Have_Fun Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Jimmy Butler expected to miss 3-4 weeks with a strained left knee.
number_9 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Bulsi bez njega i Rouza ne mogu ni Metalac da pobede. Tesko njima u narednom periodu.
Have_Fun Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 A i raspored im bas i ne ide na ruku.. mada su gubili i od losijih ekipa (DEN 42-21 u poslednjoj cetvrtini i od MIN 12-0 serija poslednjih par minuta)Ako se nadamo da ce se Jimmy vratiti pocetkom marta, ovo su mecevi bez njegavs ATL@CLEvs TORvs LALvs WAS@ATLvs POR@MIA@ORLi onda ako Bog da da se vrati protiv Raketa u Chicagou.. posle sledi duel vs MIL pa @SASZajebano.. samo 1 laksi mec.. ovo protiv LakersaBilo je planirano da se Mirotic vrati na parket odmah nakon All-Star vikenda, ali ce se i to prolongirati kako javljaju
goofs Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Upravo se vratio iz Gardena, gledao Nikse i Vizardse. Prvi put sam u Amerikama, pa samim tim i na NBAu. Utakmica je na kraju bila neizvesna, mada je u prvom poluvremenu delovalo da ce ih Vasington isprangijati, sutirali su 83% trojke, fakin Dzared Dadli je dao 15 za poluvreme. U drugom Niksi malo stisli, proradio Porzingis (bombona igrac), Melo bio odlican, na kraju su ispustili egal zbog glupih gresaka i jedne sumnjive odluke sudije. Inace su obe ekipe krs za NBA standarde, mnogo gluposti na obe strane. Pri tom Njujork ima plejmejkerski tandem Kalderon-Sasa fakin Vujacic (0 poena zajedno), ne znam sta misle da postignu sa tim. Zanimljivo mi je i to da su obe ekipe sam finis, kada se lomilo, igrale bez klasicnog centra. I taj deo je Vol izdominirao, bitne poene je dao i drzao tim u rukama. Glavni utisak mi ipak nije bila utakmica, posto to mozemo i da gledamo na TVu kod kuce, nego sve u i oko hale. Apsolutno fascinantno, i organizacija i hala i tehnologija, i pratece gluposti, suvenir shopovi, klopa, picje, oni naizgled imbecilni ali delotvorni zabavljaci. Bez ikakvog preterivanja, ovo sto mi gledamo u Beogradu je 30 godina iza NBA, minimum. Ako je neko gledao NBA 80ih, mozda bi to sve licilo na ovo nase danasnje, cak i kad se igra u Areni. Garden ima 20,000 mesta, ispraznio se brze nego Pionir, mesta su numerisana tako da te tvoje ceka kad god dosao. Na skoro svakoj pauzi su izletali neki klinci sa onim vazdusnim pucaljkama i delili majice, mislim da je 100ak majici ispaljeno u publiku. Imaju i one momente "celebrity first row" kad snimaju poznate u hali (bili neki "fudbaleri") i one "dance off" akcije, deluje sve malo tupavo, ali ljudima se svidja (a i kad se uporedi to sa recimo onom MTS akcijom trke ljudi-telefona na Partizanovim EL utakmicama, onda je ovo Sekspir). Ovaj semafor na sredini ima 4 ogromna video-bima sa neverovatno kristalnom slikom (cenim da kosta ko omanja sportska hala), plus sto je iznutra supalj i tu ima isto ekrane tako da igraci koji se nalaze ispod njega mogu da vide. A na ekranima ide sve, prenos utakmice, usporeni snimci, statistika, ove zajebancije u pauzi itd. Mogao si da klopas sve od kokica do burgera, obrok-salati i pice, za picje ima sve zivo, standova koliko hoces tako da i nema guzve. Ljudi su dosta opusteni, pored nas su sedeli momak i devojka u dresu Vasingtona, niko ih nije dirao niti mrko gledao. S druge strane, mozda i jedini minus, je sto nema navijanja, budu aplauzi i vika nakon kosa, i zvizduci na par napada gostiju kad se lomilo, ali je uglavnom pozorisna atmosfera. Sto s druge strane znaci da nema mandrila sa sipke. Opet, moguce da je u drugim gradovima drugacije, kapiram da kad ti ekipa nije raspad i kad se bori za nesto konkretno da onda i navijanje bude intenzivnije. Par fotki:
teacher Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 bio si u hramu košarke, nadam se da si kupio dres walta fraziera i da ga nećeš skidati.
Have_Fun Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 iskreno zavidim :D+1:) I h8 f*ckin' Tapatalk >.
Calavera Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 gleda neko chauncyjev oprostaj? baynes & drummond protiv jokare & nurkica :D
MiddleClass Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 E kako ispusti Orlando pobjedu nad SAS.
Recommended Posts