Krampa Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Igre su komercijalna umetnost i to je najviše što mogu da priznam igre su umetnost koliko je i rajana (madona, britni spirs..nevazno) umetnica. video igre mogu samo biti alat ali samostalne ne mogu biti umetnost. postije umetnici koji se bave ovi problematikom par decenije, cak postoje razne grupe (od 60tih) koje objasnjavaju umetnost kroz "igru", postoje umetnici koji koriste tzv. rollplay iz video igrica da bi govorili o necem sasvim trecem...itd. Video igra nije umetnost ali mnoge stvari koje producira se moze iskoristiti u umetnosi
roksi Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 kulinarstvo nije umetnost? ne znam za druge, al meni cevapi (iz ove antipodske perspektive) jesu.
Krampa Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 kulinarstvo nije umetnost? nije ali sam gledao performans u kojem umetnik sprema razne vrste paste ( kineske, arapske, evropske, itd) da bi govorio o nekim temama koje nemaju veze sa kuvanjem
Pontijak Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 znaci reseno, igre i cevapi se prebacuju na umetnost a ako tamo nema mesta da se sa umetnosti izbaci marina abramovic
ljakse Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Znate kakve sam papke u saftu napravio pre neki dan, jebačke potpuno. I nekomercijalni su bili, sam sam izlomio celu šerpu za tri dana
Прслин Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 igre su umetnost koliko je i rajana (madona, britni spirs..nevazno) umetnica. video igre mogu samo biti alat ali samostalne ne mogu biti umetnost. postije umetnici koji se bave ovi problematikom par decenije, cak postoje razne grupe (od 60tih) koje objasnjavaju umetnost kroz "igru", postoje umetnici koji koriste tzv. rollplay iz video igrica da bi govorili o necem sasvim trecem...itd. Video igra nije umetnost ali mnoge stvari koje producira se moze iskoristiti u umetnosi Ај, дерз д раб! Неке игре су Мадона и Бритни Спирс, а неке су Моцарт и Бах. ;)
roksi Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) Krampa, on 29 Oct 2015 - 19:57, said: igre su umetnost koliko je i rajana (madona, britni spirs..nevazno) umetnica. video igre mogu samo biti alat ali samostalne ne mogu biti umetnost. postije umetnici koji se bave ovi problematikom par decenije, cak postoje razne grupe (od 60tih) koje objasnjavaju umetnost kroz "igru", postoje umetnici koji koriste tzv. rollplay iz video igrica da bi govorili o necem sasvim trecem...itd. Video igra nije umetnost ali mnoge stvari koje producira se moze iskoristiti u umetnosi +1 Edited October 29, 2015 by roksi
Miralem Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 i sta sad, ja moram da pisem na istoj stranici na kojoj je neko okacio cigane?
Recommended Posts