March 20, 20241 yr 32 minutes ago, Svemir Zeka said: Imash hrta tu u drugom redu sholjice odozgo, otrpl na sredini. Nekad bih ti rekla da pas simbolizuje vernost, da ce ti neko veran paziti na tebe u narednom mesecu i tome slichno. Sad znam da to znachi da ces naici na nekog (raspada) koji voli da laje i da ga vodish na povocu, sad dal da chestitam ili izrazim sucut ne znam. Idem kuvam chaj. Nikad ne znash shta vreba iz sholjice za kafu.
March 20, 20241 yr Just now, Mel said: Sad znam da to znachi da ces naici na nekog (raspada) koji voli da laje i da ga vodish na povocu, sad dal da chestitam ili izrazim sucut ne znam. Од сад сваког дана стављам шољу да ми гледаш
March 20, 20241 yr Author 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ne sećam se toga. Ja sam volela snorkijevce i štrumpfove. Mnogo sam matora Sledeći će danas da izbleji za sve pare. netačno sledeći ima 2-3 meseca neplaćenih računa
March 20, 20241 yr Kakva crna tuzba. Sledeci ustupa mesto starijima kad se nadje u gradskom prevozu, dame pozdravlja rukoljubom.
March 20, 20241 yr 4 hours ago, Filozof manijak said: Molem moderaciju dobriše ovo trolovanje svetog topika Samo da pitam @Mel ocel da mi gata kao @Svemir Zeka-i?
March 20, 20241 yr 5 minutes ago, Sandradjer said: Samo da pitam @Mel ocel da mi gata kao @Svemir Zeka-i? Tu ti je draga samo pitanje dal ce sholja da ti izadje kao Zekina, ja gatam striktno poshteno
March 20, 20241 yr 6 minutes ago, Mel said: Tu ti je draga samo pitanje dal ce sholja da ti izadje kao Zekina, ja gatam striktno poshteno Aj bozpomozi da mi se solja otvori