radisa Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 6 minutes ago, Lezilebovich said: Kako mi se cini, svaciji klinci ovo igraju Pa da, i meni je ćera preporučila, kad sam se nešto smarao... 1
Ted Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 16 hours ago, radisa said: Stumble Guys, iko? moja ćerka i njene drugarice (8 god) 1
Azdaja Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Marvel Snap, topla preporuka, nema greške. Napravili su master pis.
Svemir Zeka Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 On 22. 11. 2022. at 16:02, Ted said: moja ćerka i njene drugarice (8 god) Moj sin, takođe Predložite mi neku igricu za trošenje 0,2% mozga, šarenu, dizajniranu za decu/žene, a da nije spajanje tri ista. Može neki merge i da se napredak meri u sređivanju kuće ili soba. Ili nešto poput Fishdoma, al da nije to jer ga godinama igram, samo da bih slušala klokotanje vode. Takođe i Mergedom završavam već drugi put 🤦 nivo akcije; 0,0000000003
Valk Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 (edited) Tangled Snakes, moji to cepaju kad odmaraju od Leprikona i sličnih run’n’jump igrica. kad sam već tu, zna li se kad će novi nivoi u Lep’s World 1, 2 i 3, prešli su sve i skupili sve ćupove i sad čekaju dalje i meni ispiraju mozak kao Bart i Lisa sa are we there yet Edited August 7, 2023 by Valkyrie 1
Svarog Posted August 7, 2023 Posted August 7, 2023 (edited) 1 hour ago, Svemir Zeka said: Moj sin, takođe Predložite mi neku igricu za trošenje 0,2% mozga, šarenu, dizajniranu za decu/žene, a da nije spajanje tri ista. Može neki merge i da se napredak meri u sređivanju kuće ili soba. Ili nešto poput Fishdoma, al da nije to jer ga godinama igram, samo da bih slušala klokotanje vode. Takođe i Mergedom završavam već drugi put 🤦 nivo akcije; 0,0000000003 Railways. Ili Mini Metro na sličnu temu ako ti nije frka da platiš par $ za igru. Edited August 7, 2023 by Svarog 1
napadaj Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 12 hours ago, Svemir Zeka said: Predložite mi neku igricu dizajniranu za žene 🤦 Overcooked 1
napadaj Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Al bez zezanja, to je sjajna igra za igranje u paru. 1
Svemir Zeka Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 21 hours ago, Valkyrie said: Tangled Snakes, moji to cepaju kad odmaraju od Leprikona i sličnih run’n’jump igrica. kad sam već tu, zna li se kad će novi nivoi u Lep’s World 1, 2 i 3, prešli su sve i skupili sve ćupove i sad čekaju dalje i meni ispiraju mozak kao Bart i Lisa sa are we there yet Ima Lep's World Z, upravo instaliram Ubacila sam ove što ste naveli, neke
Valk Posted August 8, 2023 Posted August 8, 2023 Znam za taj Z al nisam im instalirala, ne volim zombije, gadim se. Imaju još Jay's world (kao Mario je), Super Jabber i Incredible Jack, sve na run and jump fazon.
Svemir Zeka Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 On 9. 8. 2023. at 1:28, Valkyrie said: Znam za taj Z al nisam im instalirala, ne volim zombije, gadim se. Imaju još Jay's world (kao Mario je), Super Jabber i Incredible Jack, sve na run and jump fazon. Jesi probala Happy Merge Home? Super je, smorio me Mergedom treći put 🤭
Svarog Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 problem sa Golf Battle je što, realno, i nije neka igra. vrte se manje-više isti tereni. igraš protiv drugih ljudi, ali njihove lopte su "duhovi" i ne utičete jedni na druge tako da efektivno stalno igraš protiv igre. što je malo bzvz. moj problem nije što sam se navukao. nego što sam nabio neki ludački nivo i sad igram u velike iznose i dobijam ozbiljne nedeljne nagrade, i sad mi je nekako glupo da prekinem.
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Posted January 23 dajte neku pvp igricu izbrisao sam kleš posle 100 godina 1
Mil@n Posted January 23 Posted January 23 (edited) 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dajte neku pvp igricu izbrisao sam kleš posle 100 godina Royal ili Clans? Royal je postao takvo pay to win govno, gade mi se, ali gade... Clans je ipak i dalje skill wise (uglavnom). Edited January 23 by Mil@n
Recommended Posts