Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Gol i asistencija Burakovskog, te gol Kuznjecova ( nakon posta od metar dana ) za pobedu doma nad LAK. Od meceva kada ti se svidi i rezultat i igra ( i to bez Holtbija medj' stativama ).

Posted

Krajnje efikasno u Pitsburgu. Najs van. Steta jedino sto domaci ne realizovase 5 na 3 malocas, bilo bi se bas zakuvalo pred 3/3.

Posted

Ovaj Bafalo igra tako tupavu odbranu i, shodno tome, prima tako tupave golove da je to za popizdit', kada bi se za njih navijalo. Mene zabole, samo konstatujem. Ajkela nidje.

Posted

Kakvo otvaranje u drzavi Mineapolis, pobise ih kao zeceve! :Hail:

Posted

Start Rozivala, cemu!? :ph34r:

Posted

Kako je Anisimov napravio Ovija na majmuna, ispresavijao ga na naucnoj osnovi ( negde sredina 1/3 - Ovi, normalno, popasao dva 2 minuta ) . :Hail:  Teravainen sabija, takodjer. Odlican mec, verovatno i najbolji od odgeldanoga mi iz tekuce sezone, premda je drugi period bio nesto slabijeg inteziteta u odnosu na 1/3.

• 2 weeks later...
Posted

Odlican mec detroit vs nyr, lundkvist skida nemoguce

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

I naravno WIngsi dobiju na kraju, ipak je PO u pitanju. Dobro nema veze, nek ispuse Pensi bice mi jos draze. 

Posted

Ne verujem da vi mozete vezati par dobrih utakmica, mada imate nesto laksi raspored. Srecom te Carolina ima dva meca vise.

Nisam ocekivao ovako kilavu sezonu i borbu za doigravanje do kraja. Napad je poprilicno razocarao; ofanzivni talenat i produktivnost se nisu poklopili. Kada pogledam 7 timova, koji su trenutno ispred nas, jedino je Florida prosek. Ostale ekipe su prilicno potkovane, pa i ne mogu da se zalim previse.

Posted

Moji poslednjih mesecak dana generalno igraju super, bolje pitanje je da li ce nastaviti tako. Iskreno posle onakvog pocetka ja nisam ista ocekivao, ali eto ti sad...

Posted

auuu 1 lepota :Hail:

Ne verujem da vi mozete vezati par dobrih utakmica, mada imate nesto laksi raspored. Srecom te Carolina ima dva meca vise.

Nisam ocekivao ovako kilavu sezonu i borbu za doigravanje do kraja. Napad je poprilicno razocarao; ofanzivni talenat i produktivnost se nisu poklopili. Kada pogledam 7 timova, koji su trenutno ispred nas, jedino je Florida prosek. Ostale ekipe su prilicno potkovane, pa i ne mogu da se zalim previse.

tesno je na istoku samo tako. ne bih ja ni Floridu potcenio. npr. imaju 3-1 protiv Tampe ove sezone. jedino Vašington odskače (božemeoprosti, da mi je neko rekao da ću ovo ikada da napišem...), sve druge parove prve runde mogu da zamislim da prevagnu na bilo koju stranu u 6-7 utakmica.

Posted (edited)

nyr vs pitt 0-0 posle 10'

Edited by Ugo
Posted

Bitna pobeda, za mene neočekivana.