Jump to content

Free Website Hosting

Featured Replies

Posted

Treba mi preporuka, moram da organizujem sajt na kome mogu da imam mnostvo padajucih menija i sub menija... Da izgleda slicno kao sajtovi sa kuhinjskim receptima  :)

Za šta ti treba preporuka, za free web hosting ili "organizaciju" (šta god to značilo) sajta sa mnoštvom padajućih menija?

• Author

Pa hocu da napravim svoj mali stek informacija da ga samo ja vidim, a da moze da izgleda slicno kao kulinarski sajt, kao sto pod kategorijom kolaci ima sa cokoladom, sa vocem i sl. Ne mora da postoji opcija dodavanja slika, ali bi mi koristila opcija tagova 

Najlakše ti je da koristiš wordpress, oni ti obezbeđuju i free hosting i program za upravljanje sadržajem sajta.

• Author

Jao, daaa, hvala puno! :)

ako bude to kolaci sa cokoladom, komotno sibni i nama link :fantom:

ako bude to kolaci sa čvarcima i slaninicom, komotno sibni i nama link :fantom:

+1

• Author

:D Nisu kolaci, nego gramatika i leksika :D Ali to je taj model-kao kulinarka. Hvala. :)

• Author

Tako nesto. Samo za engleski. :) Hvala za link! 

• 4 years later...

Moze mala pomoc posto je ovo leglo sajber nerdova. Treba mi licni sajt za blog, putovanja i fotografiju. Ako ima neki link gde mogu to sam da ga jaizradim i da je dzaba. I da je za sajberduduke kao ja i da supercool izgleda (mislim da ima te mogucnosti ako se potrudim). I ako je kome preteklo onih Vucicevih 100€...

Hvala

Pa većina duduka, a bogme i dosta profesionalaca, koristi WordPress kao platformu. Brzo se uči, lako se pravi neki bazični oblik, a postoji i brdo nekih šablona koji su ili free ili nešto sitno. A recimo kod mene firma gura webshop na toj platformi.  Ono, to bar meni prvo pada na pamet kad neko traži tako nešto. 

+1 za WordPress, za te hobi stvari samo otvoris nalog direktno kod njih i polako, sklepaces nesto lepo... 

Evo klikcem, vec me boli glava :huh:

Hvala u svakom slucaju :thumbsup:

Jeste malo overwhelming u početku, ali ubrzo ćeš shvatiti da ti zapravo treba po koji dodatak jer je bazična ponuda vrlo... pa hajde da kažem štura :D

A kad kreneš da roniš po tim dodacima, e tek onda... Drži brufen u blizini :D