Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Dagmar, mislim da si ti pametna osoba, kako shvatam imas phd iz prirodnih nauka, radis i zivis na zapadu, za mesec i po dobijes moju godisnju platu itd ali sestro slatka kako umes ti da nesto napises da mi se smrzne mozak jer nemoguce mi je da neko ko je po svim parametrima uspesniji i pametniji od mene odvali nesto tako tupavo sto ni moja prosecna pamet ne moze da shvati kako je to moguce

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

SPC elitno društvo :nobles:

Nije nimalo elitno. Ali ljudi koje znam a da su religiozni manje ili više u proseku imaju mnogo više rezultata misaonih procesa u glavi od bukačkog seljanina kome je maksimalni doseg za pažnju eventualno neka tekma uz pivo. Na liturgijama mora da se stoji i po nekoliko sati i sluša neka priča, 50% ljudi prosto nema mentalni kapacitet ni za toliko.

Posted

Iz mog iskustva, "prosečan porodični babun" kog gore opisuješ = prosečan vernik SPC, dakle biće da ipak pričaš o nekom elitnom subsetu.

Nikad u istoriji sveta nijedna religija nije zahtevala tako visok mentalni kapacitet da diskvalifikuje 50% svoje ciljne populacije, nešto sumnjam da je SPC izuzetak.

Ali ne smem više o opijumu za mase, već sam danas na istoj temi bio identifikovan kao marksista...

Posted (edited)

Gospode bože, ne bih da ne budem gej frendli, ali povraća mi se od količina seksualnih gej perverzija koje ovih dana prosipaš po forumu pod slikom šatro mišljenja na razne teme. Dakle ignore, trebalo je davno.

A ne povraca ti se od cinjenice da je nekoliko vladika ogrezlo u gej sex perverzijama a pritom spc urlice protiv homoseksualnosti? Da je spc gej frendli i da prihvata da i gejevi mogu da budu dobri hriscani ne bi mi smetale aktivnosti seksualne aktivnosti vladika a ovako mi smeta da u crkvi propagiraju homofobiju i loze homofobe na nasilje prema gejevima a onda odu u svoj vladicanski dvor i sisaju kurceve muskih prostitutki. Moram ovako da opisem da bi bilo jasno o cemu je rec. Videh sada i sledece tvoje postove i neka ti neko kaze da me boli kurac sto sam ti na ignore jer nemam iluziju da imam moc da ti promenim taj mix pravoslavlja za seljancice i feminizma za uspesne gradjanke. Komentarisem ti postove zbog drugih citalaca. Dakle mentalna snaga stajanje na liturgiji lepo lepo i onaj koji stoji vise vredi od nas pagana. A tek sta reci o mentalnoj snazi jednog kacavende koji vodi liturgiju i stoji satima i posle ode u vladicanski dvor i sisa kurceve muskih prostitutki a zvanicno u ime spc kletve na gejeve, koliko li tek taj vise vredi od nas pagana

Edited by Pontijak
Posted

Iz mog iskustva, "prosečan porodični babun" kog gore opisuješ = prosečan vernik SPC, dakle biće da ipak pričaš o nekom elitnom subsetu.

Nikad u istoriji sveta nijedna religija nije zahtevala tako visok mentalni kapacitet da diskvalifikuje 50% svoje ciljne populacije, nešto sumnjam da je SPC izuzetak.

Ali ne smem više o opijumu za mase, već sam danas na istoj temi bio identifikovan kao marksista...

+1000 Taman sam hteo da zasučem rukave da odgovorim, ali si ti to uradio i bolje i smirenije :)

Posted

Nije nimalo elitno. Ali ljudi koje znam a da su religiozni manje ili više u proseku imaju mnogo više rezultata misaonih procesa u glavi od bukačkog seljanina kome je maksimalni doseg za pažnju eventualno neka tekma uz pivo. Na liturgijama mora da se stoji i po nekoliko sati i sluša neka priča, 50% ljudi prosto nema mentalni kapacitet ni za toliko.

Mali problem... ne treba ti nikakav mentalni kapacitet da bi stajao i slušao već da bi to što se priča razumeo :) Kod nas u selu malo drugačija situacija... većina onih koji ne veruju(ili barem nisu vernici po zanimanju) imaju više rezultata misaonih procesa u glavi :) To se zove kritičko razmišljanje. Što je toj skupini koju ti nazivaš bukačkim seljanima malo strano jbg. A u kom ste vi selu, rad bih bio znati? Pusica od babuna ateiste koji neće da ima decu a mnogo voli pivo.

Posted

ljudi koje znam a da su religiozni manje ili više u proseku

Alal ti uzorak :lolol:

Na liturgijama mora da se stoji i po nekoliko sati i sluša neka priča, 50% ljudi prosto nema mentalni kapacitet ni za toliko.

:0.6:

Posted

Pa ono, nemoj baš toliko da lupetaš pa nema potrebe da se izvinjavaš...

The force is strong with this one :s_d:

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Posted

Znači Pensilvanija™ je oborila su-24, sada je zvanično.

E sada malo se ne uklapa u priču "i opet ćemo ako" ali dobro ima čovek mogućnost da promeni mišljenje. -_-

Posted

Deluje da pričaš napamet i da nikad nisi pokušao da odslušaš sa razumevanjem čas veronauke ili liturgiju. Naravno da nemogućnost praćenja liturgije ili memorisanja nekih informacija u vezi sa verom nisu eliminisali/diskvalifikuju populaciju, uvek je tu bilo i ono da će te Bog spržiti ne odeš li u crkvu i da će ti poslati neke skakavce na letinu i sl.

Ali sad je XXIi vek, taj deo priče koji se svodi na manipulaciju sujeverjem, strahom, i prinudom više ne radi, jer sad ljudi znaju da mogu da naprskaju povrće ili odu kod lekara ako im se sloši.

Tako da im je ostao samo onaj deo sa ubeđivanjem. A on apsolutno nije dovoljan da dovede više od 5% ljudi u crkvu, što se da primetiti odlaskom na prosečnu liturgiju. Ostali ne idu, što što se zanimaju drugim stvarima što što su i iz škole otišli a da nisu uspeli da nauče tri vladara kuće Nemanjića. Prosečan srpski babun takođe nije prosečan vernik SPC, odakle ti ta ideja? Prosečni srpski vernici su tu i tamo neki klinci koje to zanima i mahom starije ženske osobe.

Posted

Sto bi rekli u severnoj backoj, ptico bela...

Posted

Nice truck attacker Mohamed Lahouaiej-Bouhlel received logistical support for his Bastille Day attack from five suspects who are now in custody, French prosecutor Francois Molins has said.

Mr Molins told a news conference the crime had been planned for months.

He said one of the suspects had filmed the scene of the attack the day after.

All five are facing preliminary terrorism charges for their alleged roles in helping Lahouaiej-Bouhlel, a Tunisian living in Nice.

Suspects in court

The four men and one woman aged between 22 and 40 are due to appear in court shortly.

They include an Albanian couple suspected of providing Lahouaiej-Bouhlel with a pistol.

Another of the suspects is a 22-year-old man believed to have received text messages from Lahouaiej-Bouhlel on the night of the attack, discussing the supply of weapons.

Police found a Kalashnikov rifle and ammunition at the man's home, AFP news agency reports.

Like Lahouaiej-Bouhlel, none of those detained were known to French intelligence prior to the attack.

Mr Molins said information from Lahouaiej-Bouhlel's phone showed searches and photos that indicated he had been studying an attack since 2015.

...

http://www.bbc.com/news/world-europe-36859312

Ok, ako su navodi tačni konstrukcija o porodičnom nasilniku i agresivcu koji je prosto flipnuo pada u vodu.

Posted

Ok, ako su navodi tačni konstrukcija o porodičnom nasilniku i agresivcu koji je prosto flipnuo pada u vodu.

Pa naravno da pada u vodu taj politicki korektni narativ i cudo jedno kako neko jos uvek moze da veruje u to

Posted

Liberasion raskrinkao ministra unutrašnjih poslova koji je tvrdio da je ulaz u pešačku zonu bio dobro obezbeđen, a ministar ga optužio za teorije zavere.

France's interior minister has backtracked on his claim national police were stationed at the entrance to the promenade in Nice where the Bastille Day truck attack took place.

In a speech two days after the attack, Bernard Cazeneuve said "national police were present and very present on the Promenade des Anglais". He also suggested their cars were blocking the walkway entrance when Mohamed Lahouaiej Bouhlel drove a 19-metric ton (20-ton) truck onto the promenade killing 84 people before police shot him dead.

However, Mr Cazeneuve has now said local police, who are more lightly armed than national police, were guarding the entrance to the area. 

He has also launched an internal police investigation into the handling of the attack, to be published next week.

French newspaper Liberation has claimed Mr Cazeneuve lied about the whereabouts of the national police officers and cars, and accused French authorities of lacking transparency.

Using witness statements and photos in its Thursday edition, Liberation claimed that only one local police car was stationed at the entrance to the walkway.

The paper quotes local police officer Yves Bergerat, who said the guns and bullets of the local force are not even equipped "to puncture the tires". 

Mr Cazeneuve accused the paper of conspiracy theories and maintained that several "heroic" national police – who killed the attacker after an exchange of fire – were stationed further down the promenade.

French Prime Minister Manuel Valls joined a chorus of officials defending themselves against the charges, and made a public show of support for Mr Cazeneuve in whom, he said, he had full trust. 

“Lies debase public debate ... the government has nothing to hide,” Mr Valls said.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/nice-attack-french-interior-minister-bernard-cazeneuve-backtracks-on-claims-heavily-armed-police-a7148601.html

Posted

Pa naravno da pada u vodu taj politicki korektni narativ i cudo jedno kako neko jos uvek moze da veruje u to

uvek imaš zatucane pojedince koji su ubeđeni da je njihovo gledište ispravno

tako recimo neki veruju da nas reptilijanci ubijaju haarpom a neki da je belolistićarenje extra da su burkašice emancipovane i da su teroristi mentalno oboleli :fantom:

• Create New...