November 13, 20159 yr BBC mnogo umerenije izvestava, analiticki, ovi na CNN kao na finalu Superbowl-a
November 13, 20159 yr Ali koji kurac još insistiraju na tome da "nema potvrde da je u pitanju terorizam"?! Šta je ako nije terorizam pobogu.Neće da tvrda da je isis, a ne da nije terorizam
November 13, 20159 yr BBC mnogo umerenije izvestava, analiticki, ovi na CNN kao na finalu Superbowl-aPa uvek je tako
November 13, 20159 yr Ovo su svi ocekivali (teroristicki napad) ali ovaj rat niko nije mogao zamisliti.
November 13, 20159 yr Borrise javlja mi ortak da je pucnjava i u Asnieresu? Ja sam u Boulogne. Imam prijatelja tamo. Za sada jos ne znam nista. Bjesan sam.
November 13, 20159 yr Pa uvek je tako sa sve grafikom i bombasticnim naslovima, nerviraju me, senzacionalisti
November 13, 20159 yr sa sve grafikom i bombasticnim naslovima, nerviraju me, senzacionalisti to je ta "škola"... meni nabili tenziju kao da se dešava ispred zgrade daleko bilo
November 13, 20159 yr E sad bih bas voleo da mi se pojavi neko od onih sto su pravdali napad na zle karikaturiste koji nista ne postuju...