John Coltrane Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Koliko smaraju sa slow motion setnjom, pracenom heavy basuljom i distorzijom + oblacenje. Jedanko iritantno je i Tomijevo saputanje, par 5 puta po epizodi.
Sludge Factory Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Pa jeste, serija je prenapucana, to smo komentarisali odavno negde na forumu. Ali ako covek prihvati ili se navikne na tu 1 estetiku™ moze da uziva.
Prokleto Djubre Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Koliko smaraju sa slow motion setnjom, pracenom heavy basuljom i distorzijom + oblacenje. Nikako, to je najbolji deo!
svashtabezneshto Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Mene ova serija podseća na australijsku seriju Underbelly, 4 sezona, Razor. Mafijaške bande u Sidneju.
Joe D Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 al su se iscimali oko soundtracka u seriji, nick cave best of, pa jack white, best of, pa pj harvey best of, i izmedju po neki waits i cash.
Jimmy Kowalski Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 I Bowie sa Lazarusom. I uvek se pesma savrseno slaze sa scenama..
Sludge Factory Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) Apsolutno. Kao da su cuvali su Toma Hardija dve sezone da bi zasijao u nekom/ovom momentu. Ne kazem da nije bio dobar do sad, ali je nekako bio blesav, sa onim izbuljenim ocima, kao da ne treplje sve vreme, sa usporenim govorom, otezanjem, pricanjem kroz nos... a onda bam! I svaka mu je ka u Njegosa Edited June 14, 2016 by Sludge Factory
Jimmy Kowalski Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Da, isto sam pomislio. Ne bi ga Knight zvao za seriju, a da mu ne da priliku da pokida..
hansolo Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 On ima taj malo brandonovski fazon da se igra sa mumlanjem, akcentima da dopuni lik, ali tacno zna da dozira i sta radi ... jebemliga to je skolovano da misli sta radi na sceni.
John Coltrane Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Casni mafijasi, Kum 1,2,3... Ocekivao sam nesto originalnije, barem je prva sezona obecavala...
Recommended Posts