kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 ja instalirao i nisam joj dao šansu dužu od 30 sekundi
Filozof manijak Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Bolje ne ulazi u taj vilajet, ja sam se navukao kao poslednji narkoman Neverovatno imerzivna i addiktivna igrica (bar za mene)
kud u maglu Simoviću Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 56 minutes ago, Filozof manijak said: Bolje ne ulazi u taj vilajet, ja sam se navukao kao poslednji narkoman Neverovatno imerzivna i addiktivna igrica (bar za mene) već sam ušao sa clash royal
Svemir Zeka Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 On 3.11.2022. at 10:01, Filozof manijak said: Teškoe On 3.11.2022. at 6:56, Filozof manijak said: To je 1 banda neradnika, moj kumse. Da sam ja neka vlast, svi bi oni riljali bašte u rudniku za dopunske časove i procenat. On 2.11.2022. at 21:28, kud u maglu Simoviću said: zimski raspust, letnji raspust, prolećni raspust, nova godina,sretenje, dan primirja, prvi maj, drugi maj, božić, uskrs, rastko nemanjić jel može ne prste ruke da se prebroje dani kad prosvetari rade On 20.11.2022. at 0:18, kud u maglu Simoviću said: nisam ja prosvetni radnik 1 hour ago, Filozof manijak said: Bolje ne ulazi u taj vilajet, ja sam se navukao kao poslednji narkoman Neverovatno imerzivna i addiktivna igrica (bar za mene) 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: već sam ušao sa clash royal 1 1 1
Svemir Zeka Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Najbolja igrica je Merge Mansion. Baba i klinka sređuju neko dvorište, ima i kuća, ali do nje nikad nećeš stići. Takođe i Mergedom, tu sređuješ sobe. Imam trenutno i Tap the Frog, to je procenjujem za mentalni uzrast predškolsko. Ja je volim jer je beskrajno glupa i laka i igranje. Najviše volim kad slažeš ploče od torti. Ranije sam volela Zombi Cunami, Gardenscapes i Homescapes. I Fishdom. To je maksimum kognitivnog napora koji ulažem. Trčim i preskačem rupe, i to je to, ili merdžujem. Mora malo i da se isplanira šta ćeš prvo a šta drugo, red veličine mentalnog napora deteta da li prvo da se izigra ili prvo da ode da piša da se ne bi upišalo. Otprilike taj nivo složenosti odlučivanja. 1
Filozof manijak Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 9 hours ago, Svemir Zeka said: Najbolja igrica je Merge Mansion. Baba i klinka sređuju neko dvorište, ima i kuća, ali do nje nikad nećeš stići. Takođe i Mergedom, tu sređuješ sobe. Imam trenutno i Tap the Frog, to je procenjujem za mentalni uzrast predškolsko. Ja je volim jer je beskrajno glupa i laka i igranje. Najviše volim kad slažeš ploče od torti. Ranije sam volela Zombi Cunami, Gardenscapes i Homescapes. I Fishdom. To je maksimum kognitivnog napora koji ulažem. Trčim i preskačem rupe, i to je to, ili merdžujem. Mora malo i da se isplanira šta ćeš prvo a šta drugo, red veličine mentalnog napora deteta da li prvo da se izigra ili prvo da ode da piša da se ne bi upišalo. Otprilike taj nivo složenosti odlučivanja. Teškoe
Svemir Zeka Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 27 minutes ago, Filozof manijak said: Teškoe Ja odmaram svoj preumorni mozak od prevelikih moždanih aktivnosti
Svarog Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 11 hours ago, radisa said: Stumble Guys, iko? moji klinci :P 1
Svarog Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 ja sam se navukao neočekivano na Match Masters. jebele me spoj tri iste zajebancije. Dont Starve je fin na mobilnom.
radisa Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 3 minutes ago, Svarog said: moji klinci :P Ja probao da igram, nije mi baš jako adiktivno ali je ok za ubijanje vremena...
goofs Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 Ja igram Kingdom: New Lands i nastavak Kingdom: Two Crowns. To su strategije sa zanimljivim konceptom tower defense i resource management, ali i malo drugacijim user interfejsom, koji je odlican za mobilne telefone, a onako malo dosadan za komp. Igra je dosta ozbiljnija od uobicajenih 5minutnih mobilnih igara za razbibrigu, mada moze da se igra ispresecano. 1
Lezilebovich Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 1 hour ago, Svarog said: moji klinci :P Kako mi se cini, svaciji klinci ovo igraju
Recommended Posts