Jump to content
IGNORED

CrowdFlower znate li ?

cedo

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cedo

1271

• pbg12345

400

• Joe D

320

• Renegade

305

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

cedo, izvini na smaranju :D

Na RF kad se javi application error prijavljujem kao grešku i to je to? Ne treba da refrešujem i pokušavam dok ne uspe?

Posted (edited)

mozes, bez posledica

ja probam uvek da refresujem unutar istog hit-a, posebno ako je hit sa  >10 koraka. steta da propadne. ako je bas dugacak hit onda ga i restartujem (mada sada sa ogranicenjem od 1 request na 15 sekundi to bas i nije pametno)

obicno posle minut dva se osvesti, a ponekad je to dugorocno stanje svesti njihovih servera. tada prijavljujem odmah

Edited by cedo
Posted (edited)

@Renegade 

Nemoj to da prijavljujes ,to je greska u konzoli -ja sam refresh-ovao aplication error dok nisam dobio normalnu stranu (u konzoli ) . Ako nece tako , osvceziis ceo task pa radis ispocetka. Verujem da ti je tu najgora opcija da prijavis gresku i budes expelovan.

Neka me neko ispravi ako gresim ?!

Edit "dok sam se ja skanuo javio se i cedo-nisam mogao ranije imao sam 22 vezana prvi put :ss1:

Edited by Roger
Posted (edited)

ma moze sigurno da prijavi, nije to greska u konzoli

ja ih prijavljujem po nekoliko kada naleti period da im nista ne radi

edit: ja pricam o "Application error"

Edited by cedo
Posted

Ok, znači taktika je otprilike da se proba refresh pa ako ne vredi posle par puta onda se prijavi.

Posted (edited)

Imam jedno pitanje za CF profesionalce - 

obzirom da mi već 7 dana niko ne odgovara na dispute o Flagu i obzirom na posledice odbijanja žalbe - kako mogu da napravim nov nalog na CFu?

Jel moram da menjam IP adresu da se registrujem sa novim mejlom i ostalim podacima  ili šta? 

Edited by steins
Posted

@steins

Uopste ne moras da zuris,meni juce ukupno dalo 2 puta da radim za ceo dan. Ostatak vremena prjavljivalo da konzola ne radi ili da mi je neko maznuo zadatak pred nosom. Susa...

Cuo sam da je i prijateljici bilo tako.

Ako napravis novi mail za koji ces ga nalog vezati ? Doduse ,imas i druge kanale za rad ,tipa Clicksense  (imaju solidan forum  cak iza ex SFRJ podrucje).. 

Posted

Roger, ti pričaš o Rainforestu a steins pita za Crowdflower. :)

@steins Pretpostavljam da ako sve promeniš ne mogu nikako da te provale. Mislim da je najbitniji mejl za paypal isplatu i IP adresa.

Posted

Jebi ga , u tom sam fazonu ovih dana.... :Jova:

Posted

Ama ljudi sta je rainforest?

Sent from my D6503 using Tapatalk