November 22, 20222 yr 6 minutes ago, Lezilebovich said: Kako mi se cini, svaciji klinci ovo igraju Pa da, i meni je ćera preporučila, kad sam se nešto smarao...
November 22, 20222 yr 16 hours ago, radisa said: Stumble Guys, iko? moja ćerka i njene drugarice (8 god)
August 7, 20231 yr On 22. 11. 2022. at 16:02, Ted said: moja ćerka i njene drugarice (8 god) Moj sin, takođe Predložite mi neku igricu za trošenje 0,2% mozga, šarenu, dizajniranu za decu/žene, a da nije spajanje tri ista. Može neki merge i da se napredak meri u sređivanju kuće ili soba. Ili nešto poput Fishdoma, al da nije to jer ga godinama igram, samo da bih slušala klokotanje vode. Takođe i Mergedom završavam već drugi put 🤦 nivo akcije; 0,0000000003
August 7, 20231 yr Tangled Snakes, moji to cepaju kad odmaraju od Leprikona i sličnih run’n’jump igrica. kad sam već tu, zna li se kad će novi nivoi u Lep’s World 1, 2 i 3, prešli su sve i skupili sve ćupove i sad čekaju dalje i meni ispiraju mozak kao Bart i Lisa sa are we there yet Edited August 7, 20231 yr by Valkyrie
August 7, 20231 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said: Moj sin, takođe Predložite mi neku igricu za trošenje 0,2% mozga, šarenu, dizajniranu za decu/žene, a da nije spajanje tri ista. Može neki merge i da se napredak meri u sređivanju kuće ili soba. Ili nešto poput Fishdoma, al da nije to jer ga godinama igram, samo da bih slušala klokotanje vode. Takođe i Mergedom završavam već drugi put 🤦 nivo akcije; 0,0000000003 Railways. Ili Mini Metro na sličnu temu ako ti nije frka da platiš par $ za igru. Edited August 7, 20231 yr by Svarog
August 8, 20231 yr 12 hours ago, Svemir Zeka said: Predložite mi neku igricu dizajniranu za žene 🤦 Overcooked
August 8, 20231 yr 21 hours ago, Valkyrie said: Tangled Snakes, moji to cepaju kad odmaraju od Leprikona i sličnih run’n’jump igrica. kad sam već tu, zna li se kad će novi nivoi u Lep’s World 1, 2 i 3, prešli su sve i skupili sve ćupove i sad čekaju dalje i meni ispiraju mozak kao Bart i Lisa sa are we there yet Ima Lep's World Z, upravo instaliram Ubacila sam ove što ste naveli, neke
August 8, 20231 yr Znam za taj Z al nisam im instalirala, ne volim zombije, gadim se. Imaju još Jay's world (kao Mario je), Super Jabber i Incredible Jack, sve na run and jump fazon.
September 15, 20231 yr On 9. 8. 2023. at 1:28, Valkyrie said: Znam za taj Z al nisam im instalirala, ne volim zombije, gadim se. Imaju još Jay's world (kao Mario je), Super Jabber i Incredible Jack, sve na run and jump fazon. Jesi probala Happy Merge Home? Super je, smorio me Mergedom treći put 🤭
October 7, 20231 yr problem sa Golf Battle je što, realno, i nije neka igra. vrte se manje-više isti tereni. igraš protiv drugih ljudi, ali njihove lopte su "duhovi" i ne utičete jedni na druge tako da efektivno stalno igraš protiv igre. što je malo bzvz. moj problem nije što sam se navukao. nego što sam nabio neki ludački nivo i sad igram u velike iznose i dobijam ozbiljne nedeljne nagrade, i sad mi je nekako glupo da prekinem.
January 23, 20241 yr 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dajte neku pvp igricu izbrisao sam kleš posle 100 godina Royal ili Clans? Royal je postao takvo pay to win govno, gade mi se, ali gade... Clans je ipak i dalje skill wise (uglavnom). Edited January 23, 20241 yr by Mil@n