iDemo Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 zašto opet francuska. jesu li oni toliko bezbedonosno u čabru da ovakve akcije uspevaju tj. da se teroristi najčešće odlučuju za nju ili su tamo ćelije id/isisa toliko rasprostranjene. sve ove akcije deluju kao da neki vode rat protiv fra Stvarno tako izgleda.
Roger Sanchez Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Jos nije potvrdjeno. Vidi se na samom početku snimke da su iz kamiona pucali na policajce. Both French TV station BFM and local newspaper Nice-Matin are reporting that the driver is a 31-year-old with dual French-Tunisian nationality.BFM is quoting a police source via Agence France-Presse who said that an ID card was found inside the truck. Reports say the man was a Nice resident. Edited July 15, 2016 by Roger Sanchez
Muwan Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ali da oni imaju ćeliju koja je sposobna da završi ful drumsku krstaricu sa sve vozačem... Borise, kakva je Nica kao "regrutni centar" za ove degenerike? Idem svake godine poslom tamo i nisam imao utisak da je mesto podložno nekoj getoizaciji i ekstremizmu? Mada, to se teško može videti kroz poslovne posete...
freakns Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 jebeni uzas. ja ne znam sta ovde moze da se uradi. nisam pametan
wall Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Taktički isplanirano, sačekati da se završi EP, prođe frka, spusti gard i onda... Od ludaka s mačetom do obučenih timova koji ne haju za svoj život a još manje za strukturu žrtava. Neće ovo ići ovo bez mača i Guantanamo sabirnog centra.
Joshua Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 jbg, ovo su mač i guantanamo i napravili... nisam pametna. baš baš sranje. pas mater.
wall Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Mnogo veći mač i veliki Guantanamo. Ja odavno ne verujem da se ovo može smiriti bez opšteg krvoprolića i sa jednim pobednikom. Edited July 15, 2016 by wall
borris_ Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ali da oni imaju ćeliju koja je sposobna da završi ful drumsku krstaricu sa sve vozačem... Borise, kakva je Nica kao "regrutni centar" za ove degenerike? Idem svake godine poslom tamo i nisam imao utisak da je mesto podložno nekoj getoizaciji i ekstremizmu? Mada, to se teško može videti kroz poslovne posete... U Alpes Maritimes ima najvise dzihadista. Tako barem kazu.
Joshua Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Mnogo veći mač i veliki Guantanamo. Ja odavno ne verujem da se ovo može smiriti bez opšteg krvoprolića i sa jednim pobednikom. a u šta uperiti mač? ne polemišem, nego stvarno nemam pojma. ok, sad šizim i njušim napalm i čujem valkire pošto je ovo sveže, al kad razmislim malo, stvarno mi na pamet ne pada nikakva konkretna meta/mete. da prosti svet koji je s kancerom imao posla, ali meni ovaj terorizam izgleda i deluje upravo tako - krenuo iz jednog mesta i raširio se kojekuda, sve po 5-6 ćelija. čime da gađaš a da ne spališ i zdrave ćelije okolo? da profajliraš random muslimane - ne ide. da ih izoluješ - ne ide; već su getoizirani i već je sranje. da im zabraniš ulazak/izlazak - ne ide. pojma. Edited July 15, 2016 by Joshua
borris_ Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Napadac je izgleda porijeklom iz Tunisa, zivio u Nici, trideset jedna godina.
Joshua Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Napadac je izgleda porijeklom iz Tunisa, zivio u Nici, trideset jedna godina. ovo kažu i italijani. s tim što se još ne zna da li je imao saučesnike ili je sve sam obavio. sad čitam i da je tramp zbog ovoga otkazao konfu za štampu na kojoj je trebalo da proglasi svog malog od palube. ova naša budala će je garant sazvati.
borris_ Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Ne znam nisam pametan. Ja bih ovdje primjenio izraelski recept. Oduzimanje/unistavanje imovine najblizoj familiji, njegovoj i pomagaca (ako ih ima, a vjerujem da ih ima). Ako nemaju drzavljanstvo, + protjerivanje. Ako se ovo nastavi, bice mnogo veceg krvoprolica ovdje u francuskoj (mislim na osvetu, ne prizivam je naravno) Edited July 15, 2016 by borris_
wall Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 a u šta uperiti mač? ne polemišem, nego stvarno nemam pojma. ok, sad šizim i njušim napalm i čujem valkire pošto je ovo sveže, al kad razmislim malo, stvarno mi na pamet ne pada nikakva konkretna meta/mete. da prosti svet koji je s kancerom imao posla, ali meni ovaj terorizam izgleda i deluje upravo tako - krenuo iz jednog mesta i raširio se kojekuda, sve po 5-6 ćelija. čime da gađaš a da ne spališ i zdrave ćelije okolo? da profajliraš random muslimane - ne ide. da ih izoluješ - ne ide; već su getoizirani i već je sranje. da im zabraniš ulazak/izlazak - ne ide. pojma.Na to sam mislio, ne vidim način da se reši bez tog radikalnog pristupa, sve sumnjivo mačem ili iza žice, ukidanje osnovnih ljudskih prava i tamo i vamo pa ko izgura.Očigledno je da se druga zemlja eu ne može izboriti s terorizmom na standardni način i da neće biti bolje. Ne mislim da je to dobro, još manje mi se sviđa ali sve mi liči da razvoj događaja ide u tom smeru. Sada mi je više pitanje ko će s kakve pozicije krenuti.
čekmeže Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Da bi primenio izraelski recept moraš biti kao oni, a Francuzi to definitvno nisu. Što se tiče radikalnog pristupa meni je teško da se pomirim sa tim da neko ko je iz ex-yu zagovara rešenje koje su primenjivali radikali. Za početak bi zapadne demokratije trebale da shvate da ne mogu svuda da uteruju zapadnu demokratiju.
Recommended Posts