Filozof manijak Posted March 26 Posted March 26 Imam. ali sam prekvalifikovao u sexi igračku. Sledeći zna štaje droljafon? 1
Sandradjer Posted March 26 Posted March 26 Moze, to je telefon za svaleraciju. Obicno ostane u kancelariji. Ne donosi se kuci. Taj broj se razmenjuje sa svalerima/svalerkama Ne mogu da verujem na ne znate sta je droljafon Sledeci bi nosio frizuru pundju 1
Tpojka Posted March 26 Posted March 26 Oni su možda i znali a sad to nećemo saznati. Hell no. Sljedeći pravi razdjeljak sa desne strane.
Svemir Zeka Posted March 26 Posted March 26 31 minutes ago, Sandradjer said: Moze, to je telefon za svaleraciju. Obicno ostane u kancelariji. Ne donosi se kuci. Taj broj se razmenjuje sa svalerima/svalerkama Laugh Out Loud Nosim kako stignem Sledeći sve svoje sa sobom nosi
Shan Jan Posted March 26 Posted March 26 Sve svoje brige sa sobom nosim. Sledeci zadovoljstva nalazi u drugim i sa drugim ljudima (filozofe smiri se!) 1
Sandradjer Posted March 27 Posted March 27 Kakva teska pitanja . Shanjan se igra ozbiljno Naravno, kako ce covek sam Sledeci voli miris karmina
Svemir Zeka Posted March 27 Posted March 27 Glavobolja od vina, a nigde aspirina Volim. A još više volim ukus. Sledeći voli miris nove knjige. 1
Mel Posted March 27 Posted March 27 Obozavam. Ili shto bih ja jednom rekla drugarici kad smo bile josh u osnovnoj "miris sveze knjige" Sledeci voli hajking. 2
Shan Jan Posted March 27 Posted March 27 Obozavam. Jos kad bih smrsao da mogu ponovo da idem... Sledeci voli da pliva (more, reka, bazen, svejedno)
Sandradjer Posted March 27 Posted March 27 Obozavam. To mi je omiljeno. Volim taj osecaj. Rekla mi je majka da sam jos u stomaku puno plivala. Sigurno sam u proslom zivotu bila neka vodena zivuljka. Imam peraja umesto stopala Sledeci nije raspolozen 1
Recommended Posts