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) najvise posla na rf ima nocu i rano ujutro vikendom ja nisam uhvatio nista (mada realno nisam se ni trudio) praznik je u americi, zato ima manje posla da, na to sam zaboravio nego, jel nasao neko (upotrebljiv) sajt/forum, a da nije neobux/clixsense sa resenjima testnih zadataka, objasnjenjima kako se rade odredjeni poslovi i slicno? Edited July 5, 2016 by pbg12345
Gospodin Slucaj Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 dal ovo sa oduzimanjem hitova ispred nosa ima veze s mojom internet vezom? naime povezan sam preko mobilnog koji je nakačen na wifi (wifi -> mob -> usb -> komp) jedno 10ak hitova mi je propalo zbog "another worker..." za dva dana
Joe D Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 svima se desava isto, ali verovatno ima veze i sa brzinom i sa browserom. clothing categorization smanjili na 5 centi. doduse, izbacili boje, pa ide malo brze.
steins Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 sunce ti, juče i danas pre podne niti jedan hit. i onih par što je bilo mi oteli :(
Gospodin Slucaj Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 jbte više tiltujem radeći hitove nego igrajući poker šta li tek radite vi koji niste na eseserajzeru kao ja
Recommended Posts