Jump to content
IGNORED

Igrice za mobilni

katamaran

Recommended Posts

Posted

Ja sad kad sam kopirao link vidim Drakulu na promo baneru. Jel bio mozda @renne ? Ako se zaista pojavi, propiskicu malo. Obozavao sam ga (5.6 milijardi mi rekord bio :) )

Posted

Drakulu imaš u Pinball Arcade, svi Sternovi fliperi su u PA

• +1 1
  • 1 year later...
Posted

Ima li igara da može da se odigra nešto, onako neobavezno, a da ne mora da se svako malo gledaju neke reklame jer neću da im dam pare?

Treba mi neki chill... Kad kažem čil mislim zen.

Posted

clešić i dalje neprikosnoveni br. 1

mada je na putu da se deinstalira uz pomoć stručnjaka iz drajzerove, samo nemam muda da odem tamo

Posted

Pa zen je kao ležim, jedna ruka drž mobilni na stomaku a druga polu fiksirana (radi samo kažiprst) pipka po ekranu. Ta neka igra nije pokušaj da se napravi neki RPG u mob varijanti već je klik. skrol. pip. klik i klik. malo skrol, pip. klik. slajd... i tako... traje dokle je meni da traje. :D

Realno nemam pojma, nekoliko puta sam probao igrice na mobilnom al meni to nisu igrice, to mi sve nekako.... bezveze, šta li? :sad:

46 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

clešić i dalje neprikosnoveni br. 1

Šta je clešić? Daj puno ime da ga potražim

Posted

clash royale

spacer.png

• Hvala 1
Posted

@Singer javi se ako budeš rešio da igraš, da te ubačim u klan 

mnogo je lakše tako

• Hvala 1
Posted
58 minutes ago, Singer said:

Pa zen je kao ležim, jedna ruka drž mobilni na stomaku a druga polu fiksirana (radi samo kažiprst) pipka po ekranu. Ta neka igra nije pokušaj da se napravi neki RPG u mob varijanti već je klik. skrol. pip. klik i klik. malo skrol, pip. klik. slajd... i tako... traje dokle je meni da traje. :D

Realno nemam pojma, nekoliko puta sam probao igrice na mobilnom al meni to nisu igrice, to mi sve nekako.... bezveze, šta li? :sad:

Isto tako. Služe mi samo, i dobro to rade, da mi na par min skrenu pažnju sa posla, obaveza..

• Hvala 1
Posted (edited)

nordeus ubacio danas 3D utakmice u Top Eleven

:ziga: 

Edited by Ros
  • +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

Koja vam je najbolja vožnja za mob? 

Posted
19 minutes ago, John Coltrane said:

Ja sam probao samo beach buggy racing :D  samo prvi dio. Odlicna, optimizovana, sve 5. Ove need for speed kao nisam ni probao.

Posted
23 minutes ago, John Coltrane said:

Asfalt 9

• +1 1