Ankaa Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Treba mi preporuka, moram da organizujem sajt na kome mogu da imam mnostvo padajucih menija i sub menija... Da izgleda slicno kao sajtovi sa kuhinjskim receptima :)
JozoMujica Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Za šta ti treba preporuka, za free web hosting ili "organizaciju" (šta god to značilo) sajta sa mnoštvom padajućih menija?
Ankaa Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Pa hocu da napravim svoj mali stek informacija da ga samo ja vidim, a da moze da izgleda slicno kao kulinarski sajt, kao sto pod kategorijom kolaci ima sa cokoladom, sa vocem i sl. Ne mora da postoji opcija dodavanja slika, ali bi mi koristila opcija tagova
JozoMujica Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Najlakše ti je da koristiš wordpress, oni ti obezbeđuju i free hosting i program za upravljanje sadržajem sajta.
ToniAdams Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 ako bude to kolaci sa cokoladom, komotno sibni i nama link
JozoMujica Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 ako bude to kolaci sa čvarcima i slaninicom, komotno sibni i nama link +1
Ankaa Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 :D Nisu kolaci, nego gramatika i leksika :D Ali to je taj model-kao kulinarka. Hvala. :)
Ankaa Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Tako nesto. Samo za engleski. :) Hvala za link!
Lo Zingaro Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Moze mala pomoc posto je ovo leglo sajber nerdova. Treba mi licni sajt za blog, putovanja i fotografiju. Ako ima neki link gde mogu to sam da ga jaizradim i da je dzaba. I da je za sajberduduke kao ja i da supercool izgleda (mislim da ima te mogucnosti ako se potrudim). I ako je kome preteklo onih Vucicevih 100€... Hvala
James Marshall Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Pa većina duduka, a bogme i dosta profesionalaca, koristi WordPress kao platformu. Brzo se uči, lako se pravi neki bazični oblik, a postoji i brdo nekih šablona koji su ili free ili nešto sitno. A recimo kod mene firma gura webshop na toj platformi. Ono, to bar meni prvo pada na pamet kad neko traži tako nešto.
braca Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 +1 za WordPress, za te hobi stvari samo otvoris nalog direktno kod njih i polako, sklepaces nesto lepo... 1
Lo Zingaro Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Evo klikcem, vec me boli glava Hvala u svakom slucaju
James Marshall Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Jeste malo overwhelming u početku, ali ubrzo ćeš shvatiti da ti zapravo treba po koji dodatak jer je bazična ponuda vrlo... pa hajde da kažem štura A kad kreneš da roniš po tim dodacima, e tek onda... Drži brufen u blizini 1
Recommended Posts