Jump to content

Peaky Blinders

Featured Replies

Koliko smaraju sa slow motion setnjom, pracenom heavy basuljom i distorzijom + oblacenje.

Jedanko iritantno je i Tomijevo saputanje, par 5 puta po epizodi.

Pa jeste, serija je prenapucana, to smo komentarisali odavno negde na forumu. Ali ako covek prihvati ili se navikne na tu 1 estetiku™ moze da uziva.

Ja volim kad je prenapucano. 

Koliko smaraju sa slow motion setnjom, pracenom heavy basuljom i distorzijom + oblacenje.

Nikako, to je najbolji deo!

• Author

Nikako, to je najbolji deo!

Al bukvalno. 

Mene ova serija podseća na australijsku seriju Underbelly, 4 sezona, Razor.

Mafijaške bande u Sidneju.

ne razumem, zasto je kraj takav? cemu to?

al su se iscimali oko soundtracka u seriji, nick cave best of, pa jack white, best of, pa pj harvey best of, i izmedju po neki waits i cash.

I Bowie sa Lazarusom.

I uvek se pesma savrseno slaze sa scenama..

+ Leonard Cohen :wub:

Najjaca scena

13428652_518290245022408_381548775087415

Apsolutno. Kao da su cuvali su Toma Hardija dve sezone da bi zasijao u nekom/ovom momentu. Ne kazem da nije bio dobar do sad, ali je nekako bio blesav, sa onim izbuljenim ocima, kao da ne treplje sve vreme, sa usporenim govorom, otezanjem, pricanjem kroz nos... a onda bam! I svaka mu je ka u Njegosa

Edited by Sludge Factory

Da, isto sam pomislio. Ne bi ga Knight zvao za seriju, a da mu ne da priliku da pokida..

On ima taj malo brandonovski fazon da se igra sa mumlanjem, akcentima da dopuni lik, ali tacno zna da dozira i sta radi ... jebemliga to je skolovano da misli sta radi na sceni. 

Casni mafijasi, Kum 1,2,3...

Ocekivao sam nesto originalnije, barem je prva sezona obecavala...