Jump to content
IGNORED

Free Website Hosting

Ankaa

Recommended Posts

Posted

Treba mi preporuka, moram da organizujem sajt na kome mogu da imam mnostvo padajucih menija i sub menija... Da izgleda slicno kao sajtovi sa kuhinjskim receptima  :)

Posted

Za šta ti treba preporuka, za free web hosting ili "organizaciju" (šta god to značilo) sajta sa mnoštvom padajućih menija?

Posted

Pa hocu da napravim svoj mali stek informacija da ga samo ja vidim, a da moze da izgleda slicno kao kulinarski sajt, kao sto pod kategorijom kolaci ima sa cokoladom, sa vocem i sl. Ne mora da postoji opcija dodavanja slika, ali bi mi koristila opcija tagova 

Posted

Najlakše ti je da koristiš wordpress, oni ti obezbeđuju i free hosting i program za upravljanje sadržajem sajta.

Posted

ako bude to kolaci sa cokoladom, komotno sibni i nama link :fantom:

Posted

ako bude to kolaci sa čvarcima i slaninicom, komotno sibni i nama link :fantom:

+1

Posted

:D Nisu kolaci, nego gramatika i leksika :D Ali to je taj model-kao kulinarka. Hvala. :)

Posted

Tako nesto. Samo za engleski. :) Hvala za link! 

• 4 years later...
Posted

Moze mala pomoc posto je ovo leglo sajber nerdova. Treba mi licni sajt za blog, putovanja i fotografiju. Ako ima neki link gde mogu to sam da ga jaizradim i da je dzaba. I da je za sajberduduke kao ja i da supercool izgleda (mislim da ima te mogucnosti ako se potrudim). I ako je kome preteklo onih Vucicevih 100€...

Hvala

Posted

Pa većina duduka, a bogme i dosta profesionalaca, koristi WordPress kao platformu. Brzo se uči, lako se pravi neki bazični oblik, a postoji i brdo nekih šablona koji su ili free ili nešto sitno. A recimo kod mene firma gura webshop na toj platformi.  Ono, to bar meni prvo pada na pamet kad neko traži tako nešto. 

Posted

+1 za WordPress, za te hobi stvari samo otvoris nalog direktno kod njih i polako, sklepaces nesto lepo... 

• +1 1
Posted

Evo klikcem, vec me boli glava :huh:

Hvala u svakom slucaju :thumbsup:

Posted

Jeste malo overwhelming u početku, ali ubrzo ćeš shvatiti da ti zapravo treba po koji dodatak jer je bazična ponuda vrlo... pa hajde da kažem štura :D

A kad kreneš da roniš po tim dodacima, e tek onda... Drži brufen u blizini :D

• +1 1