Jump to content

CrowdFlower znate li ?

Featured Replies

pisali smo vec vise puta, 15% vise bonusa za svaki dolar + 9 reklami od po cent svaki dan. neces se obogatiti, ali ne bi trebalo da je problem da se isplati ako zaradis po nesto svaki dan.

e: cedo brzi

Edited by Joe D

• Author

892245 Judge The Relevance Of Paragraphs

search: smok

za pokazatelj koji je verovatno "yes" i gledajte/citajte

edit: budite extremno pazljivi na testu ... daje dosta a lagan je

30 sec submit

Edited by cedo

Hvala svima za info, uzeo sam golden i zaista lakse ide sa mini jobovima, pogotovo kad je tu metadata i jos se doda pokoji

brzi zadatak od 4 i 8 centi i to je vec lepa prica. Samo da pozivi metadata i image-i.

I taj s cigarama je bio doktorski nema sta Cedo.

Edited by MilosSiena

Posle testa dao 5 komada. Jednom me ispravio na nekoj gluposti.

i meni isto, ali mi uslo kao 12/12 u statistiku. jako fin posao, mogao bi cesce da navraca.

Meni 7/8. Taman sam zaokružio % na 96.0 sad će opet da ga skenja :D

a zajebao sam se i ja, i meni je 7/8.

kako si nabio 96%, leba ti? ja sam uspeo da skrljam na jedva preko 89.

Bilo je par onih lakih što ulaze u statistiku a davali su dosta taskova (We Have An Issue Please Find The Size npr.) Tu sam se povadio. Pišem žalbe uvek kad ulazi u statistiku a kad ne ulazi ne gubim vreme. E da, Fashion Image Annotation 79/79. :D

Edited by Renegade

ja ispao na 75% :dry:

prošao test i posle 1 pitanje sam pogrešio

radim sad ovaj jedan image categorization, i vidim da nista ne placaju. sta se radi, jel se ceka, jel se pise tiket?

Nešto zeza. I meni preko ovog elite kanala ne mrda zarada a inače se povećava momentalno kad submitujem task.

Sad vidim na clixsense forumu, kažu u naredna 24h će biti sređeno i da se ne pišu tiketi u vezi sa tim.

Edited by Renegade

isplatilo, ne moramo da dizemo bunu. mislim da su dali i neki cent preko, verovatno za pretrpljenu dusevnu bol.

ja sam to izgleda submitovao prebrzo, pa mi je dalo samo 6. dobar posao.