Jump to content
IGNORED

Wtf 2015

renne

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Max Morlock

84

• renne

60

• Arkadija

29

• duda

17

Posted

...Novak je verovatno u mislima na Bora Bori ili gde god, ...

Na Maljorci? ;)

sent...using...

Posted

Valjda ce naci Novak dovoljno motiva i za ova poslednja dva meca. Ako nista drugo bar da ih obojicu stigne u tom jebenom H2H, pa dogodine od nule :)

Posted

Dobro sad, da se ne zajebavamo. Cuj valjda ce naci motiva.. pa je l sampion ili ne. Sta ces veci motiv nego zaokruziti ovakvu sezonu na pravi nacin.

Posted

Ono sto sam danas malo gledao izgledao kao da mu je dosta i da hoce da ide na odmor. Meni je to skroz normalno i razumljivo.. Lako je nama sedeti za kompom i reci to sto kazes iako si naravno u pravu.

Posted (edited)

Cenim da će spičkati obojicu.

nvm. meni danas subota...

Edited by nisam ja
Posted

danas nadal ferer 15h marej vavrinka 21h

sutra novak nadal 15h

Posted

Ono sto sam danas malo gledao izgledao kao da mu je dosta i da hoce da ide na odmor. Meni je to skroz normalno i razumljivo.. Lako je nama sedeti za kompom i reci to sto kazes iako si naravno u pravu.

+1

isti utisak sam stekla

mentalni zamor pre svega, teško mu je da drži fokus konstantno

Posted

jos samo mali napor i onda kraj.

ebige, mogao bi da udje u istoriju kao jedini(?) igrac koji je odbranio sve poene u godini.

Posted

Jeste mu dosta, svima je dosta, ali ne bi bilo ni prvi, ni peti, ni pedeseti put da Novak izgleda kao da mu se ne igra do polufinala pa onda podivlja u poslednjim mecevima. Jos ce ta dva poslednja meca igrati protiv Nadala i najverovatnije Federera. Naravno, moze on da izgubi i u polufinalu i u finalu ali to nece biti zbog toga sto je smoren od tenisa. Nije samo njemu kraj sezone.

Posted

jos samo mali napor i onda kraj.

ebige, mogao bi da udje u istoriju kao jedini(?) igrac koji je odbranio sve poene u godini.

mislim da već nije odbranio sve, tj. sa tim rekordom je završena priča

Posted

nije odbranio svih 1500 poena sa ovog turnira ali može da odbrani titulu što je mnogo važnije i da priđe na 1 zaostatka za oldererom

Posted

Obzirom da je izgubio jedan meč ovde, nije odbranio poene od prošle godine, jer je tada pobedio u svakom.

Posted

Ala biju ova dvojica... Rafa zastrašujuće dobar u SVIM razmenama preko 5, 6 udaraca... ????

Valjda će da se izmori za sutra...

sent...using...