Svemir Zeka Posted March 14 Posted March 14 Od visine. Uhvati me vrtoglavica samo ako gledam visinu Isto 1
LaLinea Posted March 15 Posted March 15 Od visine, ali ne od pogleda na gore, već i od samog zamišljanja pogleda na dole. Majčin stan, na 6-om spratu ima prozore celom širinom zidova. Dobijem mučninu i grčeve u stomaku kad samo zamislim nekoga da pere takve prozore, ili nekoga da stoji pored francuskog balkona na višim spratovima. isto pitanje, možda neko ima i neku drugu fobiju 1
Svemir Zeka Posted March 15 Posted March 15 58 minutes ago, LaLinea said: Od visine, ali ne od pogleda na gore, već i od samog zamišljanja pogleda na dole. Majčin stan, na 6-om spratu ima prozore celom širinom zidova. Dobijem mučninu i grčeve u stomaku kad samo zamislim nekoga da pere takve prozore, ili nekoga da stoji pored francuskog balkona na višim spratovima. isto pitanje, možda neko ima i neku drugu fobiju Zamisli da živiš na 11. spratu s niskim prozorima i zidovima bez simsa Ja sam tamo živela 1
LaLinea Posted March 15 Posted March 15 3 hours ago, Svemir Zeka said: Zamisli da živiš na 11. spratu s niskim prozorima i zidovima bez simsa Ja sam tamo živela Ne smem to da zamislim uopste. Ne znam da li bih smela da otvorim takve prozore 1
Serena Posted March 15 Posted March 15 Ja sam boravila u Kanadi na 23, sva sreca samo mesec dana. Prozori bili visoki do grudi, nista ne vidis kroz njih samo nebo. Jako sam se lose osecala. Inace nisam znala da tamo u zgradama ne postoji 13. sprat
Klara Posted March 15 Posted March 15 6 hours ago, Serena said: Od duvanja za vrat dok cekam u redu za nesto 📢 Nije fobija, ali je bojazan...od rata i finans. nestabilnosti. @Serena, ja sam čula da u Kini izbegavaju broj 4 kao nesrećan, pa ne numerišu taj sprat. A možda sam to pročitala u nekoj feng šui knjizi. Valjda 4, zaboravila sam... Šta vas vraća u detinjstvo? 1
Shan Jan Posted March 19 Posted March 19 Ne Sledeci uvek u dzepu ima "bombonice" u vidu xanaxa, kafetina i slicnih. 1 2
Tpojka Posted March 19 Posted March 19 Ma jok. Sljedeći ako popije nešto, radi to subotom ili na odmoru.
Serena Posted March 19 Posted March 19 Popijem kad mi se cefne, ne preterujem tako da nema razloga da se ceka subota. Sledeci je nekad jeo Magnum Michelangelo.
Shan Jan Posted March 19 Posted March 19 Hello @Klara Ja ne Sledeci misli da su ljudi mnogo nervozni na PPPu 1
Recommended Posts