Hella Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) šehid iz nice je postupao po uputstvima kalifata i zato ti mujezini koji suživotare s ćafirima nemaju pravo da krše božije zakone koje na zemlji pravosnažno sprovodi islamska država Edited July 31, 2016 by Hella
Dr Arslanagić Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Ne shvatam poentu tog postupka. Više bi pomoglo da prijavljuju policiji šta pojedini imami govore po džamijama ili da, ne daj Bože, prestanu da uzimaju saudijske pare.
Hella Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) red je da ovi bahati turisti koji bi stalno negde u provod podnesu teret građanističkih umetničko filozofskih halucinacija o nekakvoj multikulti utopiji po mogućnosti teret s tri osovine na kojima promenadom tutnji devetnaest tona kulturnog bogatstva What it’s now like to holiday in France: Armed soldiers patrol the beaches after terror attacks leave country on high alert Armed police and soldiers to be stationed at holiday sites across France Increased security at festivals and fairs as well as stations and airports Cannes has banned all bags big enough to conceal a weapon inside Read Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3716974/What-s-like-holiday-France-Armed-soldiers-patrol-beaches-terror-attacks-leave-country-high-alert.html#ixzz4G1Xrhpra Trent Steele, Belfast, United Kingdom, 4 hours ago Not the first time a German has caused troops to be on the beaches of France Edited July 31, 2016 by Hella
Prospero Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Njima su u vanrednom stanju policiji poznati teroristi s nanogicom izveli uspešan napad, šta dalje da pričamo.
Dr Arslanagić Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 pisao sam o tim čuvenim patrolama... kao četnici u selu. gledaju u izloge, drkaju telefone.
dragance Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Ovi sa crvenim beretkama nisu onični vojnici koje sam do sada vidjao na ulicama.
Dr Arslanagić Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) ne znam ko su crvene beretke, neki specijalci, komandosi? kod mene patroliraju Chasseurs Alpins, tu im je garnizon. Edited July 31, 2016 by Dr Arslanagić
dragance Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 Parachutistes (padobranska - po kojoj je formiran i "nas" JSO) nose crvene beretke.
iDemo Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Parachutistes (padobranska - po kojoj je formiran i "nas" JSO) nose crvene beretke. Skupa je to ekipa da je shetaju okolo pod oruzjem. Mis'im, ok - to su i Svrbi radili na Kosovu pa je OVK negde 97/98 trefila komandanta/komandira ove padobranske jedinice iz Nisha... Stavilo coveka u prvo vozilo/tamic/dzip/hamer/whatever... Ovo izgleda jos gore - mada - dobro - ovi pa (jos) nisu OVK.... Sr@nje, u najkracim crtama...
wall Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Parachutistes (padobranska - po kojoj je formiran i "nas" JSO) nose crvene beretke. A?Nikakve veze vojska nije imala...
iDemo Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 A? Nikakve veze vojska nije imala... Ovi "nashi" (JSO) su bili kriminalci svih boja al' dobro... Beretke su bile crvene.
wall Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Ovi "nashi" (JSO) su bili kriminalci svih boja al' dobro... Beretke su bile crvene. Pa i 63. ima crvene.Ono, da se ne pomeša...
garcia Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 ne znam ko su crvene beretke, neki specijalci, komandosi? kod mene patroliraju Chasseurs Alpins, tu im je garnizon. šta, teroristi umru od smeha kad ih ugledaju?
iDemo Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 šta, teroristi umru od smeha kad ih ugledaju? +11 I to ima smisla.
Recommended Posts