Tpojka Posted March 25 Posted March 25 Ne baš, možda ako sam u žurbi. Sljedeći umije žonglirati s tri loptice.
Klara Posted March 25 Posted March 25 Ne umem, ali sam oduvek želela da naučim. 😍 Sledećeg malo, makar malo iritira nazalnost Bob Dilana.
Filozof manijak Posted March 25 Posted March 25 Ne slušam njegov opus, ne izaziva mi niakkvu emociju Sledeći više voli obrade od originala, u muzičkom smislu
Klara Posted March 25 Posted March 25 Kako kad, neke obrade su mi bolje od originala, neke su žali bože. Sledeći je učestvovao u maratonu.
Filozof manijak Posted March 25 Posted March 25 ...jer nisam mrtav Sledeći ne uživa što je živ, jer..?
Filozof manijak Posted March 25 Posted March 25 Grad u kojem živim nije cirkularan. Sledeći je bacio sedmougao gradom
Sandradjer Posted March 25 Posted March 25 (edited) 25 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći je bacio krug gradom. 12 minutes ago, Filozof manijak said: Sledeći je bacio sedmougao gradom Mozda bi bila od pomoci Potencija tacke u odnosu na kruznicu . Sledeci voli da menja rutu ili svakodnevno ide istim putem Edited March 25 by Sandradjer
Filozof manijak Posted March 25 Posted March 25 2 minutes ago, Sandradjer said: Mozda bi bila od pomoci Potencija tacke u odnosu na kruznicu . Nigde nisam napisao da je pravilan mnogougao Menjam kad sam raspoložen, kad nisam uvek istom rutom Sledeći ima fobiju od biciklista
Tpojka Posted March 25 Posted March 25 Netačno. Sljedeći će da kaže kako se zove fobija od izmicanja tla/poda pod nogama.
Recommended Posts