Miljenko Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Sutra uvece krece nova sezona, te mislim da je vreme za otvaranje topika. Mrzi me da pisem detaljniji uvod, nadam se da ima raspolozenih za to.
Strahan Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 U je vec pocinje sezona :D. Napisi koju, ja nisam pratio pred sezonu...
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) edit: Moji Bruinsi se raspali, Lucic presao u LA, ali za KIngse nema sanse da navijam. Calgary zgotivio prosle sezone, tako da Go Flames Go! Bice zanimljivo videti produzetke u 3na3 kombinaciji. Trajace verovatno krace i bice manje penala, sto je dobro. Arena i ove sezone prenosi kod nas. U cetvrtak krecu sa Blackhawksima i Rangersima.. Edited October 6, 2015 by Jimmy Kowalski
renne Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 http://www.sportklub.rs/evo-sta-je-potrebno-za-41-utakmicu-suspenzije-video
Prospero Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Prevazišao je svoj pređašnji skor od 25 tekmi pauze zbog udaranje Hosse 2012. -_-
Prospero Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Kingsi loši, u obe faze :( Barclay centar izgleda ružnjikavo sa onim praznim prostorom iza i oko levog gola, kao neka leva KHL arena. Smrdljivi Vang nije na vreme bio pametan nego je gurao svoje mega planove koji su propali i došao u daj-šta-daš situaciju.
Miljenko Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Gledao sam Kingse jutros. Protiv Sharksa i mogu da razumem onakav poraz. Ovih 1-4, protiv Arizone, su vec brukanje. Gomila suteva u prvoj trecini, bez efekta; glupo primljen gol, bez cestite akcije Coyotesa, da bi kasnije sve krenulo nizbrdo.
Miljenko Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Buffalo-Tampa, tvrd mec za sada. Par dobrih prilika na obe strane, ali je i dalje 0-0. Tampa je imala dva PP u drugoj trecini, ali je realizacija izostala. Johnson za sada prilicno dobar na golu Sabresa. Domacin deluje bolje nego prosle sezone, mada su napred i dalje tanki.
Miljenko Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Na kraju rutinska pobeda Tampe. PP gol za 2-1, na samom kraju druge trecine, da bi Stamkos zapecatio sudbinu Sabresa.
stoutspectacledbold-head Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Slab mec, nisam navikao na tu sporocu.Najobicniji roling covek pocini, a Sakan uzvikuje " pogledajte kakav potez Ajkmena! ".
Miljenko Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Ja sam verovatno jedini koji je gledao preko strima, a ima Arenu.
Miljenko Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Moji Pingvini konacno zaigrase malo bolje, mada napad sigurno mora i moze vise. Jedan od najboljih PP u ligi uzasan. Fleury odlican, jos da se to odrazi i na bodovni saldo.
stoutspectacledbold-head Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Meni ovaj Nesvil vec i prosle sezone delovao najtimskije u citavoj ligi.
Recommended Posts