October 10, 20159 yr ne treba se cuditi, medju kosovskim albancima oduvek je bilo mnogo navijaca partizana e to mi je drago.jos se stuje jsd partizan diljem sfrjot! hvala marv na informaciji ziv bio!!
October 11, 20159 yr Odlično. A onda ćemo kao Danci 92! Pa pravo da ti kazem sad bi bio pravi momenat da ispadnu gospoda i vrate nam za '92. Scenario bi mogao da se krece u pravcu politickih i socijalnih previranja zbog sirijskih izbeglica, zatim Svedska zatvori tunel/most, a na sve to oni potruju neke foke u Severnom moru. UEFA reaguje munjevito, izbacivanjem Danske sa EP, mi uletimo umesto njih i sa par zlatnih U20 momaka prosetamo se do titule Sent from my iPhone using Tapatalk
October 11, 20159 yr Не знам шта је ту чудно и шта има да се хејлује, да смо играли у Грчкој исто би тако рекли за Звезду. teško, ako ideš na sever grčke. tamo svi navijaju za partizan - paok.
October 11, 20159 yr zbunjuješ me. jel moram da skočim na drugi forum ili je sve ovde a ja slep? Ne skači dž...živ je i zdrav (osim u vu-gla) i sve u 16 aktivno serenda po onom forumu :D