Klara Posted March 22 Posted March 22 Guglala sam i drago mi je što ne znam ko je... Sledeći je danas jeo mladenčiće. 1
Filozof manijak Posted March 22 Posted March 22 (edited) nisam sledeći zna da večeras nije pametno izlaziti napolje. Edited March 22 by Filozof manijak 1
Svemir Zeka Posted March 22 Posted March 22 Eto nek si nam reko. Sledeći voli sve što je vezano za pojam braka.
Tpojka Posted March 22 Posted March 22 Ne smeta mi ništa od toga. Sljedeći je danas dvaput izlazio iz kuće.
Klara Posted March 22 Posted March 22 (edited) Malo me zbunjuje na šta misliš...ali nemam nikakvu averziju prema braku. Ne kao Filozof prema mladenčićima! (ovo sam odgovorila na Zekino) 2) Jesam. Čak i više od dva puta. Sledeći pamti prvi poljubac. Edited March 22 by Klara
Svemir Zeka Posted March 22 Posted March 22 3 minutes ago, Klara said: Malo me zbunjuje na šta misliš...ali nemam nikakvu averziju prema braku. Ne kao Filozof prema mladenčićima! (ovo sam odgovorila na Zekino) 2) Jesam. Čak i više od dva puta. Sledeći pamti prvi poljubac. Ma to jer Filozof ima Pavlovljev refleks na brak, a po principu generalizacije i na sve što je vezano (npr. Mladence). Vidiš da reaguje kao Aleks de Larž Pamtim prvi poljubac. Tip je bio metalac s kosom do dupeta. Talasastom. Isto
Filozof manijak Posted March 22 Posted March 22 kad me poljubila brkata baba tetka, još se sećam kako sam brisao pljuvačku s obraza, mislim da sam imao 3 godine isto 3
Sandradjer Posted March 22 Posted March 22 (edited) Ne misli se na te poljupce. Naravno da pamtim, bilo je predivno Spoiler Izvesni S u sedmom razredu. Posle 6 godina smo se opet ljubili . Mislim, nismo u medjuvremenu Isto Edited March 22 by Sandradjer 1
Shan Jan Posted March 23 Posted March 23 (edited) Ja sam late bloomer, tek na letnjem posle prve srednje. Bila mnogo fina curica, raskinuli bezveze, moja krivica. Prvo sehualno iskustvo (nadam se da Filozof nece opet da uvede neku babu u pricu)? Edited March 23 by Shan Jan 2
Sandradjer Posted March 23 Posted March 23 19 minutes ago, Shan Jan said: Ja sam late bloomer, tek na letnjem posle prve srednje. Bila mnogo fina curica, raskinuli bezveze, moja krivica. Prvo sehualno iskustvo (nadam se da Filozof nece opet da uvede neku babu u pricu)? Ma to nece niko pisati . Ajd da vidimo
Ras Posted March 23 Posted March 23 (edited) 2 hours ago, Shan Jan said: Ja sam late bloomer, tek na letnjem posle prve srednje. Bila mnogo fina curica, raskinuli bezveze, moja krivica. Prvo sehualno iskustvo (nadam se da Filozof nece opet da uvede neku babu u pricu)? Pitanje nije u duhu teme. Preformulisaću pitanje, pa da nastavimo..... Sledeći je danas doživeo svoje prvo seksualno iskustvo? Da. Sledeći se nakon prvog, nada seksualnom iskustvu i sa drugima? Edited March 23 by Ras 4
Sandradjer Posted March 23 Posted March 23 (edited) 13 minutes ago, Ras said: Pitanje nije u duhu teme. Preformulisaću pitanje, pa da nastavimo..... Sledeći je danas doživeo svoje prvo seksualno iskustvo? Da. Sledeći se nakon prvog, nada seksualnom iskustvu i sa drugima? Prebice te otac kad vidi da si mu cackao telefon . Pozdravi tatu Edited March 23 by Sandradjer 5
Svemir Zeka Posted March 23 Posted March 23 2 hours ago, Shan Jan said: Ja sam late bloomer, tek na letnjem posle prve srednje. Bila mnogo fina curica, raskinuli bezveze, moja krivica. Prvo sehualno iskustvo (nadam se da Filozof nece opet da uvede neku babu u pricu)? Čekaj, šta brojiš pod seksualnim iskustvom, kompeltan sex ili polovičan? I ja se poljubila u drugom srednje. Ovo sve ovde neka dekadencija, mi smo fina deca 1
Shan Jan Posted March 23 Posted March 23 E jbg ne znam sada, ja sam verovatno preskocio ta predjela i odma skocio na glavno jelo. Ajd da se vratimo finim, neznim, slatkim temama... Sledeci ce nam reci zasto je raskinuo sa svojom prvom ljubavlju 1
Recommended Posts