Max Morlock Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 ...Novak je verovatno u mislima na Bora Bori ili gde god, ... Na Maljorci? ;) sent...using...
Timmy Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Valjda ce naci Novak dovoljno motiva i za ova poslednja dva meca. Ako nista drugo bar da ih obojicu stigne u tom jebenom H2H, pa dogodine od nule :)
urkozamanje Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Dobro sad, da se ne zajebavamo. Cuj valjda ce naci motiva.. pa je l sampion ili ne. Sta ces veci motiv nego zaokruziti ovakvu sezonu na pravi nacin.
Timmy Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ono sto sam danas malo gledao izgledao kao da mu je dosta i da hoce da ide na odmor. Meni je to skroz normalno i razumljivo.. Lako je nama sedeti za kompom i reci to sto kazes iako si naravno u pravu.
nisam ja Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 (edited) Cenim da će spičkati obojicu.nvm. meni danas subota... Edited November 20, 2015 by nisam ja
aram Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 danas nadal ferer 15h marej vavrinka 21h sutra novak nadal 15h
duda Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ono sto sam danas malo gledao izgledao kao da mu je dosta i da hoce da ide na odmor. Meni je to skroz normalno i razumljivo.. Lako je nama sedeti za kompom i reci to sto kazes iako si naravno u pravu. +1 isti utisak sam stekla mentalni zamor pre svega, teško mu je da drži fokus konstantno
Ros Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 jos samo mali napor i onda kraj. ebige, mogao bi da udje u istoriju kao jedini(?) igrac koji je odbranio sve poene u godini.
harper lee Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ono sto sam danas malo gledao izgledao kao da mu je dosta i da hoce da ide na odmor. Meni je to skroz normalno i razumljivo.. Lako je nama sedeti za kompom i reci to sto kazes iako si naravno u pravu. Jeste mu dosta, svima je dosta, ali ne bi bilo ni prvi, ni peti, ni pedeseti put da Novak izgleda kao da mu se ne igra do polufinala pa onda podivlja u poslednjim mecevima. Jos ce ta dva poslednja meca igrati protiv Nadala i najverovatnije Federera. Naravno, moze on da izgubi i u polufinalu i u finalu ali to nece biti zbog toga sto je smoren od tenisa. Nije samo njemu kraj sezone.
duda Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 jos samo mali napor i onda kraj. ebige, mogao bi da udje u istoriju kao jedini(?) igrac koji je odbranio sve poene u godini. mislim da već nije odbranio sve, tj. sa tim rekordom je završena priča
gone fishing Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 nije odbranio svih 1500 poena sa ovog turnira ali može da odbrani titulu što je mnogo važnije i da priđe na 1 zaostatka za oldererom
Arkadija Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Obzirom da je izgubio jedan meč ovde, nije odbranio poene od prošle godine, jer je tada pobedio u svakom.
Max Morlock Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Ala biju ova dvojica... Rafa zastrašujuće dobar u SVIM razmenama preko 5, 6 udaraca... ???? Valjda će da se izmori za sutra... sent...using...
Recommended Posts