Jump to content

NHL 2015

Featured Replies

Zasluzeno St. Louis, nadam se da ce dogurati daleko. Ali, ako ne dodju bared do WCF, mislim da Hitchcock leti.

Isplativo je skinuti i pogledati 3/3 sa Sota - Dalas. Peti gol Dalasa, najtupavije nesto u skorije vreme mi vidjeno, te peti gol Sote, na pola minuta do kraja meca - nepriznat. Izmedju ostaloga.

uf uf al će ovo da bude dobra serija :jerry:

Ti Dzej iliti demonstracija sile ! :Hail:

• Author

Odigrasmo bolje od onoga sto sam ja ocekivao. Steta sto je mec resen onako glupim golom.

Da, malo okasnela prognoza druge runde:

TB-NYI 2-4

WSH-PIT 4-2

DAL-STL 4-3

SJ-NSH 4-2

Klaterbak ( i Ledi ), nicim izazvano sudaraju se na pola leda i, normalno, popuse gol. :isuse:

edit: Dva gola Tampe iz cetiri suta, ali kuda oni njima sve provlace taj jebeni pak, prosto jebeno neverovatno.

Edited by stoutspectacledbold-head

odlično za sada. ima golovi, ima šorka

:)

• Author

Kakav pritisak Tampe, 4 na 4; 1:50 u ofanzivnoj trecini protivnika, a nije PP u pitanju. :Hail:

Tampa krajnje uverljiva, podatak, recimo, da su, u prvih 10 min. poslednjeg perioda, imali prednost od 9:1 u sutevima na gol ( a, pri tom, imaju dva gola " viska " ). Pred kraj meca, usled nemoci, 'Lendersi totalno prsli. Deluje da ce tek biti sorke u ovoj seriji. :thumbup:

kakva je ono bila defanzivna dominacija, i to sa pet bekova celo veče :Hail:

sad kod kuće da Salivan napravi Krozbijevom napadu poneki dobar mečap i bog da nas vidi. realno, jedino me u ovoj seriji brine siledžijstvo raznih Vilsona i Orpika, ako budemo zdravi poslaćemo ih na golf terene bez većih problema :fantom:

• Author

Orpik je igrao preostro, tokom celog meca. Mene je nervirao PP, ocajna realizacija. Murray prijatno iznenadjenje.

Da hoces nekoga zaraziti hokejom, pustis mu ovih 8 min. uvodnih iz Dalasa.

• Author

Kakav body check. :ziga:

Videh da je bio Backes, ne ispratih koji je igrac Starsa u pitanju.

Speza, Sarp, Ben - jedna otupljenost. Me like it.

ne znam kako je dalas uspeo da imga mune

meni laiku deluju potpuno inferiorno