March 19, 20241 yr Meni je moj zivot sasvim dovoljan izazov Sledeio voli da pijucka kafu i chaj po ceo dan.
March 19, 20241 yr Ja sam kao nas predsednik, ne pijem kafu. Caj samo kad me boli grlo. Sledeci je nedavno radio ultrazvuk.
March 19, 20241 yr ne mislim, štaviše Spoiler bolje jebat' nešto, no ništa sledeći se danas raspao od posla Edited March 19, 20241 yr by Filozof manijak
March 19, 20241 yr Dan je poceo kao da ce biti raspad, a onda je usledio shok! 😃 ... Ispao je sasvim ok. Sledeceg je kolega zvao dok je ispijao kafu u kaficu
March 19, 20241 yr Pun mi Viber poruka, vidim samo info, od koga i delimicno sta. Tako da mogu da otvorim ppp i uzivam na miru Sledeci se odmorio danas i nije raspad
March 19, 20241 yr Fizički iscrpljena, ali danas je to dobar znak, ispunjen dan. Sledeći se seća crtaća "Generalova radnja".
March 19, 20241 yr Bole i sova, miš s Dejvi Kroket kapom, ne znam da li još neko i vrane. Ne sjećam se tačno radnje (no pun intended) epizoda. Sljedeći će reći kako se zvala sova, miš i još neko ako ga je bilo.
March 20, 20241 yr Miš je Micko, sova je Buljko, međed je Bole, general voli decu. (sva sreća) Sledeći se seća crtaća Blufonci.
March 20, 20241 yr To je lako Esid: i pravilno se vikaju Mece Dobrići [nerd mode off] A Bonbončići? Edited March 20, 20241 yr by Filozof manijak
March 20, 20241 yr Ne sećam se toga. Ja sam volela snorkijevce i štrumpfove. Mnogo sam matora Sledeći će danas da izbleji za sve pare.