Svemir Zeka Posted March 20 Posted March 20 Just now, Filozof manijak said: ovako: ------- deca kolege Quote ja: 3
Shan Jan Posted March 20 Posted March 20 Ja bih kao mali popizdeo ako bih zaspao pre He-man-a a roditelji me ne probude
Mel Posted March 20 Posted March 20 32 minutes ago, Svemir Zeka said: Imash hrta tu u drugom redu sholjice odozgo, otrpl na sredini. Nekad bih ti rekla da pas simbolizuje vernost, da ce ti neko veran paziti na tebe u narednom mesecu i tome slichno. Sad znam da to znachi da ces naici na nekog (raspada) koji voli da laje i da ga vodish na povocu, sad dal da chestitam ili izrazim sucut ne znam. Idem kuvam chaj. Nikad ne znash shta vreba iz sholjice za kafu. 2
Svemir Zeka Posted March 20 Posted March 20 Just now, Mel said: Sad znam da to znachi da ces naici na nekog (raspada) koji voli da laje i da ga vodish na povocu, sad dal da chestitam ili izrazim sucut ne znam. Од сад сваког дана стављам шољу да ми гледаш 1
Filozof manijak Posted March 20 Posted March 20 Molem moderaciju dobriše ovo trolovanje svetog topika 2
Krošek Posted March 20 Author Posted March 20 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ne sećam se toga. Ja sam volela snorkijevce i štrumpfove. Mnogo sam matora Sledeći će danas da izbleji za sve pare. netačno sledeći ima 2-3 meseca neplaćenih računa
Zico Posted March 20 Posted March 20 Kakva crna tuzba. Sledeci ustupa mesto starijima kad se nadje u gradskom prevozu, dame pozdravlja rukoljubom.
Sandradjer Posted March 20 Posted March 20 4 hours ago, Filozof manijak said: Molem moderaciju dobriše ovo trolovanje svetog topika Samo da pitam @Mel ocel da mi gata kao @Svemir Zeka-i? 1
Mel Posted March 20 Posted March 20 5 minutes ago, Sandradjer said: Samo da pitam @Mel ocel da mi gata kao @Svemir Zeka-i? Tu ti je draga samo pitanje dal ce sholja da ti izadje kao Zekina, ja gatam striktno poshteno 1
Sandradjer Posted March 20 Posted March 20 6 minutes ago, Mel said: Tu ti je draga samo pitanje dal ce sholja da ti izadje kao Zekina, ja gatam striktno poshteno Aj bozpomozi da mi se solja otvori 1
Recommended Posts