April 26, 20168 yr Zasluzeno St. Louis, nadam se da ce dogurati daleko. Ali, ako ne dodju bared do WCF, mislim da Hitchcock leti.
April 26, 20168 yr Isplativo je skinuti i pogledati 3/3 sa Sota - Dalas. Peti gol Dalasa, najtupavije nesto u skorije vreme mi vidjeno, te peti gol Sote, na pola minuta do kraja meca - nepriznat. Izmedju ostaloga.
April 29, 20168 yr Author Odigrasmo bolje od onoga sto sam ja ocekivao. Steta sto je mec resen onako glupim golom. Da, malo okasnela prognoza druge runde: TB-NYI 2-4 WSH-PIT 4-2 DAL-STL 4-3 SJ-NSH 4-2
April 30, 20168 yr Klaterbak ( i Ledi ), nicim izazvano sudaraju se na pola leda i, normalno, popuse gol. edit: Dva gola Tampe iz cetiri suta, ali kuda oni njima sve provlace taj jebeni pak, prosto jebeno neverovatno. Edited April 30, 20168 yr by stoutspectacledbold-head
April 30, 20168 yr Author Kakav pritisak Tampe, 4 na 4; 1:50 u ofanzivnoj trecini protivnika, a nije PP u pitanju.
April 30, 20168 yr Tampa krajnje uverljiva, podatak, recimo, da su, u prvih 10 min. poslednjeg perioda, imali prednost od 9:1 u sutevima na gol ( a, pri tom, imaju dva gola " viska " ). Pred kraj meca, usled nemoci, 'Lendersi totalno prsli. Deluje da ce tek biti sorke u ovoj seriji.
May 1, 20168 yr kakva je ono bila defanzivna dominacija, i to sa pet bekova celo veče sad kod kuće da Salivan napravi Krozbijevom napadu poneki dobar mečap i bog da nas vidi. realno, jedino me u ovoj seriji brine siledžijstvo raznih Vilsona i Orpika, ako budemo zdravi poslaćemo ih na golf terene bez većih problema
May 1, 20168 yr Author Orpik je igrao preostro, tokom celog meca. Mene je nervirao PP, ocajna realizacija. Murray prijatno iznenadjenje.
May 1, 20168 yr Author Kakav body check. :ziga: Videh da je bio Backes, ne ispratih koji je igrac Starsa u pitanju.