Jump to content

CrowdFlower znate li ?

Featured Replies

@Joe, dizao ja i sve bilo ok

@cedo, ako nastavim sa kliktanjem i skupljanjem poena na leto 2017 imacu dovoljno za Golden!

@Joe, dizao ja i sve bilo ok

@cedo, ako nastavim sa kliktanjem i skupljanjem poena na leto 2017 imacu dovoljno za Golden!

ja danas probao da dignem 10000 (imam nesto preko 13k na racanu) i odbilo me. nisam probao neku manju sumu, mozda je trebalo.

sto se tice tih poena, kako mislis da dobacis do 30000, jel ima jos neki nacin osim gledanja reklama?

• Author

ima hrpa poslova za lvl0 ako ima takvih ovde

@Mos, pa da, treba dosta vremena, oko 2 godine ... mada meni gotovo svakodnevno daje po 10+ na adprize, pa ce biti nesto krace

sta radite momentalno, nisam bas u toku poselednjih 2 nedelje ?

Da li ovi racuni menjaju id s vremena na vreme ? Posto se relativno brzo rade i moze se solidna kinta napraviti s njima kad se udje u rutinu.

Par dana sam ih radio, stvarno su dali dosta da se uradi ali sad mi je na jedno 10ak id-a maximum amount,  tako da ne znam da li

i ubuduce mogu da racunam na njih. Naravno refreshujem ih, nekad upali, ali sve manje.

Ja otkako radim a ima već mesec dana ništa se nije promenilo. Par novih se pojavilo ali sa vrlo malo taskova. Prestao sam i da ih pokušavam.

popunila upitnik :D

• Author

ma i ja sam popunio za moju zenu :D

889870  

What is the job category... 16 centi, samo se koncentrisati na quiz mode, posle nije tesko, kljucne reci sales, engineer,

medical, health i naci cete pravu kategoriju. 2-3 min posla, zasad mi nije maximum amount, a uradio sam 15 komada.

Da li neko sa neobux iskustvom moze da mi kaze jel isplativa prica sa rentiranim referalima ? Imam ih 100 od skoro, kupicu golden za 2-3 dana i produziti ove sto imam na 5 meseci, pa posle uzeti nove itd. Koliko se moze uzeti mesecno sa recimo 500 referala kad se oduzmu troskovi recikliranja i rentiranja ?

Znam da je glavna tema crowd, nadam se da nije offtopic.

Edited by MilosSiena