Joe D Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 885037 Please Help Us Determine Which Section Of A Website An Article Exists jedan lagan, 8 centi, ulazi u statse
Renegade Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Kakvi kvarni potezi. Najbolje da im rade ljudi za džabe.
pbg12345 Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 885037 Please Help Us Determine Which Section Of A Website An Article Exists jedan lagan, 8 centi, ulazi u statse kako sam se ja tu izglupirao, mada, nisu bili ni posteni bas, uglavnom nisam prosao test sa 3 od 5 :D nego, ima opet ovaj: 875298 How Useful Is This Company Review? lagan, sasvim korektan odnos cena/vreme
pbg12345 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) smanjili ga na cent u medjuvremenu ja sam to prvi put jutros zapazio. zaboravio sam sta je u pitanju, ali je do juce bilo placeno 2 centa, danas vidim jedan ne znam da li se desavalo i danije ili su skoro poceli to rade, ali se u svakom slucaju nadam da im nece preci u naviku :) nego da li se neko seca koliko je kostao golden na neobuxu kad je bila ona akcija pre 2,3 meseca kad je vecina nas i pocela da se zanima sa ovim? imam nesto para na paypalu koje ne mogu da podignem pa mozda ne bi bilo lose da ih potrosim za to. i dalje sam prilicno skeptican prema svemu ovome, ali definitivno dosta manje nego na pocetku, tako da sad verujem da cu se zadrzati neko vreme radeci ove poslice. po trenutnoj ceni od 90$ potrebno je zaraditi 600$ na minijobs da se ulaganje isplati (naravno ima i drugih benefita od goldena, ali kalkulisem uzimajuci u obzir iskljucivo mini jobs). to mi je trenutno malo mnogo, ali ako uleti uskoro neki popust, verujem da cu uzeti golden. inace, moram da se pohvalim :) danas sam naplatio prvi novac sa cf. odlucio sam se za skril i njihovu karticu. dosta su jeftiniji od netelera, a koliko sam video payza nema svoju karticu, dok za paypal negde pise da ima, ali mi je na njihovom sajtu prilicno konfuzno i ne nalazim gde mogu da je porucim. isplata preko domace banke mi trenutno nije opcija, a i koliko sam video provizije su dosta vece. skril kartica me je kostala 10e, cekao sam je cini mi se 11 dana, dobio proslog utorka, a danas mi je stigao i pin nisam kupovao nista direktno sa njom, podigao sam novac na bankomatu. skril jos nije prikazao transakciju pa ne znam tacno po kom kursu mi je isplaceno, ali sam vrlo zadovoljan, podigao sam i nesto vise dinara nego sto sam sam prethodno izracunao na osnovu danasnjeg mastercard kursa Edited March 16, 2016 by pbg12345
pbg12345 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 jedan od omiljenih: https://tasks.crowdflower.com/channels/neodev/tasks/842216 i ovako je prelagan i radi se za bukvalno par sekundi, ali nocas i danas ga skoro svaki put daje u bonus obliku, pa treba jos manje vremena nego inace jedino se plasim od preranog zavrsetka, pa pustim da prodje bar dva minuta
Renegade Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Kako sam se ispalio sa ovim Great Pay. Tell Us What People Think About This Financial Service Company. Learn About Finance In The Process. Mislio sam da ne ulazi u statistiku kao i svi slični mu poslovi, kad ono ulazi a ja na testu 50% expelled.
MilosSiena Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) Zna li iko da li ovi poslovi sto ne ulaze u statistiku ipak ulaze u onu varijantu da vam skinu levele zbog previse expelova :D Edited March 16, 2016 by MilosSiena
Renegade Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 To niko ne zna zvanično. Ja sam na početku ispunjavao sve poznate uslove za lvl3 a bio sam na lvl0. Imao sam samo 1 expell koji ulazi u statistiku ali i još nekoliko koji ne ulaze. Tek kad sam nabudžio broj jobova dali su mi lvl1 itd. Da ne filozofiram više :D ja mislim da imaju uticaj itekako.
steins Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 isti slucaj +1 a onda se još gore nacrnim na sledećm poslu od 1c 885037 pazite na ovaj posao pošto su korekcije besmislene!
steins Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Pa ovaj sa finansijskom kompanijom tiaa meni ništa nije ispravljeno. Jesi prijavio?
Recommended Posts