Filozof manijak Posted March 19 Posted March 19 Mislim Sledeći više gotivi amoralne persone od moralnih gromada
Mel Posted March 19 Posted March 19 Meni je moj zivot sasvim dovoljan izazov Sledeio voli da pijucka kafu i chaj po ceo dan.
Zico Posted March 19 Posted March 19 Ja sam kao nas predsednik, ne pijem kafu. Caj samo kad me boli grlo. Sledeci je nedavno radio ultrazvuk.
Filozof manijak Posted March 19 Posted March 19 (edited) ne mislim, štaviše Spoiler bolje jebat' nešto, no ništa sledeći se danas raspao od posla Edited March 19 by Filozof manijak 1
Milosh76 Posted March 19 Posted March 19 Dan je poceo kao da ce biti raspad, a onda je usledio shok! 😃 ... Ispao je sasvim ok. Sledeceg je kolega zvao dok je ispijao kafu u kaficu
Nikodije Posted March 19 Posted March 19 sto te je smarao taj kolega? sta hoce dok citas ppp u kaficu?
Sandradjer Posted March 19 Posted March 19 Pun mi Viber poruka, vidim samo info, od koga i delimicno sta. Tako da mogu da otvorim ppp i uzivam na miru Sledeci se odmorio danas i nije raspad 1
Klara Posted March 19 Posted March 19 Fizički iscrpljena, ali danas je to dobar znak, ispunjen dan. Sledeći se seća crtaća "Generalova radnja". 1
Tpojka Posted March 19 Posted March 19 Bole i sova, miš s Dejvi Kroket kapom, ne znam da li još neko i vrane. Ne sjećam se tačno radnje (no pun intended) epizoda. Sljedeći će reći kako se zvala sova, miš i još neko ako ga je bilo.
Filozof manijak Posted March 20 Posted March 20 Miš je Micko, sova je Buljko, međed je Bole, general voli decu. (sva sreća) Sledeći se seća crtaća Blufonci. 1
Filozof manijak Posted March 20 Posted March 20 (edited) To je lako Esid: i pravilno se vikaju Mece Dobrići [nerd mode off] A Bonbončići? Edited March 20 by Filozof manijak
Svemir Zeka Posted March 20 Posted March 20 Ne sećam se toga. Ja sam volela snorkijevce i štrumpfove. Mnogo sam matora Sledeći će danas da izbleji za sve pare.
Recommended Posts